• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHPostoj! neboli Vystavujeme psa
    Rady, zkušenosti, rozhodčí, termíny výstav, spolujízda a vše co s vystavováním psů souvisí

rozbalit záhlaví
    SNELA
    SNELA --- ---
    ALIANOR: děkujeme, byli jsme sami, což mě štve, je to takovej nic moc pocit, když skoro víš, že si pro něj jedeš..Zato když je konkurence ( my ji tak velkou nemáme no) tak je to hnedle lepší pocit, když vyhraješ :)

To je zvláštní, že třeba nám nepřiřaděj zahraničního rozhodčí :( Jako co jsme objezdili, tak fakt kvalitní rozhodčí jsou: Polgar, jakš takš Václavík a Šimek.. A naopak Vondrouš u mě klesl a pak i Němec, ten už tam nemá co dělat, předminulej víkend nám dal res. cace u fenky, která má tak 5kg navíc ( když jejich hmotnost je cca 28kg) a šilenej pohyb díky tomu jak je tlustá.. Jelikož je jednostranně hluchá (což by ani na výstavy němela jezdit) tak je posraná, takže ocas připíchlej na břiše.. Airina se vystavila krásně, má bezkonkureční pohyb a celou dobu sebevědomě ocas nahoře.. Hodně me to nastvalo, jenže on tu holku zná, tak jí to dal asi jen z principu, ale bylo to nechutný... Nepotřebovat jednoho cace, tak na to fakt kašlu je to jen vyhození prachů a ty ceny za 800,- na MV ? Ha tentokráte jen stužka od medajle a plíšek za 1kč.. no masakr.. A jedny pedigree tyčinky..

A pozujou ty zahra. rozh. jinak ? jakože pečlivěji ? Nikdy jsem nekoukala na výstavu vícepočetnejch plemen tak mo nevim jak to tam chodí ...

ETH: ha no to asi ocení hlavně ty, co t řeba na danýho rozhodčího nechtěj jezdit.. Já stim problém nemám, ale vím, že hodně lidi k ruznejm rozhodcím nejezdej, protože ..... tak to by mě asi taky nastvalo :/
    Ale vy už máte snad vše splněné ne ? :)

MOUXXS
    MOUXXS --- ---
    ALIANOR: placenej zachod a plisen na strope to me taky pekne tocilo. Moc lidi na takovej prostor mi prislo a malej kruh sme taky mely, ale zas nas neni tolik a naka pipina narazila torimu do hlavy kenelkou.
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: moc hezky, gratuluju :)
    Ja mam z vystavy taky vcelku rozpacite pocity - parkovani za 150, kazda navsteva zachoda bura (a ze jsem tam procurala majlant), dneska jsem zacinali o pul hodiny pozdeji, protoze nam jaksi zapomeli pridelit prekladatele, kruh jsme v sobotu zvetsovali s rozhodcim tesne pred zahajenim, jelikoz nekdo usoudil ze goldenum staci 4x3 metry se dvema sloupama uprostred, .... a mohla bych pokracovat. Nicmene obe rozhodci mely krasny pristup a cuba si to vazne uzivala, takze i tak jsem spokojena.
    SNELA
    SNELA --- ---
    ALIANOR: gratulace!!!!

My jsme byli dneska a jsem docela zklamaná z tý výstavy, organizace a tak.. I z rozhodčiho Vondrouše.. Ostatní plemena posuzoval pečlivě a my byli za pět minut..

Každopádně máme V1, CAC ve tříde vítězů.. Jen jeden a máme granda..
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    Tak jsem se prave vratila uvarena z Litomeric a hlasim, ze nase Cordobska zletevcice vybojovala ve tride pracovni v sobotu V3 a v nedeli V2, Res. CAC :) Oba dva dny zahranicni rozhodci, oba dva dny nadhery posudky, oba dva dny uzasne predvedeni, kdy jsem tam byla vicemene do poctu :)
    Jsem na ni moc pysna, fotky dodam az se vyspim :))
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: do prahy na medzinarodku o dva tyzdne nejdete?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Děkujeme teď má úspešné období. V sobotu na klubové výstavě v konkurenci 4 fen ve třídě šampionu - V1,CAC

V sobotu nás čeká další klubovka, ale i kdybychom uspěli, tak by nám do granda chyběl poslední cac a ten už nestihnem před štěnatama - protože musí být z mezinárodky :(
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    SNELA: gratulujeme :) a jak se pyšně tváří u těch pohárů :))
    ETH
    ETH --- ---
    SNELA: bomba, šikulka! moc gratuluju
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: No, oni retrivri jsou vetsinou jedno z nejsilneji obsazenych plemen, at posuzuje kdokoliv. Ale pokud jede zahranicni rozhodci, notabene opravdu kvalitni, byva naslapano echt. Ted treba v Brne byl jeden z nej chovatelu a posuzovatelu v Evrope (mozna i na svete) a bylo nas 15 v pracovce.
    Dokonce si vzpominam na uplne prvni klubovou vystavu, kam byl pozvan anglicky rozhodci a u psu ve tride otevrene bylo 33 vystavenych jedincu.
    Ono vetsina lidi kteri uz nejakou dobu vystavuji na ceske rozhodci nejezdi ... tam je to pak spis o vzajemnych sympatiich a o "ksichtu".
    SNELA
    SNELA --- ---
    ALIANOR: tam jsme chtěli taky, ale přítel nechtel utrácet prachy, ale pak bychom meli uz jen kousicek k grandovi..

a jak to u vás probíha ? kdyz je zahraniční rozhodcí tak jezdi vic lidi ?
    ALIANOR
    ALIANOR --- ---
    SNELA: moc gratulujem ... my se ted chystame do Litomeric, mame oba dva dny zahranicni rozhodci, tazke pocitam bude naval :(
    SNELA
    SNELA --- ---

STHENO
    STHENO --- ---
    MOUXXS: Vsak si to zasluzila. Aj vy!
    MOUXXS
    MOUXXS --- ---
    Tak se musim podelit o radost airin zabodovala

MVP ČB V1 CAC BOB a BIG2 non FCI
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: njn, Trap je super, len to asi chce silnu a vyrovnanu fenku, nie?

SNELA
    SNELA --- ---
    STHENO: no tak ja mít fenu na kterou bych dala Trappera tak neváhám, ale jaksi na Airinu by to nešlo :D ale no to bychom mohli mluvit do nekonečna :)

ETH: no spíš naplněnou peněženku, to jsou sumy to je hrozný..

A vy jezdíte i do zahraničí na výstavy ?
    ETH
    ETH --- ---
    SNELA: to nemáš časově omezený, takže je to jedno, stačí vychytat přítelovu dobrou náladu :)
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: no, uvidite, Airinka je super a je to sampionka najvacsia aj tak. ;o)

SNELA: ved prave. Lenze aj z tych znamejsich zahranicnych chovatelskych stanic je to vsetko skoro uz tu. :o)
    SNELA
    SNELA --- ---
    STHENO: no kdybychom jeli ted na výstavy tak by se vidělo, kdo by šel s námi do kruhu, což vim jen o Arse.. ale holt ho doděláme asi někdy v budoucnu..
    SNELA
    SNELA --- ---
    STHENO: No právěže najdeš, ale nedá se tu mluvit o kvalitě a to je právě to.. No tak Car vůči své bázlivosti se musel dávat na vhodné čuby, zato Toledo nemá žádnou vadu.. Ale chápu no, pro nás jsou pak přívětivý jen importy :D
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: a stihli by ste to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam