GONZA223: na turnaji tomu rozumim, jde o neco a kdyz mas moznost, sahnes po tom nej co je. to je v poradku. o to vic by vsechny sejmulo, nastoupit se Slovackem a vsechno vyrulovat. :)
my kdyz meli lanparty v NHL, tak jsme to vyresili tak, ze kazdej si vylosoval davno pred tou akci svuj team a za ten pak hral. dokonce jsme to dotahli tak daleko, ze jsme dali dohromady 28 lidi, aby byli v turnaji zastoupeny uplne vsechny tehdejsi NHL kluby. dovedu si predstavit, ze ve FIFA by se dalo udelat to samy - vybrat X vicemene rovnocennejch teamu a kazdej predem bude vedet, s cim nastoupi a ma dost casu si na ten team zvyknout a vyzdimat z nej max. klidne i s tim, ze ty uplne nej teamy s naboostovanejma hvezdama z toho vyradim. myslim, ze by to celej turnaj posunulo zas mnohem dal. navic si ten svuj team casem zamilujes. ja tenkrat vylosoval Anaheim, kterej byl v tu dobu druhej nejhorsi, a dostal jsem se s nim az do finale. tam me sejmul Detroit 4:1. ale atmosfera byla neuveritelna, vsichni mi fandili a kdyz jsem dal ten svuj jedinej gol, vypadalo to, ze nic lepsiho nikdo z nas do te doby nezazil. :))) tejden jsme pak vsichni lecili hlasivky.