• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    NELLI: : - ))
    NELLI
    NELLI --- ---
    jj, ragequit, to je velkej nešvar onlajnovek, nejenom fify. Třeba taková L4D(2) se stává i přes svůj originální koncept a geniální hratelnost téměř nehratelná ve versus módu, páč míra ragequitů je strašlivá.
    Dal jsem si předsevzetí, že budu zodpovědný rodič, a za každej rejčkvit, u kterýho mladýho načapám, mu na tejden zakážu gamesy :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: jo chlape to vecny odpojovani je k posrani, skoda, ze jim to nedava treba elektrošoky skrz ovladac :)

GONZA223: tak urcite pokud budes hrat tady s nekym z nyxu tak by problem byt nemel, ono vetsinou si tak myslim se odpojujou pubertalni decka co neunesou prohru, my starsi uz mame trochu "rozum" :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kua chtělo by,aby nás na tý PS3 bylo více ... zorganizovat pak nějákej turnaj by bylo super,akorát se obávám že až výjde 12 ,tak chvíl potrvá,než si jí všichni zase pořídíme :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jo to já sem z pulic serverů nasranej taky vždycky :))
    každopádně doufám.že se tu časem uskupí pár jedinců s kterejma půjde hrát bez problému.zatim ze všema co jsem tady na nyxu hrál bylo vše o.k...
    ASYD
    ASYD --- ---
    Proč nejsou české týmy ve FIFA 12? EA a STES se neshodly - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/proc-nejsou-ceske-tymy-ve-fifa-12-ea-a-stes-se-neshodly-56612
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    kluci kde jste byli vcera vecer :))

zazil jsem uplne krutou serii porazek typu 0-1, 2-3, 3-4, nebo na penalty a kdyz jsem vedl tak mi to ti borci zase vypnuli :)) vcera sem usinal nasrany :D
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    GONZA223: super, hned večer si ty co nemám přidám.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: aspoň bude ten špíl mít zajímavej náboj. já to teď nehraju vůbec a v online prostředí se budu asi chvíli muset orientovat. myslím, že když se trenhle týden dokážeme najít a spojit, můžem to tu pak oslavit.
    NELLI
    NELLI --- ---
    MICKEY_MOUSE: zupa, nějak v tejdnu to nainstaluju. Hraju to teď hlavně na ps3, tak to bude slušnej zmatek :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: fajn, v tom případě to rád zkusím, teď jsem dlooouho nehrál ani offline, tak to s radostí zase opráším. určitě ti neuteču, leda že by to fakt spadlo. mně o výsledek jde mnohem míň než o hru jako takovou, chci se fakt hlavně pobavit. tím nechci říct, že se nesnažím hrát, jen to, že z toho nedělám urputnou honěnou. a online jsem to hrál myslím jen jednou a v půlce mi maník utekl, tak i to bude určitě zajímavá změna než hrát proti komplu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Mimochodem kdyby chtěl někdo vyhrát originální kopii FIFA 12, může se pomocí twitteru účastnit tejhle soutěže:
    Name The FIFA 12 Hub… | FIFA Soccer Blog
    http://fifasoccerblog.com/blog/name-the-fifa-12-hub/
    NELLI
    NELLI --- ---
    MICKEY_MOUSE: dám rád špíl i na pc :) ambicema též neoplývám, ragequittery opovrhuji :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: študáky beru. to je trochu jiná situace a studentům fandím, znám jaký to je. jen je potřeba si nenechat v hlavě uloženo, že "jsem chudej" i po škole. to by bylo zlo. :)

jinak mám v mailu nějakou poukázku na slevu 10EUR při nákupu hry od EA z Originu. klidně ji dám někomu, kdo ji skutečně využije (kdyžtak do pošty). já si svou FIFU koupím rád za běžnou cenu, vnímám tyto věci trochu jinak.

btw já bych na PC online klidně taky dal, kdyby měl někdo zájem. ale se mnou by to byla taková čutaná o pohodě než tuhej špíl. jednak to hraju fakt jen sem tam rekreačně, pro oddech a radost ze hry. je mi fuk, za koho hraju, ovládání mám na plněj manuál se spoustou nepřesností, a mám radost, když dostanu fakt hezkej gól. :)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: já chudý študák, počítám každou korunu... fifa je jediná hra, kterou si kupuju (ikdyž hraju ještě fm). peněz z brigády mi moc nezbude... prostě výmluv pro obhajobu sám sobě mám dost. samozřejmě je možný si koupit fifu na xzone za víc peněz a mít těch 18 zlatejch balíků do FUT, jak píšem na fifa.cz
    mimochodem FIFU 10 mi z EA poslali zadarmo a stačilo jenom psát novinky

WHITERABBIT: napište se tam klidně sami, upravit nástěnku by mělo bejt možný pro všechny
    HALVED
    HALVED --- ---
    právě jsem koupil zatím FIFU 11 a jakmile přijde a já trochu potrénuju, protože mám PS3 jen 14 dní, tak si pak můžu taky s někým zahrát.
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    no doprdele moc xboxaru nas tu neni, pls admini hodte vsechny xkare podle ankety nastenku

:::nyx id: whiterabbit : xbox360 id > ejkejjj

Dik
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak kdo dá dneska on-line match ? na public server se mi opravdu už moc nechce :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: já ti nevim,ale mě o nejnižší cenu u her jde ... Stále mi příjde že novinky jsou strašně předražený jak u PC tak na konzole...Hlavně teda u PS3 předobědnat FIFA 12 za 1400kč mě to příjde jako pěkná židovina...a to že pěknejch pár tejdnu se tady ta cena určitě udrží...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam