• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    Kettlebell nebo také girja je tradiční ruská litinová činka vzhledem připomínající dělovou kouli s držadlem. Používá se jako tréninkové nářadí k získání síly, kondice, ke ztrátě tělesného tuku a k posílení všech svalových partií. http://en.wikipedia.org/wiki/Kettlebell http://www.youtube.com/watch?v=Lwme8rkzetg http://www.youtube.com/watch?v=gy5uU7ku-Lo
    rozbalit záhlaví
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    RADAR_PIBTL144: Už si odkládám peníze do prasátka :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RADAR_PIBTL144:esli to chodí po tejdnu tak už mi 3 tejdny nic nepřišlo, nic méně už se našla dobrá duše která mi poslala kompletní ebook všechny díly.

    řikal sem že musim dobrat antibiotika:-) ... a včera ráno jsem je dobral, celý uterý a středu jsem byl na festivalu pracovně a včera sem se po skončení eště tak strašlivě vožral a dorazil domu za ranního zpěvu ptactva, krokem tanečního místra asi v pul pátý, takže ani dneska nejsem schopen přijít cvičit.

    ale je dobře že me jebeš že sem nebyl, já to potřebuju jak stará štětka plíny...
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    ICEMAN8241: Jasně, budou toho k prodeji asi 4 tuny :)

    WOJTYLA: Chodí to po tejdnu ;) Mimochodem, můžu napráskat, že jsi včera nedošel na trénink? Nebo si to mám radši nechat pro sebe? :))


    STENNY: MAGUMI: Super, těším se (víc než Vy) :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    RADAR_PIBTL144: OK, na 27.7. se hlásím :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RADAR_PIBTL144: pane, kdy bude další díl ebooku? mám už nedočkavostí vokousaný nehty az k lokti...
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    RADAR_PIBTL144: Bude tam teda nějaká ta 16ka pro mě?
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    RADAR_PIBTL144: Super, tak se hlásím. :)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    Mimochodem, na našem ETK semináři se byl juknout Petr z běžeckého blogu RunMag a svoje poznatky shrnul v pěkném článku:

    RunMag.cz » Přihoďte k běhu železnou kouli
    http://runmag.cz/prihodte-k-behu-zeleznou-kouli-2/

    Je fajn, když si běžec uvědomí, že je potřeba víc než jen běhat :)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    ZORRO:
    ICEMAN8241: Zorro, měl jsem dojem, že jsi mi psal mail a na ten jsem odpovídal - tak to byl nejspíš někdo jiný :) Ale též se odkazoval na Tomáše Tesaře, tak to je buď brutál náhoda, nebo Ti email nedošel :)

    RKC bells máme objednané, čeká se, až do Německa dorazí 24ky a pak je během tří dnů budem mít u nás :) Předpokládám do konce příštího týdne. Máme toho objednáno celkem hafo...


    KABIS:
    STENNY: Datum je už pevně stanovené - 15. 6. :) Bohužel mám všechny víkendy až do konce října nasekané, tak s tím moc šoupat nemůžu :) 18. - 20. 7. máme letní kemp a týden po něm (27. 7.) bude další seminář.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    No Radar mi byl taky doporučen,ale asi má hodně práce, protože zprávu si asi přečetl,ale neodpověděl :-) nebylo by špatné se nějak složit, kdyby nás bylo dost, třeba by klapal nějaká minisleva :-)
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    ZORRO: kettlebellshop.de, RADAR_PIBTL144 se tady nabízel, že přiveze v rámci své pravidelné objednávky železo pro zájemce navíc, ale teď je nějak ticho po pěšině. Tak navrhuji počkat. Pokud by to neklaplo, tak to objednám sám, vyzvednu v Německu a pošlu.
    KABIS
    KABIS --- ---
    STENNY: to ja zrovna ne, to jedu na dovolenou :D
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Měl bych prosbu, chtěl bych si koupit RKC kettlebell, ale u nás jsem žádný shop nenašel a z amazonu s tím poštovným se mi to brát nechce. Nevíte kde ho zkusit koupit? Případně nějaký jiný kettlebell co se dá u nás koupit? Díval jsem se na Spartan kettlebell a co jsem četl recenze,tak sem amse nějaká negativní najde, ale přišlo mi, že za ty peníze je to rozumný poměr cena/výkon :-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    KABIS: Tiše doufám, že to v té první polovině června prostě nestihnou a bude to poslední červnový víkend :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    Jak to vypada s vypsanim toho cervnoveho kurzu? :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    LIMONADA: vybuduj si z toho zavislost, a budes moct jist ten bucek bez vycitek, pit pivko, vypadat vyborne a pak šílet, kdyz se nahodou jednou nedostanes na trenink=D
    aspon to je muj stav a stoji to za to a chci vic toho cviceni=D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIMONADA: s crossfitem to byl jen for vztazenej k tomu gifu. Ted budu nakou dobu koulovat a casem uvidime. Ja totiz to cviceni vlastne v jadru asi nenavidim... Mnohem radeji bych zral pecenej bucek, chlastal pivo a delal hovno, ale halt uz sem ve veku kdy to nejde...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: gif lol=D
    pokud o tom fakt uvažuješ, jdi na ukázkovou hodinu. ale po zkušenosti crossfit a pak funkční trénink (kb5) bych se už ani náhodou nevracela. zvlášť po opravdových výsledcích co mám.

    veřim že bych to teď, se znalostí pohybů, cvičila asi dost jinak a neublížila bych si (přetížená ramena- dost dlouhý omezení). ale prostě filosofie hlavně rychle a hodně a vyřídit se je na hony vzdálená pečlivému a pozvolnému silovému tréninku. (prostě technika je nejdůležitější, pak jsou i výsledky)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    JEREMIUS: zkus si vygooglit hermana kabata a jeho proprioceptivni neuromuskularni facilitaci.
    ale kdybych mel bejt uprimnej, nejlip udelas, kdyz pujdes k nekomu, kdo to umi. za prvy, z verejne dostupnejch zdroju toho moc nedostanes, tohle je vysoka skola, specializovana vec a ne nejaky zakladni cviceni, ke kterymu jsou na youtube tri prdele samozvanejch expertu. za druhy, jsou to maly svaly a maly pohyby. koaktivace nechtenyho retezce nebo o milimetr vedle a uz je to v pici.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RADAR_PIBTL144: Jiste zadnej vostych.
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    WOJTYLA: Dokonalý :D :D S Tvým svolením bych to na ten web fakt dal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam