• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    ale taky ve stejne budove kde je vyroba AT maji US lepsi brmbrm nez Wehr

M8 toho urcite zvladne vic nez transporter..takze srovnani k nicemu
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    jinak na 1v1 mapach to problem neni, ale prave na tech 8p , tam se ke stuce fakt nedostanes, jedine tetrarchem za commandos .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    tak ja nejsem spamer airborne, pouzivam je spolu s dalsima podpurnejma jednotkama, ale snazim se je nasadit co nejdriv aby ziskali rychle veteranstvi. Ze zacatku delam tak 3 squady rifles + jeep a zabiram vetsinu mapy, pozdejc kupuju wsc a MG,snipera,mortar, to je jedna z nevyhod US ,platit za dalsi barak a k tomu bunkry podrazily na 15f a cely se to protahuje. Nez amici ziskaji AT je taky nakladnejsi nez u wehr. (50f supply + 45f car depo do toho si muzes zapocitat dalsich 15f za wsc a pripadne jeden bunkr) . Jedna vec se ale patchem pekne zmenila, uz neni takovej problem s rifles ustrilet MG , je tam vetsi casova rezerva nez dostanou supression a tak se da najit rychle kryt/obejit, ty bitvy jsou ted mnohem lepsi. A novy zvuky sou vesmes taky dobry, jen stuky maji ted takovej robotickej nerealnej zvuk , ten starej byl presne jako z tech valecnejch snimku, nevim co je napadlo to menit
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: holt musis vic bojovat o fuel aby protihraci nemohli delat tolik vozitek a veterancy..prece jen stuka bez veterancy nevydrzi zrovna moc, jenom se k ni clovek musi dostat
    HIJACKER: za amiky je to super..maji snipery, maji MG, maji rychle super M8, 57mm AT s pruraznosti, plus kterakoliv doctrina jim da dalsi dobre jednotky a bonusovky - ja si na ne vubec neztezuju.
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: ja sem to bral v analogii s potrebou mit AT protoze nemci maji ty super tanky a vozitka

kazda strana potrebuje fuel, ale nemci vic. Konecne je to po patchi tak ze se tolik nevyplati delat jen airborny a rangery ale musi se to mixovat a nejlepe pouzivat trebas jen jeden nebo dva squady.

ja kdyz sem hraval za US tak sem vetsinou pouzival vsechny ostatni jednotky nez riflemany, airborny a rangery ve velkem - zpocatku radsi delam mix nez super airborny se kteryma to bylo o dost lehci..samozrejme zalezi na mape, na poctu hracu atd..
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: tak to jo, taky se mi nelibi tyhle veci jako simcity, spamy artilerie ,rangers/air,pe grenadiers,knight kross a stuk . Ale tim ze orezou jen jednu stranu to nevyresi, hlavne ty stuky, nemuzu vic taktizovat s podpurnejma jednotkama kdyz vsechno co zustane chvily na miste vypali stuka ktera je ted po patchy jeste vic smrtici (zapalena zeme zabiji vic a vydrzi dyl). Mnohem vetsi balance by hre dali kdyby meli PE sankce za spamy PE, knight kross by ve vetsim poctu byly slabsi (nebo tak neco, vymyslet se da cokoliv) a stuky davali mensi damage US a jejich pop limit by byl vyssi, stejne by se i hodil limit na bunkry anglanu ,to by dalo hre jinej rozmer..
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: Pozri, ja nikde netvrdim ze ten patch je dokonaly, a ze Axis su komplet OK. Som si vedomy, ze momentalne maju drobet navrch, a takisto ze vsetkym amikom sa to pacit nebude...

Akurat tvrdim ze som za patch rad, lebo, nakolko ma uz dost prestavalo bavit hrat proti bunker/arty simcity na jednej strane, alebo spamu rangerov/para na druhej. Uberalo to z hry tu strategicku roznorodost, ktora je v COH prave tak vychytana.
    (Ani netvrdim ze hra je teraz balanced, ale som si celkom isty ze je podstatne zabavnejsia bez podobnych kktin)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: a co situace se spamem PE ? Na jedny strane skrouhnou na druhy nechaj. To vidis jen z jedny strany barikady , zkus si to dat nekdy za amiky .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: jenze uz i US potrebujou nutne fuel, bunkr stoji 15f , barraky a wsc taky 15f, supply 50f , car depo 45f , tank depo 90f a k tomu kdzy hrajes za air nebo rangers tak nutne upgrady ze suply (lv1 -50f ,lv2 -150f). U Pe jsou asi nejzakernejsi armored car (porcovacka), ta si ve 2 poradi krasne s airborne i rangers, o riflemanech ani nemluve. Jinak ja sem v coh pod HijackersCompany nebo Airwick , ale za US uz me asi casto hrat lidi neuvidej .)
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: prave o situacii pred patchom som hovoril.

HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: ehm mas to nejaky popleteny, commandos uz od patche nemuzou prejizdet gliderem pesaky , nemaji kour hned po pristani a uz pred patchem fakt nedali 2 squady grenadiers nebo knight kross s mp44. To prejizdeni jednotek byla dost zasadni vyhoda proti spamum PE grenadiers jak ma kazdej druhej PE hrac ve zvyku. Predtim sem hral stylem 2-3 squady airborne, nejaky to AT ,MG,mortar a shermani a riflemani, strafing sem pouzival jen na spamy jednotek a i tak chytrej hrac dokazal uhnout protoze si vsim letadla na mape.Byla to ferova odpoved na stuky. Volks fakt nebyli nepouzitelny, ze zacatku to byla tezka vyhoda mit 2 squady s mp40, riflemanum ten browning stoji podstatne vic a chvily trva nez ho maji, jestli vubec se vyplati (200mp/60f). Je hezky ze se snazej zamezit spamum jednotek ale at to udelaj i axis. napr vcera sme hral hochwald gap a s 2x airborne,1xmg,1xmortar,2x rifles sem eml rating 220mp ,to je trochu silny kafe kdyz am clovek 90% mapy
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    ok..ja sem to tady uz psal takze bys to v historii nasel ale proc to nenapsat znovu:
    czviper
    klixklax

hraju s czdreed (dreedcz, darksea) nebo s ThorHC (brainless, deepsea)

hrajeme spolu 2v2 nebo 3v3
    oni dva jsou v 2v2 tymovem na velice peknem miste - cca kolem 30 mista za nemce
    SALAM
    SALAM --- ---
    GIGABITE: dRnD , hod si ma do friends, hravam AT s id kakacka (nyx: HADES), mozeme spichnut nejaku masovku :)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    btw. byste tady mohli napsat svoje jmena ze hry at si nekdy muzem zahrat spolu..prece jen tymova souhra je v teto hre super
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    naklady na AT a tanky vychazi takto:
    US - supply yard - 100MP, 50Fuel > budova na lehke vozitka a AT 240MP, 45Fuel - a mas tam 57mm AT, M8 a transporter
    Wehr - vylepseni HQ 200MP, 35F > budova na vyrobu lehkych veci 220MP, 25F - a mas tam AT, transporter, grenadiery - takze vlastne 1 tieru ani nemaji utocne lehke vozitko, to maji az v dalsim ktery zase stoji dalsi MP a fuel - v dalsim jsou Stugy a Puma..a ty zazracne super tanky jsou hoodne drahe - natoz je ofrckovat
    Briti - si musi postavet dustojnika 250MP, 25F (myslim) a pak povolat Supply Truck cca 160MP, 35F - a tam muzou stavet sappery kteri muzou delat 17pounder AT, a nebo v nem postavet kapitána 300MP, 35F a bud delat Armor Truck nebo stavet Stuarta
    a PE - nez se dostanou k marderu jako dobremu AT nebo Armored Care tak musi postavet budovu za 220MP, 20F a pak dalsi budovu za 220MP a 30F a na Mardera jeste koupit upgrade za 200MP a 40F

takze bych to mezi temato stranama moc blbe nevidel..nemci (Wehr) sice maji dobre tanky, ale vsechno je stoji hoodne fuelu, takze staci kdyz jim toho fuelu moc nenechate - natoz frckovani tanku, to stoji majland:)
    a PE se muze dostat k Pantherum ale i to je stoji hoodne fuelu..pritom staci na ne nabehnout s riflemanama, hodit stick bombu a pak do neho palit z AT a jde do kytek

vzdy to zalezi na situaci, ale urcite bych z tanku nemel strach
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    AYLIK: to nebyla vyhoda ale prasarna, stejne jako kdyz u infantry amika byla sekundovka..v poslednim patchi nastesti byla upravena ze nepadala tak rychle..strafing byl nejhorsi bonusovka ze vsech - obzvlaste na malych mapa kdy ste ani nemeli cas cokoliv s pechotou udelat

s rangerama je urcite vic prace nez s airbornama, coz je docela skoda..libi se mi vic..

airborni maji hlavne hodne malej rozptyl..i kdyz hra vyhodnoti ze se strela netrefi tak diky malemu rozptylu stejne zasahne - to bohuzel opravene nebylo - schrecky jsou sice silnejsi ale nejsou tak presne

a mega tanky za nemce..mno..co na to rict..staci aspon dve AT a i panther jde rychle do kytek..a nebo airborny v chumlu:)
    SALAM
    SALAM --- ---
    pobavilo :D

Topic: Forget 2.5., 2.301 is coming back.
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=472546

I didn't realize this was a joke and just got double fucked.

1. I quit my STEAM installer when the patch was 80% done (for non-steam users, this is the accumilation of 3 days worth of patching) and now its back to 0%.

2. I gotta wash my pants on the account that I just shat in them.

F* my life
    SALAM
    SALAM --- ---
    AYLIK: mno pred patchom sa s bazukami triafali vcelku spolahlivo, ak beriem do uvahy ich pohyblivost (fireup), stale nemas najmensi problem dobehnut k tanku odzadu na point-blank bez vaznej ujmy.
    Co je horsie, ze ani MG pobliz ti nepomoze, pretoze supress jednoducho ignoruju.

Samozrejme nikto neocakava ze s tymi bazukami budes davat dole kingtigra, rangeri nejsu at kanon. Ale s halftrackom / lahkym armorom si dokazu poradit vcelku hravo, ak sa netlcies zrovna na hektarovom poli bez coveru 1on1. nic viac by som od pechotneho tymu neocakaval.
    SALAM
    SALAM --- ---
    AYLIK: mimo misu, to o com hovoris vychadza u kazdej rasy +- nastejno...
    -ak sa nezdrzujes a tech order mas spravny, vzdy mas k dispozicii proti superovmu armoru nejaky counter.
    Ci uz sticky bomby, miny / AT kanony, M8...

tym ziadnym resource som narazal na FIRE-UP abilitu, nie na povolavaciu cenu jednotky, ta tam samozrejme je, jako u kazdej inej.
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    SALAM: mas pravdu, ale je to furt lepsi nez udelat z par vyhod ktery amici mely napr.strafing run a jine nepouzitelne veci :-)

5superhrdinu? promin fakt me bavis :-) spocitej si nekdy kolikrat se opravdu bazukama trefej, navic upgrade na thompsona stoji 100ammun jinak nejsou proti vojakum nic extra, takze k super hrdinum maji fakt daleko ;-)

a ty mega tanky co nemci maj ti nepripada jako dost slusna vyhoda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam