PROCKOOP: rozumím, celej špíl hjerpsetha jsem nikdy neviděl, ale z těch sestříhanejch ukázek tak nějak čiší, že to hraje s přehledem. což mi u toho finálovýho špílu vůbec nepřišlo - klasický honění od brány k bráně, přímočarý akce, ťukec naslepo na jeden dotek apod. tohle jsem možná myslel spíš než to, že se neděly bůhvíjaký parádičky a nepadaly góly z pětatřiceti metrů.
mimochodem - nechci se mýlit, tak se raděj zeptám: hrajou se tyhlety špíly na manuální ovládání? mně to nepřijde, třeba z těch přihrávek naslepo a minima pokaženejch nahrávek. já se teda musím na to abych přihrál chlapovi na nohu anebo nacentroval ve vápně na hlavu o poznání víc snažit a často se stane, že přihrávku zkazím, to samý při střelách na bránu není tak úplná sranda se vůbec trefit. ale když jsem koukal na videa z turnajů, tak jsem tam podobný věci neviděl a to mě zaráží (ale třeba jsou tak dobří, já jsem sváteční čutálista). nechce se mi zdát, že by se takovýhle akce hrály na automat (to je jak hrát turnaj v Counter-Striku s automatickým mířením), ale na pohled to tak na mě působí.