• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: tak to hrajem stejnou hru. :) respektive u mě je spíš problém v tom, že soupeř jde vždycky do míče, když se k němu přiblížím a tudíž jej obehrát aniž by mi při tom míč vypíchl anebo mě sejmul je docela oříšek. nemám teda až tak problém udělat kličku, ale udělat ji aby byla co k čemu. vždycky kroutím hlavou, když vidím na inetnretu různý videa, co tam předvádějí. mám pocit, že hraju úplně jinou hru. :) a to nejenom při kličkování.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a jak vám jde obcházení hráče jeden na jednoho ? Musim se přiznat,že s tim mám ve fifě asi nejvíc problemů ... ty všelijaký fígle pomocí pravé analogové pačky,nejsou zrovna nejednodužší :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: ty jo možna,že bych klidně začal uplně znova :) název týmu F.C.Gonza mě dosti sejří a k tomu jsem blbec všechno napsal malým písmenem :)
    Kde smažu celej ten tým abch tedy mohl vytvořit nový ?

co potřebuješ vědět ? Můj Fifa login je gonzakk2233
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: myslim ze hned na zacatku je ze jmenu teamu uz nejde smazat ... maximalne, kdyz zrusis celej postup v UT a zacnes od zacatku .... posli friend reqest jestli hrajes na PS3 ...docela bych vyzkousel ten friend mod .... (id PallaF team: Lucky Losers)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak jsem konečně zase po 14dnech zaviněnou tím,že jsem si kreten vylil na joypad kafe pustil do UT :)
    Nevíte dá se někde přejmenovat můj tým ?
    Jinak konečně jsem prolomil penalotové prokletí a hned 2x bez milosti vyřadil soupeře.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: tak to je fajn, že pravidla jsou jasný a dobrý. pamatuju dřevní doby turnajů na podobné národní i vyšší úrovni a to jeden nechápal, co se tam dělo. v každým případě i tak ve mně tvůj výrok "myslím, že..." vyvolává dojem, že tak jasný ty pravidla zase nejsou. :) a být by měly.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: myslim, že si to můžeš nastavit
    a de to

pravidla sou dost stručný, ale kvalitní, sám sem to zjistil až na několikátej pohled
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    koukal jsem na pravidla kvalifikace FIWC a zajímalo by mě, jak to je v tom turnaji s nastavením ovládání. nikde tam o tom není žádná zmínka. znamená to, že mají oba hráči nastaveno ovládání stejně? anebo si každej může zvolit, jak co chce ovládat (manuál/poloautomat/automat)? netuším ani, jestli to vůbec jde, ve dvou jsem na jedné konzoli nikdy nehrál. tušíte?
    vůbec mi přišlo, že tam spousta možnejch nastavení není řešená, což bych od takové akce čekal automaticky.
    HLEN
    HLEN --- ---
    me hodne pomohlo proti kompu se konecne naucit trik s prihravkou s vyslanim do behu (na ps3 L1 a X) ...nakopne pruhravku a bezi dopredu, takze e da udelat nejakej smysluplnej utok bez nakpavani balonu ...ted uz davam komp i s podstatne sabsim tymem na world class a semo tamo i na legendary
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ja co sem zkousel full manual, tak skoro vsechny strely koncily na tycy (s automatikou jenom pulka :D),hraju na world class a vetsinu golu davam tak, ze vyslu lobem do behu kridlo a pak centr na hlavicku, jak tohle v 10 moc neslo
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: na plně manuálním ovládání není nic hroznýho. vypadá to šíleně, ale když se toho nezalekneš, velice rychle to vstřebáš. teda minimálně tak, aby se v klidu dostal na libovolnou úroveň až před vápno. :) dál mi to zatím moc nejde, jak se zhustí prostor, je už každá drobná nepřesnost znát a pokazíš tím akci ajn cvaj. hrál jsme to i na Legendary, ale pak jsem šel o úroveň níž, protože útoky počítače byly vražedný, i když dobře bráním, stačí sebemenší náznak šance a padne to tam. World Class mi přijde akorát a je to krásnej fotbal.
    manuální ovládání je v každým případě dobrá výzva a všem ji doporučuju, z té hry tak člověk vymáčkne mnohem víc zábavy.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak už jsem to asi pochopil...Rozohodně ten system používábí obou analogových páček,jak v kopání,tak i jako brankář je dobrej...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: tutorialy jsem videl asi nejaky rovnou ve hre. ale nejvic mi proste pomohl ten trenink se zamerovacem, protoze tam se naucis jak dlouho to podrzet. pripadne vidis efekt zastavovani pri rozbehu na presnost a tak.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: od WORLD CUPU je novej systém a právě na youtube sou dost dobrý oficiální tutorialy
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: na PS3ce...Každopádně jsem se taky mohl podivat na youtube že jo :-D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: nevim na cem hrajes, ale predpokladam, ze na vsem by mel jit v arene pri treninku penalt zapnout zamerovac. myslim, ze dost pomuze k pochopeni systemu - zacinas ve stredu brany a drzenim smeru posunujes zamerovac po brance. cili v podstate jde o to jak dlouho drzis smer kam chces penaltu umistit.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a jak zvládáte penalty ... To je pro mě zatim největší záhada...Bud to furt kopu do prostřed,nebo uplne mimo ... vubec nevim jak mam umistovat .... chtata dejme tomu ... skace se pravou a pohybuje se levou ,ale ty kopy jsou mi zahadou :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak to si jako docela frajer,hrát vše na manual ... Protože např.manuální střely jsem fakt nezvládal :) Ja jediný mám na manualní ovládání mam přihrávky a přepínání hráčů a i to manuálmí přepínání mě někdy dost vytočí...Jinak zatim zvládám max, uroven na profíka ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já jsem hodně rekreační hráč, a mám dost problém s koncovkou. Odehraju celej špíl v pohodě, bránění mi nedělá problém, ale vypracovat si gólovou příležitost, s tím se trápím. Dostanu se vždycky k vápnu, a tam někde před jeho hranicí o míč přijdu. Hraju na World Class a plně manuální ovládání. ale jak projít obranou a uvolnit se, to je pro mě zatím pořád tajemství.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    GONZA223: jáááá :) ale jsem v těžkym začatku.Zatim jsem si netroufnul ani na jeden on-line turnaj a ty single turnaje zvladam tak maximalne na profesinoala.U WorldClass a Legendary turnaju sem tezce v koncich.

Zatim jsem lehce překročil bronovou uroven hráčů ve svém týmu a posílil i 3 zlatejma hochama jako Squillaci s Denilsonem z Arsenalu či Slovenskeym supertalentem Vlado Weisem,ale jak říkám turnaje na profika jsou pro me zatim zaklety...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam