• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    ISCH: pokud tam chceš chodit od nového roku, tak bych oslovil rovnou někoho z funkčního tréninku - určitě ti nabídnou individuální lekce. Nebo z KB5 (bratrská škola) všichni chválí https://www.facebook.com/antonin.tuma

    Na individuální lekci nevím, jak to bude chodit, ale během pravidelných lekcí nebude swing asi hned na začátku. Tipuju, že až po pár lekcích různých pomocných drilů, protahování a přípravy.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Koho mi doporucite na vysvetleni techniky jak swingovat? Nevim o tom ani prd, nemam navyky (takze ani zlozvyky), po Novym roce chci zkusit na mesic funkcnitrenink.cz, ale mozna se mi proste uz nechce cekat.
    FIRGO
    FIRGO --- ---
    neprodava nekdo starsi 24kg, Ostrava/Brno ? RKC vyhodou
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    JAKOUBEK: Mám, používal jsem bez problémů, dneska už kettlebelly moc neprožívám
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    NIXX: Jj. S tou velikosti je mi to jasne. Zajimalo me, jestli se ten vetsi objem, zvlast u lehcich kouli, projevi pri cviceni (napr. snatch, kdy musis relativne rychle rukou pod kb). Zatim jsem nenarazil na nikoho, kdo by s temi zavodnimi realne cvicil, ale obcas se prodavaji za slusny peniz, tak jestli o nich vubec uvazovat. Zavodni ambice nemam.
    NIXX
    NIXX --- ---
    JAKOUBEK: pokud vím, tak soutěžní kettlebelly jsou všechny stejně velký nezávisle na hmotnosti. Kamarád kupoval soutěžní 16 a říkal, že je zhruba stejně velká jako moje nesoutěžní 32.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Tak ještě jeden lama dotaz a pak už dám pokoj. Máte někdo srovnání mezi klasickým kettlebellem a soutěžním kettlebellem? Mají jinou egonomii, tak by mě zajímalo, zda je ve cvičení nějaký podstatnější rozdíl (zvlášť třeba snatche). Týká se to vah cca 12-20 kg.

    PS: Nakonec se 16ky opravdu někdo zbavoval... ne te da na Nyxu. Ale dostal jsem k tomu i metcony. Top manažer neměl na cvičení čas. :)
    NIXX
    NIXX --- ---
    NAVARA: Přesně, nedovedu si představit zbavit se 16 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JAKOUBEK: To spíše jestli se někdo bude stěhovat za oceán apod, protože menší kettlebelle využiješ pořád :)
    Ať už jsou to různý protahovačky - páky, svatozáře,... nový cviky nebo třeba i jen balení buchet na sbírku kettlebelů, nemůžeš ji postavit před 24kg s tím, že menší nemáš...
    A 8kg se hodí i jako zarážka před dveře...
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Kouli zdar. Zeptám se, neválí se náhodou někomu doma 1-2 RKC 16 popř. 20 kg? Jsou to váhy, se kterými se většinou začíná a často lidi přejdou na těžší váhy a k těm menším už se nevrací. Tak jsem si říkal, že se pro jistotu optám, než budu objednávat nové.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    To je kabaret, na gorilla sport si opravili cenu toho 20Kg kettlebelu, ale pořád je špatně :D 20Kg za 1120,- a 18Kg za 1257,-. Kikoti, fakt.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    IMOLOL: Chápu. Ještě jim ho můžeš v rámci čtrnáctidenní lhůty vrátit :D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    TAURUS: když na mě zkoušela tu Babišovinu "přece nás nemusíte udávat někde na úřadě", tak mi trochu stoupnul krevní tlak :) ostatně, byla od začátku hovoru hezky pasivně-agresivní a mlela jak kolovrátek, tak co s ní taky jinýho.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    IMOLOL: V právu jsi byl a za mě dobře, že ses ho domohl. Akorát jsi na tu paní nemusel být hrubý :D
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    IMOLOL: lidi toho nakecaj :-) nebo ti jen závidí ouška po 250ti...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    BUCCI: soudě dle mínusů si pár lidí myslí opak. Rozhodně nemám pocit, že bych jednal morálně správně. Ale eshop tím, že mi kettly poslal v podstatě uznal svojí chybu. Protože já je nikde nebonzoval a nic po nich nechtěl, což jsem dal jasně najevo větou "víte co, děte do prdele a už mi nevolejte" - a přesto mi kettly pošlou. Asi je věnuju chudejm dětem co nemaj s čím cvičit, abych vyrovnal karmu.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    IMOLOL: ty hrubiáne... ale myslím, že si v právu
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    IMOLOL: ha, tak mi napsali z eshopu, že vedení společnosti se mi rozhodlo ty kettlebely poslat, ikdyž jsem na ně byl hrubý (to maj pravdu). :D potom co jsem poslal paní do prdele a zavěsil, už jsem na celou věc zapomněl a na ČOI nic neposlal, takže to je skutečně nečekaný zvrat událostí. Akorát píšou, že produkt není skladem a musím čekat.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MATESISKO: na zahřátí stačí
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Je to tak, jak píše Taurus - tohle je opatření na ochranu zákazníků, aby se nestávalo, že firmy lákají zákazníky na nesmyslně nízké ceny s tím, že se pak ozvou, že to byla chyba, ale můžou jim to stejné zboží dodat o něco dráž.

    CLOJSTER: Asi to úplně morální není, já bych na tom tomhle případě netrval. Ale prostě pravidla platí pro všechny. Spíš bych měl obavy, jak by to tady vypadalo, kdyby si každý dělal, co chtěl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam