• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: moc hezky, gratuluju :)
    Ja mam z vystavy taky vcelku rozpacite pocity - parkovani za 150, kazda navsteva zachoda bura (a ze jsem tam procurala majlant), dneska jsem zacinali o pul hodiny pozdeji, protoze nam jaksi zapomeli pridelit prekladatele, kruh jsme v sobotu zvetsovali s rozhodcim tesne pred zahajenim, jelikoz nekdo usoudil ze goldenum staci 4x3 metry se dvema sloupama uprostred, .... a mohla bych pokracovat. Nicmene obe rozhodci mely krasny pristup a cuba si to vazne uzivala, takze i tak jsem spokojena.
    SNELA
    SNELA --- ---
    ALIANOR: gratulace!!!!

My jsme byli dneska a jsem docela zklamaná z tý výstavy, organizace a tak.. I z rozhodčiho Vondrouše.. Ostatní plemena posuzoval pečlivě a my byli za pět minut..

Každopádně máme V1, CAC ve tříde vítězů.. Jen jeden a máme granda..
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    Tak jsem se prave vratila uvarena z Litomeric a hlasim, ze nase Cordobska zletevcice vybojovala ve tride pracovni v sobotu V3 a v nedeli V2, Res. CAC :) Oba dva dny zahranicni rozhodci, oba dva dny nadhery posudky, oba dva dny uzasne predvedeni, kdy jsem tam byla vicemene do poctu :)
    Jsem na ni moc pysna, fotky dodam az se vyspim :))
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: do prahy na medzinarodku o dva tyzdne nejdete?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Děkujeme teď má úspešné období. V sobotu na klubové výstavě v konkurenci 4 fen ve třídě šampionu - V1,CAC

V sobotu nás čeká další klubovka, ale i kdybychom uspěli, tak by nám do granda chyběl poslední cac a ten už nestihnem před štěnatama - protože musí být z mezinárodky :(
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    SNELA: gratulujeme :) a jak se pyšně tváří u těch pohárů :))
    ETH
    ETH --- ---
    SNELA: bomba, šikulka! moc gratuluju
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: No, oni retrivri jsou vetsinou jedno z nejsilneji obsazenych plemen, at posuzuje kdokoliv. Ale pokud jede zahranicni rozhodci, notabene opravdu kvalitni, byva naslapano echt. Ted treba v Brne byl jeden z nej chovatelu a posuzovatelu v Evrope (mozna i na svete) a bylo nas 15 v pracovce.
    Dokonce si vzpominam na uplne prvni klubovou vystavu, kam byl pozvan anglicky rozhodci a u psu ve tride otevrene bylo 33 vystavenych jedincu.
    Ono vetsina lidi kteri uz nejakou dobu vystavuji na ceske rozhodci nejezdi ... tam je to pak spis o vzajemnych sympatiich a o "ksichtu".
    SNELA
    SNELA --- ---
    ALIANOR: tam jsme chtěli taky, ale přítel nechtel utrácet prachy, ale pak bychom meli uz jen kousicek k grandovi..

a jak to u vás probíha ? kdyz je zahraniční rozhodcí tak jezdi vic lidi ?
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: moc gratulujem ... my se ted chystame do Litomeric, mame oba dva dny zahranicni rozhodci, tazke pocitam bude naval :(
    SNELA
    SNELA --- ---

STHENO
    STHENO --- ---
    MOUXXS: Vsak si to zasluzila. Aj vy!
    MOUXXS
    MOUXXS --- ---
    Tak se musim podelit o radost airin zabodovala

MVP ČB V1 CAC BOB a BIG2 non FCI
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: njn, Trap je super, len to asi chce silnu a vyrovnanu fenku, nie?

SNELA
    SNELA --- ---
    STHENO: no tak ja mít fenu na kterou bych dala Trappera tak neváhám, ale jaksi na Airinu by to nešlo :D ale no to bychom mohli mluvit do nekonečna :)

ETH: no spíš naplněnou peněženku, to jsou sumy to je hrozný..

A vy jezdíte i do zahraničí na výstavy ?
    ETH
    ETH --- ---
    SNELA: to nemáš časově omezený, takže je to jedno, stačí vychytat přítelovu dobrou náladu :)
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: no, uvidite, Airinka je super a je to sampionka najvacsia aj tak. ;o)

SNELA: ved prave. Lenze aj z tych znamejsich zahranicnych chovatelskych stanic je to vsetko skoro uz tu. :o)
    SNELA
    SNELA --- ---
    STHENO: no kdybychom jeli ted na výstavy tak by se vidělo, kdo by šel s námi do kruhu, což vim jen o Arse.. ale holt ho doděláme asi někdy v budoucnu..
    SNELA
    SNELA --- ---
    STHENO: No právěže najdeš, ale nedá se tu mluvit o kvalitě a to je právě to.. No tak Car vůči své bázlivosti se musel dávat na vhodné čuby, zato Toledo nemá žádnou vadu.. Ale chápu no, pro nás jsou pak přívětivý jen importy :D
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: a stihli by ste to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam