ALIANOR: děkujeme, byli jsme sami, což mě štve, je to takovej nic moc pocit, když skoro víš, že si pro něj jedeš..Zato když je konkurence ( my ji tak velkou nemáme no) tak je to hnedle lepší pocit, když vyhraješ :)
To je zvláštní, že třeba nám nepřiřaděj zahraničního rozhodčí :( Jako co jsme objezdili, tak fakt kvalitní rozhodčí jsou: Polgar, jakš takš Václavík a Šimek.. A naopak Vondrouš u mě klesl a pak i Němec, ten už tam nemá co dělat, předminulej víkend nám dal res. cace u fenky, která má tak 5kg navíc ( když jejich hmotnost je cca 28kg) a šilenej pohyb díky tomu jak je tlustá.. Jelikož je jednostranně hluchá (což by ani na výstavy němela jezdit) tak je posraná, takže ocas připíchlej na břiše.. Airina se vystavila krásně, má bezkonkureční pohyb a celou dobu sebevědomě ocas nahoře.. Hodně me to nastvalo, jenže on tu holku zná, tak jí to dal asi jen z principu, ale bylo to nechutný... Nepotřebovat jednoho cace, tak na to fakt kašlu je to jen vyhození prachů a ty ceny za 800,- na MV ? Ha tentokráte jen stužka od medajle a plíšek za 1kč.. no masakr.. A jedny pedigree tyčinky..
A pozujou ty zahra. rozh. jinak ? jakože pečlivěji ? Nikdy jsem nekoukala na výstavu vícepočetnejch plemen tak mo nevim jak to tam chodí ...
ETH: ha no to asi ocení hlavně ty, co t řeba na danýho rozhodčího nechtěj jezdit.. Já stim problém nemám, ale vím, že hodně lidi k ruznejm rozhodcím nejezdej, protože ..... tak to by mě asi taky nastvalo :/
Ale vy už máte snad vše splněné ne ? :)