• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: já chudý študák, počítám každou korunu... fifa je jediná hra, kterou si kupuju (ikdyž hraju ještě fm). peněz z brigády mi moc nezbude... prostě výmluv pro obhajobu sám sobě mám dost. samozřejmě je možný si koupit fifu na xzone za víc peněz a mít těch 18 zlatejch balíků do FUT, jak píšem na fifa.cz
    mimochodem FIFU 10 mi z EA poslali zadarmo a stačilo jenom psát novinky

WHITERABBIT: napište se tam klidně sami, upravit nástěnku by mělo bejt možný pro všechny
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    no doprdele moc xboxaru nas tu neni, pls admini hodte vsechny xkare podle ankety nastenku

:::nyx id: whiterabbit : xbox360 id > ejkejjj

Dik
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak kdo dá dneska on-line match ? na public server se mi opravdu už moc nechce :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: já ti nevim,ale mě o nejnižší cenu u her jde ... Stále mi příjde že novinky jsou strašně předražený jak u PC tak na konzole...Hlavně teda u PS3 předobědnat FIFA 12 za 1400kč mě to příjde jako pěkná židovina...a to že pěknejch pár tejdnu se tady ta cena určitě udrží...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ono asi o to koupit fifu úplně nejlevnějc nejde. já myslím, že když kupuju něco, co má pro mě hodnotu, tak cenu +/- moc neřeším. jde přece taky o to podpořit svým nákupem ty, kvůli kterejm se to zboží ke mně vůbec dostane, protože bez nich bych si o tom mohl jenom nechat zdát. ani obchodníkům by nemělo jít o to bejt za každou cenu nejlevnější, to všechno je špatnej způsob uvažování.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Originalky - FIFA 12 (PC)
    http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PC/Hry/FIFA-12-PC.html
    máte někdo levnější? vidim ještě tady, ale moc tomu nevěřim, že to pošlou rovnou: http://www.e-shop-net.cz/p/72/1296/fifa-12-pc-predobjednavka--sportovni-pc-hry.html

loni sem to kupoval na originalky.cz a měl to doma den po prvních lidech na fifa.cz
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: pecka :)) THX

dovolil jsem si tam napsat i playery s kterýma jsem měl tu čest zakopat nějakej ten match... jmenovitě : NIK0DAS:NELLI:PUEBLO:THESTOUPA:

PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: posluš si
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    to by se taky mohlo dát na nástěnku,nebo do zahlavý,idčka lidí co hrajou on-line a na jaké platformě... co??? kdo tady za to zodpovědný :)) ?? PROCKOOP ??
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: trnaj je super nápad,jenže si je nás tady zatim jen 5 co hrajou on-line na PS3 a to je málo ...
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    pánové, taky pařim na PS3 FIFU11, ID nik0das36, tak si mě přidejte, dáme match.
    NELLI
    NELLI --- ---
    slušný špíly dneska s Gonzou :)
    neuděláme nějakej turnájek?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    zrovna tohle, co kritizuješ na tej konzolovej verzi bude asi ve FIFA 12 extrémnější a všude :) ale uvidíme
    NELLI
    NELLI --- ---
    možná budu trochu kacíř, ale mám FIFA11 jak pro PC, tak pro PS3, na PC mi teda přijde lepší. Hlavně ten fyzickej model. Na PS3 mě to občas, hlavně v obranný fázi, přijde spíš jako street kung-fu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    daň za engine, snad to bude příští rok lepší, ale pochybuju o tom
    ASYD
    ASYD --- ---
    no ale hlavne abyse to hejbalo. zatim mam zkusenosti takove ze pc verze fify jsou tezce neoptimalizovane
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Když si někdo vyhraje s grafikou na PC tak to může vypadat solidně:

NELLI
    NELLI --- ---
    kk
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NELLI: najdu si tě a dáme někdy on-line match ... id gonzakk2233
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele nešla by tady udělat anketa kdo hraje na jaké platformě ?

WHITERABBIT: dřív jsem FUT hrál docela často,ale začalo mě tam postupem času štvát dost věcí.Hlavně se tam strašně těžko dají vydělat ty body na nakupování.Za vyhranej zápas max.400 a ani za to když vyhraješ turnaj to neni žádná sláva.Pak šmela EA v těch balíčkách.Jsem si např.koupil 3 ty nejdražší s doměnim,že tam bude alespon jeden extra player a míst toho jsem vyfasoval 2stadion pak princů a x sice zlatejch hráčů ale většinou z mexický ligy.Jinak nápad FUT se mi velmi zamlouvá,ale chtělo by to trochu vychytat po manažerský stránce.Různé taktiky atd,to mi tam dost chýbý.

Proto si radši zahraju klasickej on-line ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    No tohle sem popravdě čekal už loni... Zase budu muset udělat patch, zatimco klukum z fifacz.com asi ubyde kupa práce, aspoň to tak zatim vypadá :)
    Fifa 12 : Nouvelles équipes et statistiques « Fifa Gamers Blog
    http://fifagamers.wordpress.com/2011/08/06/fifa-12-nouvelles-equipes-et-statistiques/
    ty skilly se ale asi do vydání asi ještě změněj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam