• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PETRUSKA: naše (necelých 5 a necelých 7) dost baví Paní Láryfáry. Docela odvázaný (v rámci věkové kategorie) jsou taky Emilovy skopičiny a teď jim teda čte muž Kvaka a Žbluňka a tomu se prý smějou taky. Jo a Pohádky po telefonu s nimi četl a to prý bylo taky vtipné.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Poraďte prosím knihu pro šestiletého kluka - chtěla bych něco na čtení před spaním - hezký příběh, klidně delší čtení "na pokračování" a od syna mám zadání, že to má být střelený, praštěný a legrační :) napadají mě jen takové ty dvojice Kopyto a Mnouk..co jsem četla jako malá, znáte něco současnějšího? Teď má úplně nejvíc rád Dášeňku a tojen kvůli větě, že si jde Dášeňka "občas spadnout ze schodů" a to je strašná švanda.. :D Díky moc!
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    EETEE: mám Pohádky o dopravních značkách a ráda je přenechám - u nás to nebodovalo, ale asi nebyl ani extra zájem o značky.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BARBORABRAMBORA: ty jsou super.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    DZODZO: Jako u nas dobry na uceni mluveni... a rozpoz avani tvaru.. a orientace v prostoru... a barev
    BARBORABRAMBORA
    BARBORABRAMBORA --- ---
    pro prťata jsou super knížky od Aino-Maiji Metsoly (vydal Baobab), je to barevný, na každý stránce vyklápěčky a není to tak odpudivý jako většina produkce pro tuhle věkovou kategorii

zde: https://bookstore.artmap.cz/cs/3923-barvy-aino-maija-metsola
    zde: http://www.baobab-books.net/pocitani (stejnej princip jako barvy)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LADY_MYSKA: Už se na ni tesime, akorát teď HP čteme s osmiletým.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    GIOMIKY: Najdi krtka myslis tu hrozu s nazvom Hledej krtka? akoze krtecek fajn, ale ta preplacana vec posobi ako spatne poskladana mozaika :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EETEE: malej asi ani ne, v tomhle jsou deti velmi sikovne
    EETEE
    EETEE --- ---
    LADY_MYSKA: Vida!
    Není to úplně co bych si představovala, ale zní to rozhodně zajímavě.
    Možná mi na tu tužku přijde ještě malej?! Ale s největší pravděpodobností ji příští rok zdědí, tak uvidíme...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EETEE: kouzelne cteni mate?
    EETEE
    EETEE --- ---
    ATUARFIK: ...taky jsem nad tím přemýšlela, ale chtěla jsem něco vyloženě pro děti.

Jinak chlapec má dost dobrý výraz! ;-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    EETEE: U nás ve dvou a půl letech byl v oblasti značek překvapivý favorit (vytáhla jsem to z knihovničky, protože jsem se chtěla po dlouhé době rozjezdit). :)

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---

no a tydnu prisel i HP a tech ilustraci je tam pomerne malo a jsou jine ( jako chapu, i Jim Kay se posouva dal). Tesila jsem se asi az moc
    EETEE
    EETEE --- ---
    GIOMIKY: Opět díky... ;-)
    Sháním knihu pro malé děti, ve které by byly ilustrace dopravních značek. A byla bych ráda kdyby mi někdo nějakou takovou doporučil.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    EETEE: Syn dva roky? Radio Junior, Kouzelná školka. Obrázkové knížky Najdi krtka, Polámal se mraveneček. Stavebnice na rozvoj motoriky s barvičkama. Série Krtek zdraví, poznává barvičky, rozpoznává tvary. Možná Mašinka Tomáš. Na druhou stranu může po večerech číst Hloupý Honza, Lada, Pověsti o zámcích, Zrcadlo starých časů. Už jenom tvůj hlas ho uklidní.
    EETEE
    EETEE --- ---
    GIOMIKY: Díky, jde mi spíš o doporučení konkrétní knihy, než o tip kde nějakou sehnat...
    Asi jsem se "nedovyjádřila"...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    EETEE: Na Aukru jsem byl úspěšný při řešení podobného problémů.
    EETEE
    EETEE --- ---
    EETEE: Nebo tip na jinou dobrou knihu, samozřejmě... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam