• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    GIOMIKY: Najdi krtka myslis tu hrozu s nazvom Hledej krtka? akoze krtecek fajn, ale ta preplacana vec posobi ako spatne poskladana mozaika :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EETEE: malej asi ani ne, v tomhle jsou deti velmi sikovne
    EETEE
    EETEE --- ---
    LADY_MYSKA: Vida!
    Není to úplně co bych si představovala, ale zní to rozhodně zajímavě.
    Možná mi na tu tužku přijde ještě malej?! Ale s největší pravděpodobností ji příští rok zdědí, tak uvidíme...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EETEE: kouzelne cteni mate?
    EETEE
    EETEE --- ---
    ATUARFIK: ...taky jsem nad tím přemýšlela, ale chtěla jsem něco vyloženě pro děti.

Jinak chlapec má dost dobrý výraz! ;-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    EETEE: U nás ve dvou a půl letech byl v oblasti značek překvapivý favorit (vytáhla jsem to z knihovničky, protože jsem se chtěla po dlouhé době rozjezdit). :)

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---

no a tydnu prisel i HP a tech ilustraci je tam pomerne malo a jsou jine ( jako chapu, i Jim Kay se posouva dal). Tesila jsem se asi az moc
    EETEE
    EETEE --- ---
    GIOMIKY: Opět díky... ;-)
    Sháním knihu pro malé děti, ve které by byly ilustrace dopravních značek. A byla bych ráda kdyby mi někdo nějakou takovou doporučil.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    EETEE: Syn dva roky? Radio Junior, Kouzelná školka. Obrázkové knížky Najdi krtka, Polámal se mraveneček. Stavebnice na rozvoj motoriky s barvičkama. Série Krtek zdraví, poznává barvičky, rozpoznává tvary. Možná Mašinka Tomáš. Na druhou stranu může po večerech číst Hloupý Honza, Lada, Pověsti o zámcích, Zrcadlo starých časů. Už jenom tvůj hlas ho uklidní.
    EETEE
    EETEE --- ---
    GIOMIKY: Díky, jde mi spíš o doporučení konkrétní knihy, než o tip kde nějakou sehnat...
    Asi jsem se "nedovyjádřila"...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    EETEE: Na Aukru jsem byl úspěšný při řešení podobného problémů.
    EETEE
    EETEE --- ---
    EETEE: Nebo tip na jinou dobrou knihu, samozřejmě... ;-)
    EETEE
    EETEE --- ---
    Ahoj, nemáte někdo knížky Martínek a dopravní značky nebo Pohádky o dopravních značkách?

Syn (2roky) se o značky začíná zajímat, tak bych mu ráda pořídila smysluplnou knížku, kde by si je mohl prohlížet a učit se je pomalu třeba už teď.
    Jde mi o to aby tam byly pěkné ilustrace (hlavně ty značky) a kniha měla hlavu a patu až vydrží předčítání.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FIFI: vim, dnes prisla a uz ji mam prectenou :-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    LADY_MYSKA: vysla dneska:)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jak smutna, jak ze zivota a pritom tak krasna

PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    BONEMINA: Jj, videla jsem. To mu ale pod stromecek nedam. :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    PAKOBYLKA_: Nyxí rada, ale řešili jsme nedávno podobné téma a absolutní úspěch měl film Kokosy na sněhu. Vím, není to knížka...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    PAKOBYLKA_: Co Emil a detektivové? Mým klukům se to moc líbilo.
    GORMIE
    GORMIE --- ---
    MAGGIE: To teda je. Na konci brácha ochrne, tak ho vezme na záda a skočí s ním ze skály. Tomu říkám "nevzdávat se"! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam