• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    CESKI
    CESKI --- ---
    PROCKOOP: vyzkouším uvidím .) děkuji
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    myslim, že to je tlačítko pro změnu hráče, ale nejsem si jistej stoprocentně
    CESKI
    CESKI --- ---
    vím že už to tady každý ví, ale potřebuji vědět jak přinutit útočníka nabíhat a né aby na mě čuměl když běžím...děkuji
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: aha tak jestli jsem to pochopil správně,tak sice jako hrajou s dvěma támy,ale jen že mají jako dvě jedenáctky ktere střídají...ach jo ,asi se budu muset smířit s tím že se jmenuju fc gonza no :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: tak to si musim pročíst ... dík za info :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: na fóru fifa.cz tam hafo lidí machří, jak má víc týmů...

"Opět střídám dva týmy:
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#bMMz4oV2bapSF

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#jFDuww4xbapSJ

Rooney dnes dva goly v PL proti Aston Vile. Tak už se taky asi dočká svého IF."

btw
    FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#bUFYsXYrbaBuh
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: právě že můžeš spravovat jenom jeden jedinej tým,což mě dost sejří :(

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ale můžeš mít víc týmů ne?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem snad zkusil uplně všechno,co se týče vymazání UT modu a nic ... i sem kvuli tomu smazal všechny savy a prostě po znovu stahnuti UT aplikace mě to pak zase přihlásí k FC gonza :( takže to asi prostě nejde.Jakile to člověk jednou vytvoří nějakej tým,musí celej ročník odehrát sním :( :(
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIWC 2011 bude provázet Kozohorský | EA SPORTS FIFA 11 - komunitní portál pro hráče FIFA 11
    http://www.easports.cz/fifa11/clanek/fiwc-2011-bude-provazet-kozohorsky

Vítěz FIWC postoupí na Světové finále v Londýně | EA SPORTS FIFA 11 - komunitní portál pro hráče FIFA 11
    http://www.easports.cz/fifa11/clanek/vitez-fiwc-postoupi-na-svetove-finale-v-londyne
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: simtě kde se dá v tom UT mood smazat celej ten muj tym ?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: joaha!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: no on bude velkej rozdíl v tom, že ty to hraješ online a já proti komplu. to chování soupeře ja pak naprosto jiný.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: je to o cviku a o štěstí. sám to zkoušim dycky po rozehře prokličkovat a někdy je z toho unikátní gól - zidanovka na první dva hráče, přehození přes hlavu přes oba stopery a du sám na golmana... ale to je už megahaluz.
    občas ale narazim na soupeře, kterej to využívá hodně, ale málokdy na někoho, kdo to používá účinně. třeba projít "mezi dvěma" je ve fifě téměř nemožný, ale jednou se mi to s torresem povedlo proti kamarádoj kličkou a byl to unikátní gól
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: tak to hrajem stejnou hru. :) respektive u mě je spíš problém v tom, že soupeř jde vždycky do míče, když se k němu přiblížím a tudíž jej obehrát aniž by mi při tom míč vypíchl anebo mě sejmul je docela oříšek. nemám teda až tak problém udělat kličku, ale udělat ji aby byla co k čemu. vždycky kroutím hlavou, když vidím na inetnretu různý videa, co tam předvádějí. mám pocit, že hraju úplně jinou hru. :) a to nejenom při kličkování.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a jak vám jde obcházení hráče jeden na jednoho ? Musim se přiznat,že s tim mám ve fifě asi nejvíc problemů ... ty všelijaký fígle pomocí pravé analogové pačky,nejsou zrovna nejednodužší :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: ty jo možna,že bych klidně začal uplně znova :) název týmu F.C.Gonza mě dosti sejří a k tomu jsem blbec všechno napsal malým písmenem :)
    Kde smažu celej ten tým abch tedy mohl vytvořit nový ?

co potřebuješ vědět ? Můj Fifa login je gonzakk2233
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: myslim ze hned na zacatku je ze jmenu teamu uz nejde smazat ... maximalne, kdyz zrusis celej postup v UT a zacnes od zacatku .... posli friend reqest jestli hrajes na PS3 ...docela bych vyzkousel ten friend mod .... (id PallaF team: Lucky Losers)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem konečně zase po 14dnech zaviněnou tím,že jsem si kreten vylil na joypad kafe pustil do UT :)
    Nevíte dá se někde přejmenovat můj tým ?
    Jinak konečně jsem prolomil penalotové prokletí a hned 2x bez milosti vyřadil soupeře.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tak to je fajn, že pravidla jsou jasný a dobrý. pamatuju dřevní doby turnajů na podobné národní i vyšší úrovni a to jeden nechápal, co se tam dělo. v každým případě i tak ve mně tvůj výrok "myslím, že..." vyvolává dojem, že tak jasný ty pravidla zase nejsou. :) a být by měly.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: myslim, že si to můžeš nastavit
    a de to

pravidla sou dost stručný, ale kvalitní, sám sem to zjistil až na několikátej pohled
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam