LADY_MYSKA:
TRISSIE: {replyATUARFIK|54357666}:
LORAIN:
DA_NIELA: díky moc všem za tipy. Prašinu máme, na tu se těším na společné čtení, jen čekám, až mladší syn trochu povyroste. Fotbaláky taky máme, syn přečetl, ti ho nebavili, stejně jako Boříkovy lapálie a ani Manolito Brejloun (což nechápu, tahle knížka se mi strašně líbila). Doktora Proktor známe asi všechny díly, poslouchali jsme audioknihy. Foglarovy příběhy kluky strašně chytli, ale taky jsme poslouchali z audiotéky. Warrena XII jsme četli společně, když byli menší. Upřímně, je to záhada, co se mu líbí a co ne. Davida Walliamse přečetl skoro všechny knížky, ale Roald Dahl ho vůbec při čtení nebavil, přitom Roald Dahl je v podstatě to samé, jen inteligentněji a hezčím jazykem napsané. Na druhou stranu Vinetoua četl snad 5x, a to jsem se teď po letech podivovala, kolik rozvleklých a nudných pasáží tam je... Škyťák u nás frčel před tak 4 lety, viděli všechny díly seriálu, x-krát filmy, měli dračí hračky. Koupím ty knížky od Šlika, ty jsem neznala a vypadají podle ukazky dobře a mladšímu Dům na stromě. Ten mě dřív v obchodě spíš odradil, ale když si teď čtu recenze, myslím, že by kluky mohl babit oba... Jestli vás napadne ještě něco, budu ráda. Díky všem!