• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Máte někdo doporučení na nějaké zajímavé audio knihy pro děti 3 a 6 let?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAR_TINA: co do knihovny, do antikvoše. já to i rozdávám k narozkám, po nej kámoších.
    FIFI
    FIFI --- ---
    MASOUMEH: na to mame i samostatny klub:

[ Arthur Ransome ]
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DZODZO: To je nejoblíbenější knížka mých dětí :-)
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    QUANTI: Moji chlapci (6 a 3) sú nadšení z Arthura Ransoma - Boj o ostrov, Trosečníci z Vlaštovky atd. Záleží, aký je dobrý poslucháč. Sú to knihy pre starších, synovia ma veľmi milo prekvapili, že ich to tak baví.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    V tomto su tiez pirati, navyse je tam vela obrazkov a mennej textu

Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce - | Kniha na Alza.cz
    https://m.alza.cz/...4.htm?kampan=adwme_eo-a-knihy_pla_all_eo-a-knihy-css_knihy_m__FKP230208_9062865
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Inak mi este napadlo ze Pipi dlha pancucha je vlastne dcerou pirata, ale to je tam len tak spomenute
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Jak vycvicit draka, 2. diel
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Syn (5) má pirátské období, máte tip na knížku?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LORAIN: jsme na tom podobne, tedy u nas cte jen dcera a sama, ale kazdy dil ma precten nekolikrat.

Mam obrovskou radost, pac konecne si nasla cestu k HP ( prislo mi, ze byla v pozici, to preci nebudu cist a hlavne, je to v domaci knihovne) a hlavne, k hobitovi a spolecenstvi prstenu
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    U nás teď velmi boduje Hraničářův učeň. Desetiletý to hltá a nemůže se odtrhnout a sedmileťáci měli zpočátku spoustu otázek k použitým výrazům, ale už si zvykli a milují to taky. A líbí se to dost i mně, takže jim to čtu opravdu ráda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEVERINE: Asi si pro ně skočím do knihovky, tenkrát byly k dispozici jen dva díly.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAR_TINA: zrovna čteme. můj přídavek k básnění : byla to moje asi tak druhá samostatně přečtená kniha. dokáže to poslouchat páťák, třeťák i předškolačka .. a samo já se bavím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDEMIK: Alenka z planety Země. Kir Bulyčov
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Jak se jmenuje ta asi scifi dětská knížka o holce a vesmíru, co o ní tady pravidelně někdo básní, jak ji v dětství miloval?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Dostala se mi do ruky knížka Eliáš a babička z vajíčka od Procházkové a moc se mi líbí. Četla jsem kus druhákům a jim se líbila taky. Hezký příběh, hezky napsaný, hezky ilustrované.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Neznáte prosím nějaké moderní převyprávění Šípkové Růženky, které by bylo vhodné už pro cca osmileté děti? Mě napadají pořád jen takové už spíš (young) adult tituly (jako třeba Gaiman)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANNAWA: nevyhledavam zvukove hracky, ale tohle bych doma mela rada.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA:
    ANNAWA: nene, nic, co dělá zvuky. Dítě jich nadělá dost samo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam