• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BASKWolkrovka :: Klub "W10" :: Domácí kočovný klub
    NEROZBITNY
    NEROZBITNY --- ---
    Kongratulírn k novýmu prostoru! Zadejte souřadnice, ať máme představu o lokaci :) minulý víkend jsme tam měli s eskem namířeno, ale tys byl basku bez signálu, tak jsme byli v pitelu, zatim se mi o novýnovýwolkrovce jen zdálo, ale podle snu bych to asi nenašla xD
    DIMZI
    DIMZI --- ---
    B_ART: moc ne věru
    B_ART
    B_ART --- ---
    BASK: jsem se ti včera nedovolal... tam nemáte signál, ne?
    BASK
    BASK --- ---
    ahojte, další den na návštěvu/pomoc na chatce je tato sobota - 14/5 mezi 11 a 22h - kontaktenziebite bask - 602885514
    B_ART
    B_ART --- ---
    BASK: já bych zejtra třeba přišel s nějakejma pracema pomoct.. budete tam? a jak to najdu?
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    skvele! gratuluji, tesim se az se na vas prijdu podivat a pomoci :-)
    SCATHACH
    SCATHACH --- ---
    Aha, no vida, tak to gratuluji. Zrovna včera jsem viděla v Nuslích tabuli s nabídkou pronájmu nebytových prostor (ulice Čestmírova), tak to asi již není aktuální??
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    BASK:
    aha:-) no vida tim lip, tak sem mimo uz i tady:-)
    HAGGISH
    HAGGISH --- ---
    BASK: oficielní semisquat! Čekám na podrobnosti! Elektřina?Voda? Jak je to velké?
    BASK
    BASK --- ---
    ALATAR: TIGRIS: no.. nájem platit nebudem, jde o využívání a zušlechtění zanedbané chatky se souhlasem majitele... technicky vzato skoro squatting...
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    ALATAR:
    bask samozrejme prehani, pronajali sme to:-)
    ALATAR
    ALATAR --- ---
    Ale jinak samozřejmě: Good job!!! a hodně štěstí ve vašem bohulibém počínání!
    ALATAR
    ALATAR --- ---
    Lol.. "Wolkrovka obsadila nový prostor" :-)
    Aneb co se ve squaterském mládí naučíš, se později samo hlásí o slovo :-)
    BASK
    BASK --- ---

    POZOR POZOR - počínaje včerejším dnem Wolkrovka obsadila nový prostor - chatičku v Draháňské rokli, která nám bude prozatím útočištěm našich aktivit. V následujících dnech a především víkendech je možné přijít pomoci s opravou chatky a údržbou zahrady. Nápadům a návrhům jsme otevření, takže případní zájemci a nadšenci - volejte 602 885 514.



    B_ART
    B_ART --- ---
    BASK: tak ono kdyby si do těch ulic troufnul (směl) někdo jinej, než ty smažky, co vybíraj na piko, tak by kolemjdoucí třeba taky rozlišovali a přispívali jenom těm, kterejm je za co.. takhle je člověk rád, když jednou za měsíc zaslechne na ulici hudbu, ale kdyby existovala nějaká konkurence, tak by třeba nekvalitu vytlačila :)
    BASK
    BASK --- ---
    osobne vnimam jako problem nemoznost legislativne odlisit kreativni umelce od smazek sockujicich na piko za pomoci tristrunny kytary a vrzajici fletny falesnym opakovanim poloviny jednoho songu do zblbnuti.. umeni proste nemuze podlehat cenzure a nikdo nema pravo soudit co je pripustny a co ne. Ale do ulic to vzdycky patrilo a popravde uz nevim temer o nikom, kdo by bydlel v centru.
    A nevidim duvod, proc treba castecne nepovolit nebo aspon dekriminalizovat svobodny umeni v ulicich Prahy, treba formou vyhlasky opravnujici k casove omezenymu vystoupeni jednoho umelce na konkretnim miste, a tak by se proste kazdej vice ci mene nadanej musel po hodine sbalit a jit hoblovat o blok dal.. Furt lepsi nez predrazeny pronajmy verejnych prostor naseho vlastniho mesta a cenzorsky proverkovy komise..
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    zabava na ulici mi casto ukaze jak mnoho sem znecitlivela vuci spontani hudbe nebo zpevu....vzdycky se prece da za muzikanty dojit a prijemne si popovidat a zkusit se dohodnout, ze budou hrat zas o dum dal a nebo mene casteji....proste lidsky...proste tomu nerozumim i kdyz pocit "ze mi neco vadi" znam...
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    trochu jsem se unahlila....je to slozitejsi vysvetlit.....vetsina spontannich a radostnych projevu cloveka se zakazuje pravidlem, zakonem nebo smernici....jsem tanecnice, tak mam asi vzletny uhel pohledu....posledni co by nam mohli jeste zakazat je pantomima...me to proste trapi a ta zprava me zashla na citlivem miste.....neubranila jsem se a napsala jsem prispevek...:)
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    ."pro dobro obyvatel" si vsimnete kazdodennich obliceju svych spoluobcanu...jak je pro ne radost dulezita...ale vlada jim to zakazuje... ????
    Co to mělo znamenat, to teda nechápu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam