• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    DANNIEL: nekdy na design portalu, jinak taky moc nevim.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LENDULIK: No já nevim. Mně to přijde jako docela průšvih. Pracovat byhc s tim nechtěl, to bude asi docela slušná pruda :))

Jinak je to skutečně dost nuda. Jen samotnej nápis takhle standartně působícim fontem podle mě neni logo a myslim že ani ty fotky nejsou úplně ideálně zvolený a umístěný.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DANNIEL: statni sprava - http://www.isvzus.cz/usisvz/
    Ale vetsinou tam ty tendery nedavaji.

a soukromy sektor nevim. je to spis o nahode...
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    kdyz uz sme u toho, mate nejakej jednoduchej kanal, jak se dozvedet VCAS o tendrech?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    no popravde to by pan Jelinek musel byt opravdovy machr aby ten koncept udrzel i v cb variante..... a on je ted spis investigativni novinar, ktery napada korektni tendery ale sam zemedelske muzeum dostal bez tenderu a pod ruckou.....
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    STRATILSOMSA: ja vim, nechtel jsem tim utocit na tebe. jen to, ze to nemuze byt uplne dobra prace, kdyz v zakladni prezenaci nema cb verzi. treba. je pravda, ze pockejme na manual. to urcite.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    PAN_CAU: v poriadku je to len moj nazor, ze sa to takto riesilo. Mate pristup ku kompletnemu dizajn manualu, ked tvrdite, ze to nemaju nijak zadefinovane?
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    STRATILSOMSA: jenze to bohuel opravdu neni smeroplatne.:o) kdyz nekdo vytvori logo a manual a v tom manualu chybi zakladni veci, nazor je sice hezky, ale uplne zbytecny. proste tam ty vei chybi i kyby tisic nazoru.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    NASA: nie, iba moj nazor
    NASA
    NASA --- ---
    STRATILSOMSA: tve imo je manual?
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    IMO jednofarebna varianta je cisto font bez bitmap. Co moze fungovat, ale je nutne protezovat verziu s obrazkami vsade kde sa len da.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    no presne.... navic jak vypada BW varianta? Jak vypada jednobarevna varianta?

Z meho deformovaneho pohledu je to nocni mura produkce. Je to vymyslena jak "hezke" ale pouzitelnost vyzaduje vynalozeni vestich financnich i tvurcich prostredku.

Prijde mi to jako jo v presentaci to vypada krasne.... a ze se to bude pouzivat? to je nam jedno....
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    me to prijde dost ohrane. nic moc extra invence, hezky zpracovane, je videt, ze to je profi prace, ale na prdel si z ni nesednu. je to takova tuctovka, ale jak rikam, vyborne zpracovana. postradam tez cb verzi, zejmena si je uplne nedovedu predstavit.
    TIKOT
    TIKOT --- ---
    PIERDUS: diky
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    TIKOT: krasne prace
    TIKOT
    TIKOT --- ---

Portfolio update. Pár nových (nejen) logovtipů, tak můžete mrknout.

http://www.positivezero.co.uk

0+
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    O aha! Já myslel, že jsou to již daná loga, se kterými nelze hnout .) Pokud je to tak, pak bych to řešil buď tou řádkou, ale pokud můžeš měnit i samotná loga, pak bych se snažil klienta přemluvit ke kompletní změně vizuálního stylu. Neříkám, že je to zrovna vzorový příklad, ale já se např. s podoným problémem popral takto:

(tedy zde to ještě není úplně final, naštěstí pak upustili i od požadavku „Jugendorchester & Jugendchor u loga celkového projektu, který tam byl trochu nelogický, ale jaksi „tradiční“)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    HIBI: ja bych se zamerila na fakt, ze na prvni pohled to neni poznat, ze to k sobe vubec patri, myslim, kdyz vdim ty loga na jedne strance tak nepochopim ze je spojuje neco jako ze je to projekt neceho.

A o to myslim jde ne?
    Popravde napsat to pod to je asi uplne nejprvnejsi co te napadne a neni z toho poznat zadny koncept.

Taky uvazuj jak se to bude pouzivat? Jedno samo logo? nebo vice tech log?

pak by ten text mohl byt napriklad inverzne v plose barvy a v pripade vice log vedle sebe by se ty jednotlive pruhy spojily v souvisly pruh,

proste hledej cestu kreta to UKLIDNI a ZPREHLEDNI a ne udela z toho jeste vetsi bordel.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    no nech je ako chce, ale v ziadnom pripade nedavat do loga S.R.O., alebo cokolvek podobne -v.s.o.. a.s. apod. Logo ma byt nadcasove. V rychlosti sa pripajam k jednoriadkovemu variantu, osobne som zy font iba v jednom reze skor regular alebo light.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam