• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    NELLI
    NELLI --- ---
    slušný špíly dneska s Gonzou :)
    neuděláme nějakej turnájek?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    zrovna tohle, co kritizuješ na tej konzolovej verzi bude asi ve FIFA 12 extrémnější a všude :) ale uvidíme
    NELLI
    NELLI --- ---
    možná budu trochu kacíř, ale mám FIFA11 jak pro PC, tak pro PS3, na PC mi teda přijde lepší. Hlavně ten fyzickej model. Na PS3 mě to občas, hlavně v obranný fázi, přijde spíš jako street kung-fu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    daň za engine, snad to bude příští rok lepší, ale pochybuju o tom
    ASYD
    ASYD --- ---
    no ale hlavne abyse to hejbalo. zatim mam zkusenosti takove ze pc verze fify jsou tezce neoptimalizovane
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Když si někdo vyhraje s grafikou na PC tak to může vypadat solidně:

NELLI
    NELLI --- ---
    kk
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: najdu si tě a dáme někdy on-line match ... id gonzakk2233
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele nešla by tady udělat anketa kdo hraje na jaké platformě ?

WHITERABBIT: dřív jsem FUT hrál docela často,ale začalo mě tam postupem času štvát dost věcí.Hlavně se tam strašně těžko dají vydělat ty body na nakupování.Za vyhranej zápas max.400 a ani za to když vyhraješ turnaj to neni žádná sláva.Pak šmela EA v těch balíčkách.Jsem si např.koupil 3 ty nejdražší s doměnim,že tam bude alespon jeden extra player a míst toho jsem vyfasoval 2stadion pak princů a x sice zlatejch hráčů ale většinou z mexický ligy.Jinak nápad FUT se mi velmi zamlouvá,ale chtělo by to trochu vychytat po manažerský stránce.Různé taktiky atd,to mi tam dost chýbý.

Proto si radši zahraju klasickej on-line ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    No tohle sem popravdě čekal už loni... Zase budu muset udělat patch, zatimco klukum z fifacz.com asi ubyde kupa práce, aspoň to tak zatim vypadá :)
    Fifa 12 : Nouvelles équipes et statistiques « Fifa Gamers Blog
    http://fifagamers.wordpress.com/2011/08/06/fifa-12-nouvelles-equipes-et-statistiques/
    ty skilly se ale asi do vydání asi ještě změněj
    NELLI
    NELLI --- ---
    tak jsem to nejak nevybruslil a poridil si dalsi kopii fifa11 pro ps3, mam tudiz jak konzovolou, tak i pc verzi. Kdyby si nekdo chtel hodit spil, tak id burnee77
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    kdo vsechno hrajete FUT? me do toho po vic jak roce nalakal kolega a je to teda dost vpohode.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    stoji za prečtení...

Kdo může za absenci CZ ligy ve FIFA 12? FAČR odmítá nařčení EA - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/kdo-muze-za-absenci-cz-ligy-ve-fifa-12-facr-odmita-narceni-ea-56568
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ozvy se mi do pošty ... dal bych sem tam takhle v podvečer nějákej match ...
    mě zase sere že kaýdej dement hraje bud za Chelsea nebo Barcelonu
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: mno na publicu je to odpojovani na picu:(

jinak tady nekdo ps3 myslim ma
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ahoj, najdou se nejake idcka na obcasna online friendly (F11, PS3)?? serou me ti smejdi co se odpojujou kdyz dostavaji poradne nakopano ;((

id> pueblo23
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    já bych tohle španělsko možná zas tak negativně neviděl. je to byznys, tak jde i o peníze. a jde jen o to, jestli ty kroky, který k ziskům vedou jsou v pohodě anebo jdou vyloženě proti něčemu za každou cenu. nezdá se mi, že by nedělní zápas v poledne něco výrazně kazil, ale nejsem ten, kdo to dokáže posoudit.

pro mě osobně je mnohem větší průser trend, kterej se v naší lize razí, a to nikoli snaha hrát pořádnej radostnej fotbal, ale snaha neprohrát, ať to stojí co to stojí. celej fotbal se smrskl na jedno slovo - výsledek. a je přitom fuk, jak ho docílím, a to jde naprosto proti tomu, že fotbal je tady hlavně pro zábavu diváků i hráčů. pak má každej na hřišti strach cokoli s míčem udělat, všechno je děsně přetaktizovaný, hráči na sebe navzájem nasraní a nedá se na to dívat. já osobně bych mnohem radši viděl krásnej špíl, kde se každej na place snaží něco předvést a ve kterým můj tým prohraje, než upachtěnou nudu, kde možná ubetonujem výhru. a věřím, že by to tak rádo vidělo víc lidí. což ostatně se pak odráží i v "publiku", který když už nějaký je, je tvořený z velké části idiotama, kteří se tam snaží zviditelnit a v ideálním případě i něco zničit a porvat se. normální člověk nemá už dávno důvod na fotbal jít. jestli ten špíl bude v poledne nebo večer už pro mě tak podstatný není.

stejně tak mě ani nebavila online FIFA, když tam každej hrál jenom za Chelsea, permanentně držel sprint a nacvičenou flignou se snažil dát nacvičenej gól. na tomhle fakt nevidím nic, co bych potřeboval.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    MICKEY_MOUSE: ano jsou to mrdky.

ted trochu z jineho soudku z fotbalu, ale je to taky k nasrani kam to spěje, jde vidět, že je vše jen a jen o pěnezich a fotbalový svaz např. i ve Španělsku docela zaperlil

z EA fora

Mimochodem nejsme jediní, koho dnes svaz p*sral... Už i ve španělské La Lize prděj na svoje věrný fanoušky a radši se orientují na výnosnější asijský trh:

Španělská liga připravila od nové sezony pro fanoušky nemilé překvapení. Kvůli vyšším příjmům z televizních přenosů začnou některé nedělní zápasy v pravé poledne, aby mohla být práva prodána vzkvétajícímu asijskému trhu. V Asii budou mít diváci vzhledem k časovému posunu šanci vidět hvězdy La Ligy v ideálním večerním čase.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    to jako že je tomu celému na vině FAČR? pokud ano, jsou to v tom případě větší kokoti než jsem si myslel. mám s nimi určité zkušenosti z poněkud jiné oblasti, kde se projevili jako banda amatérů.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    admin z fifa.cz
    Ze svych spolehlivych (ale utajenych) zdroju vim, ze FACR pozadovali vic nez treba Anglie nebo Rusko nebo jine velke ligy...
    za to, aby česka liga mohla byt ve fife
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam