• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    Kettlebell nebo také girja je tradiční ruská litinová činka vzhledem připomínající dělovou kouli s držadlem. Používá se jako tréninkové nářadí k získání síly, kondice, ke ztrátě tělesného tuku a k posílení všech svalových partií. http://en.wikipedia.org/wiki/Kettlebell http://www.youtube.com/watch?v=Lwme8rkzetg http://www.youtube.com/watch?v=gy5uU7ku-Lo
    rozbalit záhlaví
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AXTHEB: proč by to klouzalo, každá kettla je natřená nečim, hammerite 1. super vypadá a 2. drží jak židovská víra... a tu strukturu ty litiny to zachová celkem. Včera jsem zrovna mel kettlu s uplně hladkou naemailovanou rukojetí a cvičilo se s tim super...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WOJTYLA: Nebude to klouzat?
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    WOJTYLA: koupim dneska se smirglem a zkusim
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BINNMODE: natři si to kladívkovym hammeritem...
    STENNY
    STENNY --- ---
    BINNMODE: Namoč to na dva dny do Coca-coly, budeš to mít pofosfátované a přestane to reznout.
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    vezmu smirgl a hadr a ono to povoli. nemyslim si, ze bych mel doma zas takovy vlhko. ale asi pravda, ze kdyz pres to po cviceni hodim triko. vlastne to by mohlo byt ono!:D
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    BINNMODE: ja mam dve dvacitky a na jedny, kterou jsem chvili vozil v aute se mi taky lehce udelal rez, ale ta druha co je celou dobu doma je uplne v pohode. nebydlis nekde v tropech nebo ve sklepe?:)
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: mi trochu doma rezne to madlo
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    ja to klidne zopakuju:) uz mam odswingovano nekolik tisic swingu s timhle a naprosta spokojenost (TGU s tim taky v klidu). bral jsem tam ted i 12kg a taky dobra
    SEDCO - velkoobchod, maloobchod se sportovním zbožím a hračkami
    http://sedco.cz/detail_polozky_n.php?druh=171&kod=1843
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Musim rict ze ta Kettla je zazracnej nastroj. Po to vcerejsim hardcoru odchazim ted z Hardstyle gymu tanecnim krokem pekne protazenej. Dokonce sem dobeh tramvaj coz sem neudelal tak 10 let:-))
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    RODWY: Kdo je bude dovážet a za kolik?
    RODWY
    RODWY --- ---
    kdo na bell nespechate tak budou zacatkem srpna v cr.)
    The Kettlebell Fever Shop | Home Of The Black Series.
    http://www.kettlebellfevershop.com/
    SVATY
    SVATY --- ---
    Zdravím psalo mi víc lidí ohledně toho kettlu z http://www.nejlevnejsisport.cz/ tak dám ty fotky rovnou sem. Zatím jsem s ním jel pouze TGU a Pressy + samozřejmě na zkoušku pár swingů, ale po 10ti swingách asi člověk nic nepozná, ale příjde mi dobrej.
    Vzhledem k velikosti fotek dávám odkazem..
    http://s27.postimg.org/hgs2w8ev6/P1080678.jpg
    http://s27.postimg.org/hbjq8ti6a/P1080677.jpg
    http://s27.postimg.org/3xb8qj0w2/P1080676.jpg
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    WOJTYLA: škoda, že to nebylo navážno, mohlo nás to ušteřit spousty OT přízpěvků ;-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BINNMODE: v TigerGymu. Mam to nejbliz a zaparkuju tam. Nemam v tomhle zadny zkusenosti.

    YGGDRASSIL: to byla spis fyza. Proto sem to tak strasne nedaval pac fyzicka je neco co nemam uz 15 let. Naposledy sem byl v teloctvucne ored 16ti lety. Vod ty doby jen sedin v kanclu.

    Kdyby to bylo na vazno tak me zabil jednou ranou:-)

    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    WOJTYLA: kde jsi byl?
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    WOJTYLA: pockej, az pojedete fyzu a ne jen technickej trenink:) ech, neda mi to, jako protivaha opatrnejm odrazujicim komentarum - jedina cesta, jak bejt v necem dobrej, je nejdriv bejt sracka, chcipat, ale vydrzet. obzvlast, kdyz clovek chce bejt fighter, musi porazit nejdriv sam sebe.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    WOJTYLA: Jsi frajer, chápu tě. Jako fakt. Ale abys přežil, dej si chvíli jenom hardstyle gym... ne že bys to nedával, ale občas narazíš na někoho, kdo se neumí přizpůsobit, a pak to není ono.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STO78: chtel jsem to zkusit proste. Uz sem celkem v cajku uvidim zejtra. Dle vyjadreni trenera byl todle nejvetsi hardcore co davaj, zbytek treningu prej neni tak vostrej. Uvidim jak na tom budu, esli to pristi stredu dam znova. Nanejvejs pockam az zlepsim trochu fyzicku u Radara... Kterej mi da asi zejtra znova pres hubu az se budu belhat v Hardstyle gymu:-))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Jak jsem hlasil vcera Radarovi byl jsem dneska na prvnim treningu MMA. Nebude to zdaleka tak veselej report jako minule pac je mi vazne spatne.

    Uz lezim ve vane. Klepu se zimnici a je mi blbe, ale uz jento trochu lepsi. Jak to teda probihalo?

    Dorazil jsem vo 10 minut pozdejc takze sem nestihl rozcvicku. Byl to krutej zonovej trening se strhama a s polohou na zadech a behani a mlaceni do pytle kolinka do lapu a pretlacovani a tak.

    Muj sparing byl frajer vo pul hlavy vetsi nez ja (mam 183cm) vodhadem 95 kilo. Na rukou rukavice, komplet drez a chranic na zuby. Pochopil jsem ze me rozhodne setrit nebude a ze to bude bolet.

    Navlik jsem si kopaci lapu von me chytil za krk, pipnul timer a von zacal davat brutalni kolena takze prvni 4 jsem dopadly tak ze jsem dostal svejma rukama primo do drzky.
    Pak sem to chytil pevnejc ale stejne mam na predlokti spaleninu jak svine. Pak jsem v leze schytal par asi lehkejch na zebra a jednou mu prosla ruka krytem lehce na muj rypak. Pak pretlacovani, nasledovaly strhy, snazil se me asi trochu zbrzdit ten pad ale ja mu v tom moc nepomahal takze jsem sel na zada dycky tak z pul metru jak pytel brambor. A hned paka na loket. Podle jejich meritek asi jen naznakem, no loket mam na svym miste ale boli. Pak mlaceni do pytle. Pak vymena. A todle trictvrte hodiny v kuse ve vostrým tempu. Na zaver uz sem sebou enchal placnout na zem a uz sem se nezvedal.

    Dokoncil jsem to jen proto ze sem to sparingovi nechtel zkazit uplne.

    Jentaktak jsem se voblik a dobelhal do auta. Jel jsem domu celou cestu 40km/h a klepal se jak drahej pes. Pak sem si zastavil, ublil trochu odpoledniho karbanatku a dojel domu.

    Kdyz me videla moje draha zena rekla ze jsem hovado a ze chlapy nechape.

    No sem zvedavej jak se budu cejtit zejtra. Zatim mam dojem ze je to tak asi 100km za mejma fyzickejma moznostma:-)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Je to ok 12kg :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam