• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: jenze uz i US potrebujou nutne fuel, bunkr stoji 15f , barraky a wsc taky 15f, supply 50f , car depo 45f , tank depo 90f a k tomu kdzy hrajes za air nebo rangers tak nutne upgrady ze suply (lv1 -50f ,lv2 -150f). U Pe jsou asi nejzakernejsi armored car (porcovacka), ta si ve 2 poradi krasne s airborne i rangers, o riflemanech ani nemluve. Jinak ja sem v coh pod HijackersCompany nebo Airwick , ale za US uz me asi casto hrat lidi neuvidej .)
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: prave o situacii pred patchom som hovoril.

HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: ehm mas to nejaky popleteny, commandos uz od patche nemuzou prejizdet gliderem pesaky , nemaji kour hned po pristani a uz pred patchem fakt nedali 2 squady grenadiers nebo knight kross s mp44. To prejizdeni jednotek byla dost zasadni vyhoda proti spamum PE grenadiers jak ma kazdej druhej PE hrac ve zvyku. Predtim sem hral stylem 2-3 squady airborne, nejaky to AT ,MG,mortar a shermani a riflemani, strafing sem pouzival jen na spamy jednotek a i tak chytrej hrac dokazal uhnout protoze si vsim letadla na mape.Byla to ferova odpoved na stuky. Volks fakt nebyli nepouzitelny, ze zacatku to byla tezka vyhoda mit 2 squady s mp40, riflemanum ten browning stoji podstatne vic a chvily trva nez ho maji, jestli vubec se vyplati (200mp/60f). Je hezky ze se snazej zamezit spamum jednotek ale at to udelaj i axis. napr vcera sme hral hochwald gap a s 2x airborne,1xmg,1xmortar,2x rifles sem eml rating 220mp ,to je trochu silny kafe kdyz am clovek 90% mapy
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    ok..ja sem to tady uz psal takze bys to v historii nasel ale proc to nenapsat znovu:
    czviper
    klixklax

hraju s czdreed (dreedcz, darksea) nebo s ThorHC (brainless, deepsea)

hrajeme spolu 2v2 nebo 3v3
    oni dva jsou v 2v2 tymovem na velice peknem miste - cca kolem 30 mista za nemce
    SALAM
    SALAM --- ---
    GIGABITE: dRnD , hod si ma do friends, hravam AT s id kakacka (nyx: HADES), mozeme spichnut nejaku masovku :)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    btw. byste tady mohli napsat svoje jmena ze hry at si nekdy muzem zahrat spolu..prece jen tymova souhra je v teto hre super
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    naklady na AT a tanky vychazi takto:
    US - supply yard - 100MP, 50Fuel > budova na lehke vozitka a AT 240MP, 45Fuel - a mas tam 57mm AT, M8 a transporter
    Wehr - vylepseni HQ 200MP, 35F > budova na vyrobu lehkych veci 220MP, 25F - a mas tam AT, transporter, grenadiery - takze vlastne 1 tieru ani nemaji utocne lehke vozitko, to maji az v dalsim ktery zase stoji dalsi MP a fuel - v dalsim jsou Stugy a Puma..a ty zazracne super tanky jsou hoodne drahe - natoz je ofrckovat
    Briti - si musi postavet dustojnika 250MP, 25F (myslim) a pak povolat Supply Truck cca 160MP, 35F - a tam muzou stavet sappery kteri muzou delat 17pounder AT, a nebo v nem postavet kapitána 300MP, 35F a bud delat Armor Truck nebo stavet Stuarta
    a PE - nez se dostanou k marderu jako dobremu AT nebo Armored Care tak musi postavet budovu za 220MP, 20F a pak dalsi budovu za 220MP a 30F a na Mardera jeste koupit upgrade za 200MP a 40F

takze bych to mezi temato stranama moc blbe nevidel..nemci (Wehr) sice maji dobre tanky, ale vsechno je stoji hoodne fuelu, takze staci kdyz jim toho fuelu moc nenechate - natoz frckovani tanku, to stoji majland:)
    a PE se muze dostat k Pantherum ale i to je stoji hoodne fuelu..pritom staci na ne nabehnout s riflemanama, hodit stick bombu a pak do neho palit z AT a jde do kytek

vzdy to zalezi na situaci, ale urcite bych z tanku nemel strach
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    AYLIK: to nebyla vyhoda ale prasarna, stejne jako kdyz u infantry amika byla sekundovka..v poslednim patchi nastesti byla upravena ze nepadala tak rychle..strafing byl nejhorsi bonusovka ze vsech - obzvlaste na malych mapa kdy ste ani nemeli cas cokoliv s pechotou udelat

s rangerama je urcite vic prace nez s airbornama, coz je docela skoda..libi se mi vic..

airborni maji hlavne hodne malej rozptyl..i kdyz hra vyhodnoti ze se strela netrefi tak diky malemu rozptylu stejne zasahne - to bohuzel opravene nebylo - schrecky jsou sice silnejsi ale nejsou tak presne

a mega tanky za nemce..mno..co na to rict..staci aspon dve AT a i panther jde rychle do kytek..a nebo airborny v chumlu:)
    SALAM
    SALAM --- ---
    pobavilo :D

Topic: Forget 2.5., 2.301 is coming back.
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=472546

I didn't realize this was a joke and just got double fucked.

1. I quit my STEAM installer when the patch was 80% done (for non-steam users, this is the accumilation of 3 days worth of patching) and now its back to 0%.

2. I gotta wash my pants on the account that I just shat in them.

F* my life
    SALAM
    SALAM --- ---
    AYLIK: mno pred patchom sa s bazukami triafali vcelku spolahlivo, ak beriem do uvahy ich pohyblivost (fireup), stale nemas najmensi problem dobehnut k tanku odzadu na point-blank bez vaznej ujmy.
    Co je horsie, ze ani MG pobliz ti nepomoze, pretoze supress jednoducho ignoruju.

Samozrejme nikto neocakava ze s tymi bazukami budes davat dole kingtigra, rangeri nejsu at kanon. Ale s halftrackom / lahkym armorom si dokazu poradit vcelku hravo, ak sa netlcies zrovna na hektarovom poli bez coveru 1on1. nic viac by som od pechotneho tymu neocakaval.
    SALAM
    SALAM --- ---
    AYLIK: mimo misu, to o com hovoris vychadza u kazdej rasy +- nastejno...
    -ak sa nezdrzujes a tech order mas spravny, vzdy mas k dispozicii proti superovmu armoru nejaky counter.
    Ci uz sticky bomby, miny / AT kanony, M8...

tym ziadnym resource som narazal na FIRE-UP abilitu, nie na povolavaciu cenu jednotky, ta tam samozrejme je, jako u kazdej inej.
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    SALAM: mas pravdu, ale je to furt lepsi nez udelat z par vyhod ktery amici mely napr.strafing run a jine nepouzitelne veci :-)

5superhrdinu? promin fakt me bavis :-) spocitej si nekdy kolikrat se opravdu bazukama trefej, navic upgrade na thompsona stoji 100ammun jinak nejsou proti vojakum nic extra, takze k super hrdinum maji fakt daleko ;-)

a ty mega tanky co nemci maj ti nepripada jako dost slusna vyhoda?
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    zas na druhou stranu i axis hraci nemaji zpocatku lehka/obrnena vozitka..takze ty naroky na zdroje vyjdou zhruba nastejno

nepocitam u PE armored caru ktera je sice levnejsi ale zase ji rozseka pechota
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    SALAM: tim perfektnim anti AT myslis ty jejich bazuky, kterejma se kolikrat vubec netrefej? navic jim ted jeste snizili sanci na zasah, takze se dobre trefit je fakt velky stesti.
    zadny resource? a 400mp se ti zda malo? pred patchem to mozna bylo nefer, ale ted pribejva mp tak pomalu ze kdyby se za ne platilo fuel a ammun tak bych byl jeste stastnej.
    fajn, tak mi rekni cim mam asi ze zacatku nicit nemecky lehky vozitka a pak tanky?? jen nez postavim obycejnou M8 nebo AT, tak musim mit 3 budovy a to stoji sakra dost resource a zabehe plno casu.
    takze to neni o zneuzivani, ale spis o preziti ;-)
    SALAM
    SALAM --- ---
    AYLIK: to som nikdy netvrdil, povedal by som ze momentalne na tom budu najlepsie, to mas recht.
    Tvrdim ze cela zmena na ich strane je urobit z nepouzitelneho /zbytocneho nieco na co sa oplati vobec klikat, ked si to okolnosti pytaju.

K celkovemu balancu to mozno neprospieva, ale to sa neriesi tak ze oponentovi ponecham jednotku 5 superherov. s bazukami
    SALAM
    SALAM --- ---
    AYLIK: pozri... imho to ide uz o samotny koncept tej hry.
    V pripade ze 50% online hracov povazuje za core svojej armady jednotku, ktora je zo special skill tree, pouziva sa ako abilita s cooldownom, je hodne univerzalna / ma perfektne anti AT a prakticky najpouzitelnejsiu infantry abilitu v hre, ktora nestoji ZIADNY resource (?!?)...
    ....tak niekde sa stala KUREVSKY VELKA CHYBA.

Ze sa to ludom ktori to radi vyuzivali (zneuzivali?) nebude pacit, je pochopitelne.
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    SALAM:
    no uplne se mi z toho chce brecet, jaky jsou nemci chudaci a jak maj slaby jednotky, hlavne wehrmatch :-D
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    ale ono je to stejny aj v ostatnich mapach, nemusim mit spamy rangers, stacej dva squady a manpower brutalne klesa, tim padem neni na jiny jednotky a nez se clovek pres vsechny ty budovy dostane u amiku k tankum, tak je davno po nem..
    vcera jsem zkousel automatch 2v2 a k tankum se v podstate nedostanu, protoze na to nejsou zdroje a nemci je uz pritom davno maj..
    proste ten patch to dost rozhodil a je to nevyvazeny a az za chvili nebudou chtit lidi hrat za amiky, tak nevim proti komu budete hrat :-)
    SALAM
    SALAM --- ---
    Ad Lame Axis noobs vs. poor nerfed American Heroes:

Imho kazdy dostal tolko, kolko si zasluzil, nebudem riesit svate vojny, akurat ti poviem ako ktora jednotka vyzera z mojho pohladu.

Commandos - Brit 2x klikne > vysledok: doprostred skupiny dvoch knight cross holderov pristane glider, ktorych cca 1-2 zfleku zabije svojim landingom, z toho vyskoci jednotka ktora ma prakticky najlepsi antiinfantry dmgps = instant kill zostavajucich kch, prakticky bez moznosti zachrany / v pripade ze by jej nieco hrozilo ma moznost sa okamzite cloaknut... balanced??

Volks > mp44 doteraz nepouzitelna, zbytocne vyhodenych 50 ammunition.
    Zmenilo sa na nej akurat to ze na strednu vzdialenost dava celkom znesitelny substantial dmg, ziadne orgie a'la stg, tj. aj v pokrocilejsej hre su pouzitelni ako antiinfantry, v pripade ze tych 50 amma obetujem. 'Brutalnych' by som z nich ale nerobil, stale zdaleka nie tak brutalne ako BAR/sten/tommies

Stug > znova, do patchu nepouzitelny, vdaka uber-pomalemu kanonu dal sa circle-strafnut prakticky cimkolvek.
    zmena je to, ze zpredu ustoji viac o cca ranu naviac z ATkanona, a vacsina subojov nevyzera tak, ze enemy kruzi a pomaly ale isto stug rozbija, zakym ten tancuje na mieste / bez jedineho vystrelu chcipa. 50 fuel za toto??

Rangers??? no comment.
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: sorry, ale snad nechces hodnotit balance patchu podla toho ako sa hra 'V mapach 4v4 typu montalrgis region' kde tempo hry urcuje 8 stuk a masy tier 4 jednotiek. neext.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam