• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    KABIS
    KABIS --- ---
    STENNY: to ja zrovna ne, to jedu na dovolenou :D
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Měl bych prosbu, chtěl bych si koupit RKC kettlebell, ale u nás jsem žádný shop nenašel a z amazonu s tím poštovným se mi to brát nechce. Nevíte kde ho zkusit koupit? Případně nějaký jiný kettlebell co se dá u nás koupit? Díval jsem se na Spartan kettlebell a co jsem četl recenze,tak sem amse nějaká negativní najde, ale přišlo mi, že za ty peníze je to rozumný poměr cena/výkon :-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    KABIS: Tiše doufám, že to v té první polovině června prostě nestihnou a bude to poslední červnový víkend :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    Jak to vypada s vypsanim toho cervnoveho kurzu? :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    LIMONADA: vybuduj si z toho zavislost, a budes moct jist ten bucek bez vycitek, pit pivko, vypadat vyborne a pak šílet, kdyz se nahodou jednou nedostanes na trenink=D
    aspon to je muj stav a stoji to za to a chci vic toho cviceni=D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIMONADA: s crossfitem to byl jen for vztazenej k tomu gifu. Ted budu nakou dobu koulovat a casem uvidime. Ja totiz to cviceni vlastne v jadru asi nenavidim... Mnohem radeji bych zral pecenej bucek, chlastal pivo a delal hovno, ale halt uz sem ve veku kdy to nejde...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: gif lol=D
    pokud o tom fakt uvažuješ, jdi na ukázkovou hodinu. ale po zkušenosti crossfit a pak funkční trénink (kb5) bych se už ani náhodou nevracela. zvlášť po opravdových výsledcích co mám.

    veřim že bych to teď, se znalostí pohybů, cvičila asi dost jinak a neublížila bych si (přetížená ramena- dost dlouhý omezení). ale prostě filosofie hlavně rychle a hodně a vyřídit se je na hony vzdálená pečlivému a pozvolnému silovému tréninku. (prostě technika je nejdůležitější, pak jsou i výsledky)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    JEREMIUS: zkus si vygooglit hermana kabata a jeho proprioceptivni neuromuskularni facilitaci.
    ale kdybych mel bejt uprimnej, nejlip udelas, kdyz pujdes k nekomu, kdo to umi. za prvy, z verejne dostupnejch zdroju toho moc nedostanes, tohle je vysoka skola, specializovana vec a ne nejaky zakladni cviceni, ke kterymu jsou na youtube tri prdele samozvanejch expertu. za druhy, jsou to maly svaly a maly pohyby. koaktivace nechtenyho retezce nebo o milimetr vedle a uz je to v pici.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RADAR_PIBTL144: Jiste zadnej vostych.
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    WOJTYLA: Dokonalý :D :D S Tvým svolením bych to na ten web fakt dal :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    YGGDRASSIL: Mohl bys k tomu napsat víc? Poradil bys, co přesně si ohledně McKenzie vygooglit? Co jsem našel, je to nějaká obecná metoda, je to tak?
    A co to "izolovany posilovani zejmena Rectus capitis a Infrahyoidei a navazny retezce" - pod jakými výrazy to najdu. "Rectus capitis excercise" nic rozumného nevrací, snad jen http://www.youtube.com/watch?v=SLfXiM5ENzU
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    přemejšlim esli nezkusit taky v rámci cvičení Crossfit...

    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    asi to bude dobra kontrolovana priprava na nadhoz 2
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    BINNMODE: Taky bych chodil, kdyby mi to časově vycházelo. Určitě tě to hodně posune dál.
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    MAGUMI: se tam ted otevrely kurzy od sesti po-st-pa, tak asi pristi tyden zacnu chodit.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    STO78: Lísteček a spoďárky. :))))
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    WOJTYLA: Skvělý report, ten by si měl dát Radar na web. :))))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AOTEAROA: Prekvapivy...

    1. Uz v pulce rozcvicky jsem se potil tak, ze kolem cvicici kolegove padali ve veslych spiralach kdyz uklouzli na ty louzi co se kolem me tvorila. Kdyz i Radar predved ctvernej tulup za kterej by se Pluscenko rozhodne nestydel, rekl at si priste donesu drenazni trubky a odesel do rohu zkontrolovat svoji pojistku, zda kryje i povodne.
    2. Pri valeni mi bylo receno ze mam prej hledat bolavy misto. No nehledal jsem rozhodne dlouho. Kdyz me videl Radar, uklidnen tim ze pojistka kryje i zemetreseni, zacal mi okamzite poskytovat neprimou masaz srdce, pac myslel ze mam infarkt, coz se nasledne vysvetlilo, kdyz jsem mu sdelil, ze takhle vypadam kazdy rano pri vstavani z postele a tak odesel odvolat zachranku kterou mezi tim nekdo zavolal.
    3. i ta mrnava koule je zasrane tezka kdyz se to s ni dela jak ma a clovek se u toho nekomiha jak pubertacka v prvnim orgasmu. Po tom co sem si ji parkrat pustil na nohu a zatancil diky tomu kozacka tak pekne, ze me jeden kolega chtel angazovat do jejich souboru ruskych narodnich tancu jako solistu, jsem prestaval verit ze to preziju.
    4. kdyz sem se pri gotleb drepu, ci jak se ten svinskej cvik jmenuje, dvakrat spadnul na hubu ve snaze dosahnout na kouli dole, jsem pochopil ze ostatni maji asi ruce jako orangutan, nebo to cvicim blbe. Svetlej okamzik nastal kdyz jsem byl poucen, ze si mam pred kazdym cvikem snupnout. Radar na me chvili koukal jak roluju proaktivne bankovku a cekam na lajnu a kdyz se vratil osvezen studenou sprchou, mumlajic jakasi podivna zaklinadla pod vousy, jediny co jsem mu rozumel bylo "tohle nemam zapotrebi, zacnu pestovat bonsaie", mi vysvetlil, ze mam prudce nasat vzduch nosem, ovsem bez jakekoliv vesele substance, coz me trochu zklamalo, ale co uz.
    5. Kdyz konecne tohle martirium skoncilo a ja jsem se dokazal po trictvrte hodine zapasu s oblecenim, pripominajic hadiho muze zacatecnika a sklidil behem tohoto nekolik pochvalnych komentaru od kolegu typu "takovejhle preclik bych chtel taky jednou umet", jsem se vydal k pomalym krokem gay pornoherce vracejiciho se z nataceni, k domovu.
    ...nastesti me jaka si dobra starenka v tramvaji pistila sednout se slovy "posad se chlapce, ja cely zivot pracovala v Jedlickove ustavu a vim jak to mate tezke"
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    WOJTYLA: tak jaké to bylo? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam