• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    SVATY
    SVATY --- ---
    VOY: Rozhodně ne :D
    VOY
    VOY --- ---
    Jinak mozna mi neco unika, ale jako nejvetsi demence mi prijde to, ze kettlebell fever maji temer stejnou barvu 28 a 32. Komu se chteli timhle hloupym color kodovanim pomstit fakt nevim.
    VOY
    VOY --- ---
    A RKC se aktualne daji za nejakou rozumnou cenu poridit?
    SVATY
    SVATY --- ---
    Když se tady tak bavíte o těch gulích.. Cca. rok zpátky jsem vcelku vychvaloval ty Master z nejlevnejsisport.cz (konkrétně 24kg). Musím vzít zpět. Zvykl jsem si na RKC a ty Mastery mají hrozně široký madlo, pokud u toho člověk nechce stát jak u 2H swingu tak rozhodně nebrat, to je už je lepší si koupit spartana a poladit ho ;) Každopádně přes to, že jsem dřív patřil mezi ty co stáli za názorem, že RKC je zbytečnej luxus. Bohužel i to musím vzít zpět. Pokud to člověk myslím aspoň trochu vážně nic lepšího není a ta investice se vyplatí. Kettlbell fever jsem v ruce neměl, ale co jsem tak slyšel tak spíš nebrat..
    VOY
    VOY --- ---
    JEREMIUS: Po pravde receno pote co jsem s kamaradovou pomoci zbrousil madlo Spartana uz prilis nemam potrebu za bell dat dvojnasobek jeho ceny ci snad jeste vic. Zas tak doma casto necvicim, abych trval na kusu zeleza za tri tisice :-).
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    VOY: Aha. Mno, upřímně řečeno z té 32ky jsem trošku zklamaný. Za tuhle cenu abych to snad ještě brousil smirkem, to mě teda moc nenadchne
    VOY
    VOY --- ---
    JEREMIUS: Nejsem si jist, jestli je rozdil mezi individualnima bells nebo vahovyma tridama, ale rozhodne muzu potvrdit, ze nektery jsou fakt az zbytecne moc, alespon pro me.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Nemáte zkušenost, že Kettlebell Fever 32 kg má o dost hrubší madlo než 24ka? Překvapilo mě, že je opravdu dost hrubé, až mi to přijde i nepříjemné.
    RODWY
    RODWY --- ---
    Exkluzivní sleva na kettlebells (platná pouze do 17. listopadu)! | Kettlebell KB5: Cviky, kurzy, semináře - StrongFirst ČR | Funkční silový a kondiční trénink - cvičení s kettlebell, velkou činkou a posilování s vlastní vahou
    http://www.kb5.cz/2014/11/exkluzivni-sleva-na-kettlebells-platna-pouze-do-17-listopadu/
    PMPM
    PMPM --- ---
    Zdar a sílu,

    o tohle nesmíte přijít - 5 otázek pro našeho učitele Pavla Tsatsoulina, + bonus :-)

    (Anglicky, s českými titulky)

    Enjoy!

    Interview with Pavel Tsatsouline, StrongFirst Chief Instructor (English, with CZ subtitles) | Kettlebell KB5: Cviky, kurzy, semináře - StrongFirst ČR | Funkční silový a kondiční trénink - cvičení s kettlebell, velkou činkou a posilování s vlastní vahou
    http://www.kb5.cz/...-with-pavel-tsatsouline-strongfirst-chief-instructor-english-with-cz-subtitles/
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    STENNY: Dnes jsem navštívil ten hitfit. Koule tam maj od 4 do 24 kg po jednom kusu. Jsou to nějaké kovové no name low-end kusy s hladkým lakem na povrchu, ale na občasné zajití to asi stačí. Nejvíc jsou samozřejmě jetý ty 4 a 8 kg :-). 24 kg je téměř netknutá, ale má o kus užší madlo než RKC a při obouruč swingování jsem si sedřel kůži z boku malíčku.

    (jinak jsem po delší době opět navštívil klasické fitko a takových zbytečných a často až nebezpečných pohybů co jsem tam viděl ...)
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    JAROUSH: http://www.eaglefitness.cz
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    od 8 do nejvic je tam tusim 24 ale nejsem si stoprocentne jista
    STENNY
    STENNY --- ---
    FRONEMA: Váha těch kousků? To mám kousek.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    par kettlebellu je v http://www.hitfit.cz/ jednorazovy vstup mozny
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    máte někdo tip na klasickou posilovnu (možný jednorázový vstup), kde by se dalo cvičit s kettlebell? Ideálně, aby to nebyly plasťáky. Ne vždy stíhám pravidelné tréninky, tak bych občas někam zaskočil, ale zatím jsem na nic podobného nenarazil.
    (jen mimochodem - vlastní železo mám, ale toho času bohužel mimo dosah)

    Ideálně Praha 1, 2, 3, 5, 10, ale pište všechny. Pokud se sejdou nějaké tipy, bylo by super mít seznam na nástěnce, pže přeci jen to pořád není obvyklé vybavení fitness center a posiloven.
    KABIS
    KABIS --- ---
    LIMONADA: hele, nakonec se mi na to podarilo vzpomenout (svalova pamet? :D), ale stejne budeme muset dat se zenou nejaky nasledny kurz nebo neco, ale to az casem :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Já jsem na semináři nebyl. Protože jsem si jednoduše spočítal, že mě levněji vyjde zaplatit si tréninky na měsíc a efekt bude určitě lepší :-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    LIMONADA: Anglicky Kettlebell Arm Bar / Crooked Arm Bar.

    ONASYS: Ten seminář bych celkem doporučil. Nechat se od někoho neznámého učit cviky, které ti můžou poškodit obratle, ramena atd., když je budeš dělat špatně, mi nepřipadá jako úplně dobrý nápad. Z vlastní zkušenosti - seminář mi dal hodně.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KABIS: na paku - no na zemi si lehnes, ruku s lehkem kb zvednes nad sebe jako u tgu, druhou ruku natahnes nahoru nad hlavu. pokrcis nohu na stejne strane kde drzis kettl. pomalu ji pak pretacis pres druhou nohu a natahujes - ale ruku s kettl nechavas nad hlavou - tzn delas takovou vyvrtku. s vydechem kycel priblizujes zemi. proste tezko vysvetlit, lepsi ukazat. pak se jde do zlomene paky, ale to uz je uplne nevysvetlitelny=D hlavne nevim jak se to rekne anglicky, takze zadny video

    no paku nedoporucuju delat bez vysvetleni a vedeni a zezacatku jisteni. zaklad je zapakovany rameno. ale doporucuju se ji naucit, neni lepsi protahovaci cvik na ramena, prsni svaly atd. mam ji fakt rada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam