• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    ALTOR: me se teda moc nezamlouva to typo , ) divnej font ... nevim esi se uplne hodi
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    STRATILSOMSA: se mi nelibi ani jedno. IQ design vycniva trochu nad ostatni, ale i tak s nim mam problem.. skoda.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    tak nieco zo Slovenska. Bola vyhlasena sutaz na,,Nový grafický dizajn web stránky cestovného ruchu mesta Bratislava,, . Davam sem, pretoze mam rad sucasne logo Bratislavy a nemam dojem, ze vitaz, alebo ostatny ucastnici nejak extra drzia corporat.

IQ design je docela zavedene graficke studio v SK. Webhouse nepoznam. Aurius je webove studio, ktore existuje snad od roku 1990.
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    LENDULIK: koncepty dobry, realizace horsi ...
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    BINARY_PARANOIC: ... :-) dik, zas je stary ujo mudrejsi...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    LENDULIK: tyjo, tak mně tam tedy nezaujalo ani jedno... To poslední těžko vůbec přečtu (Sallyj?).
    JOSLIACKY: bpm je beats per minute, což většina lidí zajímající se byť jen trochu o elektronickou hudbu ví.
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    LENDULIK: ...jj zaujimave a celkom pekne, ta stolicka-no neviem...a potom "best dance music" alebo "best pance music" ?
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    LENDULIK: no ja ti nevim...cim ti prijdou zajimavy?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    nasla jsem zajimavy logiiicka - spis napady :-)
    teda pouze vyber, zdaleka ne vsechno z tohoto zdroje je fajn :-)

DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ahoj! repastuju sem email od NEzavisleho Socialne Ekologickeho HNUTI (NESEHNUTI), doufam, ze nekoho to treba zaujme a pomuze jim .)

...tentokrát se na vás obracím s výzvou pro vaši kreativitu a nápady. Programu NESEHNUTÍ Bezpečí pro uprchlíky totiž chybí logo. Pomůžete nám to napravit?

Tady nějaké tipy pro inspiraci:
    - logo může být výrazné, klidně něco šokujícího;
    - jednoduchý symbol, výrazný, symbol společné zkušenosti (teror, vykořenění, stres);
    - symbol může vyjadřovat něco ve smyslu "the world is changing" nebo "the change is here" - migarce bude stále více, multikulturní společnost je realita, měli by si to všichni uvědomit! Integrace je obousměrný proces! - tedy třeba sana ze strany příchozích i většinové společnosti;
    - symbol může obsahovat vyjádření útěku, prchání (prchá se nejen před válkami, ale také před bídou, přírodními katastrofami včetně důsledků globálního oteplování, před totalitami, násilím apod. );
    - útěk jako vcelku univerzální zkušenost (zabýváme se v rámci programu nucenou migrací!);
    - příchod prchajících k nám je také spojen se silnou zkušeností závislosti a nedůstojného života, takže logo může odkazovat i na toto;
    - obecně nechceme nic "prodejného" nebo "jednorozměrného" (trpící africké děti apod., ale spíše univerzálnější symbol;
    - logo může vyjadřovat také mnohost, různorodost multikulturní společnosti, vzájemné poznávání se a měnění se;
    - logo může klást důraz na to, že je třeba jednat - každý za sebe by měl jednat.

Své návrhy na logo tohoto programu posílejte na lenka.safrankova@nesehnuti.cz .

Předem děkujeme!!!
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    NASA: v pohode... som v pozicii cloveka mimo. Nepoznam autora, ani suvislosti, preco vyvolava taky odpor ;p
    NASA
    NASA --- ---
    STRATILSOMSA: myslel jsem to presne tak, jak pise PAN_CAU - tvuj nazor je pekny, zrejme ani nebude daleko od pravdy, ale podstatne bude to, co je v manualu (at uz je to tam rozvedene, nebo neni :-))
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    DANNIEL: nekdy na design portalu, jinak taky moc nevim.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LENDULIK: No já nevim. Mně to přijde jako docela průšvih. Pracovat byhc s tim nechtěl, to bude asi docela slušná pruda :))

Jinak je to skutečně dost nuda. Jen samotnej nápis takhle standartně působícim fontem podle mě neni logo a myslim že ani ty fotky nejsou úplně ideálně zvolený a umístěný.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DANNIEL: statni sprava - http://www.isvzus.cz/usisvz/
    Ale vetsinou tam ty tendery nedavaji.

a soukromy sektor nevim. je to spis o nahode...
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    kdyz uz sme u toho, mate nejakej jednoduchej kanal, jak se dozvedet VCAS o tendrech?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    no popravde to by pan Jelinek musel byt opravdovy machr aby ten koncept udrzel i v cb variante..... a on je ted spis investigativni novinar, ktery napada korektni tendery ale sam zemedelske muzeum dostal bez tenderu a pod ruckou.....
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    STRATILSOMSA: ja vim, nechtel jsem tim utocit na tebe. jen to, ze to nemuze byt uplne dobra prace, kdyz v zakladni prezenaci nema cb verzi. treba. je pravda, ze pockejme na manual. to urcite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam