• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo a taky ber v úvahu, že tyhle patnáctiletý cápci z toho musej bejt vyklepaný jak cyp. prostě hrajou jak posraný :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: myslim, že hrajou většinou na automat. fifa neni cunter strike (:)) a je každej rok nová... v tej českej kvalifikaci, která by se měla hrát podle oficiálních pravidel myslim bylo možný si to nastavit, ale málokdo to dělal.
    například ten polskej vocas co v tej praze vyhrál měl taktiku totálně postavenou na automatickym ovládání - dycky nacentroval na drogbu a uměl hlavičkovat. ty centry prostě lítaly na slepo nehorázně, že by to na manual nikdy takhle stejně neudělal.
    nebo vlastně voni sou možná centry "poloautomatický," ale to situaci nemění
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: rozumím, celej špíl hjerpsetha jsem nikdy neviděl, ale z těch sestříhanejch ukázek tak nějak čiší, že to hraje s přehledem. což mi u toho finálovýho špílu vůbec nepřišlo - klasický honění od brány k bráně, přímočarý akce, ťukec naslepo na jeden dotek apod. tohle jsem možná myslel spíš než to, že se neděly bůhvíjaký parádičky a nepadaly góly z pětatřiceti metrů.

mimochodem - nechci se mýlit, tak se raděj zeptám: hrajou se tyhlety špíly na manuální ovládání? mně to nepřijde, třeba z těch přihrávek naslepo a minima pokaženejch nahrávek. já se teda musím na to abych přihrál chlapovi na nohu anebo nacentroval ve vápně na hlavu o poznání víc snažit a často se stane, že přihrávku zkazím, to samý při střelách na bránu není tak úplná sranda se vůbec trefit. ale když jsem koukal na videa z turnajů, tak jsem tam podobný věci neviděl a to mě zaráží (ale třeba jsou tak dobří, já jsem sváteční čutálista). nechce se mi zdát, že by se takovýhle akce hrály na automat (to je jak hrát turnaj v Counter-Striku s automatickým mířením), ale na pohled to tak na mě působí.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: taky mě právě překvapilo,že paradičky y kliičky jsem v tom finálovém videu moc neviděl.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: a viděl si někdy sestřich z celýho zápasu, kde by borec dával parádičky od začátku do konce a vycházely mu? je to o náhodě všude. kdybys byl na tej českej kvalifikaci FIWC, tak to pochopíš. v zápase o třetí flek se hrálo třeba uvolněně a některý góly byly fakt parádní...
    ač nejsem nějakej megafanda, tak sem shlídnul video toho slavnýho hjeprsetha, kterej má jinak nejmastnější videa, kde ukazuje, jak hraje ve dvou s fifaralle se myslim menuje. no a tam je vidět, že ty akce ze sestřihů jim výjdou jednou za dvacet zápasů.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    v souvislosti s tím videem z finále turnaje mě znovu napadá otázka, na kterou marně hledám odpověď už delší čas: ten finálovej špíl vypadá naprosto normálně, v podstatě jako špíly jaký hrávám i já (mnohdy mi to moje hraní přijde i fotbalovější, víc kombinační, ale to může bejt subjektivní dojem). a pak vlezu na net a tam se to hemží videema, kde jsou k vidění parádní kombinace, dělovky z dálky, parádičky, akce, kde kolem útočníků i ve vápně je kupa volnýho místa a oni si to vychutnávaj atd. vždycky si při tom říkám, že asi hraju úplně jinou hru a čímpak to. a pak se podívám na nějakej záznam gameplaye z turnaje a tam vždycky vidím fotbal, na jakej jsem ze svýho komplu zvyklej a jsem zmatenej. kde se teda hraje ten úplně jinej fotbal? to to hraje někdo nabušenej proti dětem? anebo to je samej fake a soupeře dělá někdo, kdo se schválně chová jak nemehlo? vysvětlí mi to někdo? moje hlava to nedává a už jsem nad tím přemejšlel mockrát.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    YouTube - ‪FIFA Interactive World Cup | Final Game‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=_GpZG_HEjo8&feature=player_embedded
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky jsem přesvědčený, že žádný otevření se jinejm platformám žádná z konzolí nepodpoří, i když by to bylo krásný. důvodů se najde kupa, od obchodních přes technický, finanční i bezpečnostní. vždyť taková PS3 ani nepodporuje hry pro PS2 (a to by klidně mohla). tím by si i v podstatě konzole podřezaly větev, protože by vznikl precedent, kterej by popřel poslední důvod existence nějakejch konzolí. protože upřímně - reálnej důvod pro existenci nějakejch konzolí nevidím dneska vůbec žádnej. argument, že to pomůže vývojářům v ladění her už sami vývojáři popřeli a zastaralá technologie konzole je trápí víc než samotný hráče. čili dnes už ani hráči, ani vývojáři o konzolovou platformu nejeví zájem.
    jinými slovy - jedinej důvod proč vývojáři dělaj pro konzole hry je v tom, že to MS i Sony platí.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    GONZA223: tezko... rozhodne si nebudou rozumet Xbox live servry s PS3 servry, uz jen z hlediska businessu tohle nikdo nedovoli.
    NELLI
    NELLI --- ---
    imho ten samej případ. Jsou to 2 nekompaktibilní platformy
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele a XBOX vs. PS3 ???
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUSHER: no, PC vs PS3 urcite nefunguje. vzdyt je PC oldgen :-P
    ale tak v novym rocniku by mohli dodelat cross-platform multiplayer, kdyz maji byt vsechny verze stejny :-)
    PUSHER
    PUSHER --- ---
    ja si klidne s vama dam, ale mam PC verzi, takze pokud to facha, rad si zahraju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: pecka. Dej teda pak vědět,já jak už jsem zminoval,mám ted času
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: hele, ja jsem vcelku naruzivej hrac, takze ja muzu teoreticky temer denne. Ma to momentalne jeden hacek: mam FIFA11 na PC, na PS3 jsem ho jeste neporidil, coz ale neni zas takovej problem. Takze rekneme v prubehu pristiho tejdne bych jako mohl bejt ready. Pak se staci domluvit tady nebo v poste, a muzem mastit :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: a co ty ? kdy bys mohl vykopnout ? :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THESTOUPA: paráda,je sice pátek ale nic v plánu nemám,takže se můžeme pak dohodnout!!

Ono kdyby se nás tady dohodlo víc,dá se v těch on-linech vytvořit liga-turnaj,ale to je asi nerálný...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    OK, dneska vecer neco mam, ale zitra vecer bych teoreticky mohl.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jinak jak jsem zminoval,mám ted čas skoro furt :)) jakmile jsem tady na nyxu ,můžu kdykoliv vykopnout :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele jako uvídíme jak na tom budem ... Ja sice hraju často,protože mě před 2měsícema vykopli z práce,takže poslední dobou hraju,ale že bych uměl nějáký přemrštěný triky tak to vůbec ... V on-line zapasech je to tak na střídačku.Jednou vyhraju pak zas prohraju,takže myslim že jako soupeři si budeme rovnocený.
    NELLI
    NELLI --- ---
    GONZA223: mam to podobne jako stoupa, ale dal bych
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: no, muzu nekdy dat kdyz budu mit cas... ale hraju to jen tak rekreacne, takze nevim jestli budu dustojny souper.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam