• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    WOJTYLA: Jsi frajer, chápu tě. Jako fakt. Ale abys přežil, dej si chvíli jenom hardstyle gym... ne že bys to nedával, ale občas narazíš na někoho, kdo se neumí přizpůsobit, a pak to není ono.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STO78: chtel jsem to zkusit proste. Uz sem celkem v cajku uvidim zejtra. Dle vyjadreni trenera byl todle nejvetsi hardcore co davaj, zbytek treningu prej neni tak vostrej. Uvidim jak na tom budu, esli to pristi stredu dam znova. Nanejvejs pockam az zlepsim trochu fyzicku u Radara... Kterej mi da asi zejtra znova pres hubu az se budu belhat v Hardstyle gymu:-))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Jak jsem hlasil vcera Radarovi byl jsem dneska na prvnim treningu MMA. Nebude to zdaleka tak veselej report jako minule pac je mi vazne spatne.

    Uz lezim ve vane. Klepu se zimnici a je mi blbe, ale uz jento trochu lepsi. Jak to teda probihalo?

    Dorazil jsem vo 10 minut pozdejc takze sem nestihl rozcvicku. Byl to krutej zonovej trening se strhama a s polohou na zadech a behani a mlaceni do pytle kolinka do lapu a pretlacovani a tak.

    Muj sparing byl frajer vo pul hlavy vetsi nez ja (mam 183cm) vodhadem 95 kilo. Na rukou rukavice, komplet drez a chranic na zuby. Pochopil jsem ze me rozhodne setrit nebude a ze to bude bolet.

    Navlik jsem si kopaci lapu von me chytil za krk, pipnul timer a von zacal davat brutalni kolena takze prvni 4 jsem dopadly tak ze jsem dostal svejma rukama primo do drzky.
    Pak sem to chytil pevnejc ale stejne mam na predlokti spaleninu jak svine. Pak jsem v leze schytal par asi lehkejch na zebra a jednou mu prosla ruka krytem lehce na muj rypak. Pak pretlacovani, nasledovaly strhy, snazil se me asi trochu zbrzdit ten pad ale ja mu v tom moc nepomahal takze jsem sel na zada dycky tak z pul metru jak pytel brambor. A hned paka na loket. Podle jejich meritek asi jen naznakem, no loket mam na svym miste ale boli. Pak mlaceni do pytle. Pak vymena. A todle trictvrte hodiny v kuse ve vostrým tempu. Na zaver uz sem sebou enchal placnout na zem a uz sem se nezvedal.

    Dokoncil jsem to jen proto ze sem to sparingovi nechtel zkazit uplne.

    Jentaktak jsem se voblik a dobelhal do auta. Jel jsem domu celou cestu 40km/h a klepal se jak drahej pes. Pak sem si zastavil, ublil trochu odpoledniho karbanatku a dojel domu.

    Kdyz me videla moje draha zena rekla ze jsem hovado a ze chlapy nechape.

    No sem zvedavej jak se budu cejtit zejtra. Zatim mam dojem ze je to tak asi 100km za mejma fyzickejma moznostma:-)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Je to ok 12kg :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    a jak tedy dopadlo vazeni? :)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    12kg Spartan (vyprodej24.cz) je doma. Madlo je krásně hladké. Černá barva je lesklá. Spodek je trošku nerovný,ale jen nepatrně, stabilně to stojí. Takže za ty peníze cca 600kč je to dobrý kup.
    E-shop komunikuje bez problémů, akorát se mi stalo, že PPL hlásila 9,9kg, takže jsem se lekl, ale paní z eshopu mi nato řekla jestli bych si to nepřevážil na váze a pokud to bude méně jak 12kg nepřebíral, že obratem pošlou nový :-) píšu schválně, protože mi hlasil jeden ze seminare, ze se mu stalo to same :-)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Tak po nedělním semináři stále cítím zadní stranu stehen :-) ikdyž taky to možná bude tím, že jsem si pak nedal klid, ale jezdím do práce 30 minut nakole tam a zpátky a není čas na regeneraci :-) že vy z toho ale nic necítíte to koukám :-D

    Taky jsem si objednal spartan 12kg, měl by dnes přijít, tak pak napíšu co a jak :-) a pak si počkám na RKC 16kg
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    http://www.ironia.bielsko.pl/Kettle-odziez/Kettlebell-16kg tohle se dá z Polska objednat za 160zl+100zl poštovné nebo 30zl poštovné v rámci polska, takže na nějakou poštu na hranicea tam si to vyzvednout :-)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: Mně přijdou v pohodě, jedu s nima jenom TGU, kde to je dost jedno, a swingy, kde mi to nevadí.
    SVATY
    SVATY --- ---
    Před chvilkou dával AlKvaldo na svůj web tohle http://www.musclecollective.com/ . Možná by to tady někoho mohlo zaujmout. Já osobně jsem teda v knihách tohodle tipu do kozervativní, ale za ty prachy.. Myslím si, že by se tam rozhodně pár zajímavých věcí našlo :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: ty vypadaj dobre, nevadi ze maj hladky madlo? (teda vypada z fotek)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    SVATY: Dej pak vědět, jak se při cvičení osvědčily
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    STO78: SVATY: Pomůžou i neoprenové návleky; já používám Rehbandy a i včera jako polstrování fungovaly docela dobře.
    SVATY
    SVATY --- ---
    V jednom z svých reportů z SF v Italii se teď PM taky zmiňoval o tom, že je důležitý aby člověka při TGU neboleli kolena, zhoršuje to soustředění.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    TAURUS: Super, díky za tip.
    STENNY
    STENNY --- ---
    STO78: Moje oblíbené oblečení na TGU jsou maskáčové ACU kalhoty s vloženými chrániči kolen... pak můžu to TGU dělat klidně na dlaždicích, když dám pozor, abych je nerozbil kettlebellem.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    STO78: TGU dělám na koberci, ale musím si vzít dlouhé kalhoty nebo tříčtvrťáky, na kolena to není ideální.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ZORRO: přesně... když si vyfiltruješ situaci před rokem, tak někdy v červenci jsem tady "objednával" a dopadlo to tak, že někdy v listopadu jsem si kupoval vlastní. Kupoval jsem tady, jsem spokojen, svár nemají http://www.crossathlete.cz/12-kettlebelly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam