aha, teď mě napadá, že možná bude důležitý zmínit, že mluvím o normálním přáteláku, žádnej manažerskej mód. v každým případě hrávám přáteláky s mým oblíbeným týmem, ve kterým nastupuje i můj Virtual Pro. a pro každej zápas musím ručně nastavit formaci, a kdo bude automaticky zahrávat standardky (víc teď z hlavy nevím, tak nechci kecat). co naopak z nějakýho důvodu drží je vlastní taktika, kterou jsem vytvořil, uložil a přiřadil jedné z pozic pro rychlý použití směrovým tlačítkem na gamepadu. jsem z toho trochu zmatenej, něco je jak má být, něco se chová jinak, a snažím se v tom najít systém. a samozřejmě bych nejraděj, aby se všechno co nastavím automaticky udrželo i pro další špíly.
v mnoha věcech se mi naopak menu hry hrozně líbí, spousta informací pro pochopení, jak tohle nebo tamto funguje, co má na co vliv atd. celkově to je hodně komplexní a promyšlený, pořád v tom nacházím nový a nový vychytávky. ale místy se v tom ztrácím a snažím se to pochopit. a teď bych rád vyřešil nastavení teamu, protože si s tím chci trochu zkoušet hrát a testovat, jak se to projevuje ve hře, ale potřeba všechno nastavovat pořád ručně je šílený.