• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    super, moc díky. v každým případě v tom asi rozdíl bude.

jinak mně hrozně pomohlo, když jsem nedávno objavil to, co mi ve hře chybělo. respektive v seznamu ovládání to není, i když to ta hra umí. jde o přihrávku, po které se hráč rozeběhne dopředu (tuším je to LB+přihrávka). v helpu je pouze LB+2×přihrávka, což automaticky na toho rozběhnutýho hráče i vyšle narážečku, to jsem ale nechtěl. konečně mi hráči nabíhaj při útoku dopředu a nezůstávaj vzadu. do té doby jsem furt řešil problém, proč vepředu nemám komu přihrávat a musím útoky brzdit, protože jsou spoluhráči jacísi pasivní. furt jsem to chtěl štelovat taktikama, což nepomáhalo, případně je ručně honil dopředu, ale to bylo často už pozdě, zdržovalo to celou akci. takže jsem sice celej špíl měl pozičně navrch, ale koncovka stála za prd, vytvářel jsem si minimum šancí, všechno končilo před hranicí vápna na mrtvým bodě. co jsem tohle začal používat, tak je to úplně jiná hra.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: hlavička nahrávkou bejvá mířená na spoluhráče. střela hlavou je děsně citlivá a měla by bejt tvrdší, hlavička centrem je do vzduchu a můžeš manuálně ovládat vzdálenost a směr

mluvim o hře na nemanual, na manual to možná takovej rozdíl nebude...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    snažím se trochu vrtat v ovládání a zajímá mě tohle: je nějaký rozdíl mezi hlavičkou zahranou tlačítkem pro střelu/centr/přihrávku? podle mě ne, ale jistej si vůbec nejsem. někdy mám pocit, že to má vliv na to, jestli se snažím hlavou přihrávat/centrovat/střílet, ale spíš mám pocit, že to je úplně fuk. fakt nevím.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    cyve, tak vcera mne na onlineu nehorazne vytocil typek. nejdriv furt spekuloval s vyberem tymu, tak si rikam ze je neco divnyho. pak to ze zacatku hry chvilema hrozne lagovalo, a pak najednou uplna pohoda,. no, a pak po par minutach, najednou cerno. zvuk byl slyset, ale nemohl jsem vyjit ze hry, bo to psalo, ze nemuzu prerusit hru, kdyz nemam mic, takze jsem to musel natvrdo sestrelit alt+F4. Kdyby mi to neposralo Streak8, tak mne to az tak netizi,. ou...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tak to je ono, to jsem potřeboval. já to vždycky nastavoval až přrd špálem a to nefungovalo. tady to nastavím a už to drží. moc dík.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    v menu MOJE FIFA 11 -> UPRAVIT si to nastavil podle sebe, ano?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    aha, teď mě napadá, že možná bude důležitý zmínit, že mluvím o normálním přáteláku, žádnej manažerskej mód. v každým případě hrávám přáteláky s mým oblíbeným týmem, ve kterým nastupuje i můj Virtual Pro. a pro každej zápas musím ručně nastavit formaci, a kdo bude automaticky zahrávat standardky (víc teď z hlavy nevím, tak nechci kecat). co naopak z nějakýho důvodu drží je vlastní taktika, kterou jsem vytvořil, uložil a přiřadil jedné z pozic pro rychlý použití směrovým tlačítkem na gamepadu. jsem z toho trochu zmatenej, něco je jak má být, něco se chová jinak, a snažím se v tom najít systém. a samozřejmě bych nejraděj, aby se všechno co nastavím automaticky udrželo i pro další špíly.
    v mnoha věcech se mi naopak menu hry hrozně líbí, spousta informací pro pochopení, jak tohle nebo tamto funguje, co má na co vliv atd. celkově to je hodně komplexní a promyšlený, pořád v tom nacházím nový a nový vychytávky. ale místy se v tom ztrácím a snažím se to pochopit. a teď bych rád vyřešil nastavení teamu, protože si s tím chci trochu zkoušet hrát a testovat, jak se to projevuje ve hře, ale potřeba všechno nastavovat pořád ručně je šílený.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: vytvoření pozic ti platí jenom pro ten jeden zápas? já to uložim a mám to tam furt
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Kde nastavím defaultní parametry pro svůj oblíbenej team? Formaci, kdo kde bude hrát, jaký rychlý taktiky bude používat, kdo bude zahrávat standardky atd. Jediný místo, kde se k tomu dokážu dostat, je při vytvoření zápasu, ale to vždycky platí jen pro ten danej špíl a pak se to zase vrátí zpátky do defaultu. Chci to nafurt a nemuset to pokaždý nastavovat znova.

A všiml jsem si zřejmě nějaké podivnosti s ukládáním progressu mýho virtuálního profíka, kterej třeba splnil to, že v aréně provedl všechny kličky 2. úrovně, ale druhej den mu to opět dalo bonus za splnění toho samého. Jako kdyby to zapomnělo, že už to mám splněný, nebo se to předtím neuložilo nebo tak něco. Nevím, jistej si sto pro nejsem, že jde o chybu, ale že jsem to už měl splněný vím.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    trochu me sere,ze tam neni neco jako on-line turnaj nebo liga,mistrovstvy sveta atd ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: hele ja hraju hned tu prvni polozku v on-linu head to head myslim ... kdy hrajes pratelak proti nekomu a veskery statistiky se ti zapocitavaji se to do celkovy tabulky... nic jinyho z tech on-line modu me neba ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: taky jedu na PS3 ...ale toho online hrani jsem jeste moc nepobral ... jakej mod mi doporucite ? ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    já to taky teď procházel dost důkladně
    ještě sem zapomněl dodat, že to určitě způsobený tim konvertem z loňskej NG verze, prostě taková odpustitelná daň za next-gen na PC
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak podle toho co píšeš je pro mě asi teď nejdůležitější, že nejsem blbej. už jsem o sobě začal pochybovat. :) chybu udělá každej, jsme lidi. to uzná každej tím víc, čím víc toho sám pro druhý dělá. naštěstí to není nic fatálního, to by mě mrzelo mnohem víc. já jsem s tou hrou hrozně spokojenej a smekám před něma, fakt se jim ten fotbal moc povedl a je vidět, že ho dělaj hlavně rádi a pro lidi.
    pro mě ta změna teamu není nijak životně důležitá, spíš jsem to chtěl zkusit, a najednou jsem v tom tápal a nemoh přijít, jak to vlastně udělat, prolezl jsem celý menu několikrát a pak se rozhodl, že se přiznám a otevřeně se zeptám. tak teď už to vím a můžu v klidu usínat. moc díky za odpověď.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: bojim se, tohle prostě posrali. takovejch podobnejch chyb je tam několik, např. automatický ukládání - taky ho nikde nevypneš :))
    moje rada: buď napiš na technickou podporu (podpora.electronicarts.cz myslim), nebo si založ 2 nový profily a každýmu dej jinej oblíbenej tým - jednomu ten co tam teď máš a jednomu ten, kterej tam mít chceš, jinak uplně identický (po založení prvního si ho z dokumentů někam přehoď, aby se nepřepsali) a pak si je otevři v pozn. bloku a porovnej rozdíly, a pak si to změň podle toho do toho současnýho :)

jestli ti de o virtual pro tak se myslim ze settingsů vyhodí po založení druhýho profilu, takže alternativní postup by byl prostě založit si druhej profil s jinym týmem :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mam dotaz. když si vytvářím ve fifa11 na PC profil, píše mi to při výběru svého oblíbeného teamu, že si ho můžu později kdykoliv změnit. hledal jsem to teď, ale nikde jsem tu možnost neobjevil. poradíte, kde to přesně je? moc díky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    safra ale někdy před rokem sem tady dával anketu, kdo na čem paří a na PS3 tam bylo víc lidí. Kdybych nebyl debil a nesmazal to...

PUSHER: ja se bojim, že to už trochu fiaskem skončilo, ale za nějakou dobu se to hne. já hrál jenom ten první ročník
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ach jo ... vsichni paříte na PC :( tak to z toho žadnej match nebude,protože ja frčim na PS3ce
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    PROCKOOP: pridano. jo, letos jsem se na pc ligu prihlasil, tak doufam, ze to neskonci fiaskem. to budou asi samy 15lety decka, tak jsem zvedav jak to valej. ve skupine mam Lyon, Chelsea a Real. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam