• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: ach! kdesi jsem četl, že na mistrovství ČR mají přijet nějací cizinci a prej to je v pořádku podle pravidel. chápal bych to, pokud v Polsku taková možnost není.

a co jinak turnaj - jaká atmosféra, jaký pravidla, zázemí atd? dobrá akce? budou nějaký videa ze zápasů?

jinak jsi měl možná Slovácko nasadit hned od začátku. proti všem těm Barcelónám bys měl hnedka navrch. s tím nikdo určitě nepočítal. :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no víceméně se stalo něco dost tragickýho - vyhrál to polák :D

já sem s nim prohrál ve druhej skupině 4:2 a pak už bohužel nebylo o co hrát, tak sem na poslední dva mače nasadil slovácko :)) první tři mače sem vyhrál a pak tři prohrál

info asi bude, ale nejspíš se čeká na video, který podle organizátorů bude do tejdne
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak copak? kvalifikace na mistrovstvi proběhla, a nikde nevidím žádný info o ní. jakpakto? ani na stránkách českejch EA jsem nic neobjevil, to nechápu. respektive nechápu, že už ta akce skončila (aspoň je po termínu, kterej píšou), a všude se to tváří, jako by to teprve mělo proběhnout - bannery, články atd. fifa.cz taky mlčí, jako by se nic nedělo, stalo se něco tragickýho anebo to mám v hlavě pomotaný?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    tak to to jen hraju blbe. :)

coz je pro FIFU ten lepsi pripad.
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    no tak goly z centru mi neprijdou vubec jako rarita. u mne jich pada teda pomerne hodne. dejme tomu kazdej 2-3 zapas je gol hlavou...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PROCKOOP: jo a protihráči to taky častějc vypínaj, když vedou v 12 minutě 3:0 a pak to otočim :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: u pc verze je nehorázně těžký zacílit, ale hráč s vysokym skillem to docela umí.
    mimochodem na agresivita v napadání se dá docela dobře ovlivnit v rychlejch taktikách

od aktualizace hraju od první do poslední minuty ultraofenzivně a vysokej nátlak a je to docela účinný, ikdyž výsledky 5:6 nejsou vyjímkou
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: hm,to jsou věci :) Ja teda dokud jsem si nedal manualní centry,tak jsem nemohl nikdy normalne nacentrovat do šestnácky,ale ted už to mám konečně vychytaný :)
    Ale to u tebe na PC nehrozí,když si říkal že to haraješ kompletně na manual ....
    CESKI
    CESKI --- ---
    GONZA223: díky moc....:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: já přesný rozdíly neznám, jen jsem někde čet, že prej právě v centrech je nová verze úplně jiná než ta, co je na PC. psali, že zatímco na PC je dát gól z centru hlavou prakticky nemožný, v nextgenu už to funguje parádně. a z dosavadní zkušenosti na PC s tím souhlasím. ne, že bych hlavou gól nedal, ale stane se to asi stejně často jak bejvají vánoce.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    CESKI: ano je to tlacitko pro přepínání hráčů...Ja když útočim,tak ho z něj skoro nespustim prst,tzn aby mi hráči neustále mířili dopředu...

MICKEY_MOUSE: čoveče to by mě taky zajímalo jakej je rozdíl v konzoolové verzi vs. PC.Přijde mi že např.u toho důrazu u centrů je důležité už dopředu vyletět s adresátem proti bálonu a hlavně být před obrancem a jakoby proste trochu o ten míč zabojovat.Zrovna ty centry i to nabíhaní si hráčů po přihrávce dopřrdu mi na PS3 příjde ok...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já pořád nevím jak docílit toho (jestli to vůbec jde), aby hráči šli víc do míče. nějakej větší důraz, snaha jít dopředu a bojovat o míč, vrhat se do centrů atd. pořád mám pocit, že se jakoby bojej. útočím, dám přihrávku tak nějak mezi svýho hráče a obránce, a ten obránce do toho jde, zatímco útočník se zastaví nebo rovnou začne couvat, aniž by k tomu míči měl snahu se dostat. tohle řeším prakticky od začátku. hraju PC verzi, v nextgen to je možná jiný, nevim.
    CESKI
    CESKI --- ---
    PROCKOOP: vyzkouším uvidím .) děkuji
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    myslim, že to je tlačítko pro změnu hráče, ale nejsem si jistej stoprocentně
    CESKI
    CESKI --- ---
    vím že už to tady každý ví, ale potřebuji vědět jak přinutit útočníka nabíhat a né aby na mě čuměl když běžím...děkuji
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: aha tak jestli jsem to pochopil správně,tak sice jako hrajou s dvěma támy,ale jen že mají jako dvě jedenáctky ktere střídají...ach jo ,asi se budu muset smířit s tím že se jmenuju fc gonza no :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: tak to si musim pročíst ... dík za info :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: na fóru fifa.cz tam hafo lidí machří, jak má víc týmů...

"Opět střídám dva týmy:
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#bMMz4oV2bapSF

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#jFDuww4xbapSJ

Rooney dnes dva goly v PL proti Aston Vile. Tak už se taky asi dočká svého IF."

btw
    FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#bUFYsXYrbaBuh
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: právě že můžeš spravovat jenom jeden jedinej tým,což mě dost sejří :(

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ale můžeš mít víc týmů ne?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem snad zkusil uplně všechno,co se týče vymazání UT modu a nic ... i sem kvuli tomu smazal všechny savy a prostě po znovu stahnuti UT aplikace mě to pak zase přihlásí k FC gonza :( takže to asi prostě nejde.Jakile to člověk jednou vytvoří nějakej tým,musí celej ročník odehrát sním :( :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam