• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HALVED
    HALVED --- ---
    PUEBLO: v pohodě jen jsem se ptal. Rád si s někým zahraju až mi přijde Fifa 11. Mám PS3 14dní takže to nebude žádná sláva a kdo si bude chtít smlsnout na Chelsea a dát jí pořádnou šišku, budu k dispozici. :-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    PUEBLO: a navic je to nuda furt cucet na ty samy hrace dokola

Borrusie? to je presne ono...kvalitni tym, se kterym si zahrajes dobry fotbal a zaroven to neni takovy provar
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HALVED: kokutek z Chvojkovic :)) anebo vyjimka potvrzujici pravidlo :D

neber si to osobne :D ale vetsina lidi si bere ty nejlepsi teamy aby vyhrali a ne proto ze jim fandi...jeste repre Argentiny a Spanelska ;]]

nic proti Chelsea ;)

HALVED
    HALVED --- ---
    PUEBLO: takže když budu hrát za Chelsea, protože jí fandím, tak jsem kokůtek? A když budu hrát za STS Chvojkovice Brod budu kdo?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    :)) nasere
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    njn kokutci porad hrajou za barcu,real,manu,chelsea...vcera sem hral proti joudovi s realem ktery si me strasne vodil ale moje Borrusia Dortmund diky pevne obrane a s OBROVSKYM stestim v 90minute vedla 2-1...posledni sekundy mi nasadil hokejovy zamek...davam malou domu...brankar se chysta k odkopu ale mic trefi tak blbe ze mic se stoci za nej do brany....pote prohra na penalty....musel sem se projit po byte a vydychavat :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    vcera po delsi dobe krasny online zapas, ze stavu 2:1 jsem otocil na 2:3 ,a typek dostal dve cervene, asi neunesl , ze jeho milovany Arsenal porazil Bayern :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    problém s odpojováním přišel s nástupem "oficiálních" serverů. dokud si hráči mohli sami vytvářet servery, každej rozumnej si to hlídal a když se objevil debil, dostal distanc a už si ani nevrznul.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Hele a odpojovali se vám i v tom fifa interactive world cup?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    NELLI: : - ))
    NELLI
    NELLI --- ---
    jj, ragequit, to je velkej nešvar onlajnovek, nejenom fify. Třeba taková L4D(2) se stává i přes svůj originální koncept a geniální hratelnost téměř nehratelná ve versus módu, páč míra ragequitů je strašlivá.
    Dal jsem si předsevzetí, že budu zodpovědný rodič, a za každej rejčkvit, u kterýho mladýho načapám, mu na tejden zakážu gamesy :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: jo chlape to vecny odpojovani je k posrani, skoda, ze jim to nedava treba elektrošoky skrz ovladac :)

GONZA223: tak urcite pokud budes hrat tady s nekym z nyxu tak by problem byt nemel, ono vetsinou si tak myslim se odpojujou pubertalni decka co neunesou prohru, my starsi uz mame trochu "rozum" :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    kua chtělo by,aby nás na tý PS3 bylo více ... zorganizovat pak nějákej turnaj by bylo super,akorát se obávám že až výjde 12 ,tak chvíl potrvá,než si jí všichni zase pořídíme :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jo to já sem z pulic serverů nasranej taky vždycky :))
    každopádně doufám.že se tu časem uskupí pár jedinců s kterejma půjde hrát bez problému.zatim ze všema co jsem tady na nyxu hrál bylo vše o.k...
    ASYD
    ASYD --- ---
    Proč nejsou české týmy ve FIFA 12? EA a STES se neshodly - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/proc-nejsou-ceske-tymy-ve-fifa-12-ea-a-stes-se-neshodly-56612
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    kluci kde jste byli vcera vecer :))

zazil jsem uplne krutou serii porazek typu 0-1, 2-3, 3-4, nebo na penalty a kdyz jsem vedl tak mi to ti borci zase vypnuli :)) vcera sem usinal nasrany :D
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    GONZA223: super, hned večer si ty co nemám přidám.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: aspoň bude ten špíl mít zajímavej náboj. já to teď nehraju vůbec a v online prostředí se budu asi chvíli muset orientovat. myslím, že když se trenhle týden dokážeme najít a spojit, můžem to tu pak oslavit.
    NELLI
    NELLI --- ---
    MICKEY_MOUSE: zupa, nějak v tejdnu to nainstaluju. Hraju to teď hlavně na ps3, tak to bude slušnej zmatek :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: fajn, v tom případě to rád zkusím, teď jsem dlooouho nehrál ani offline, tak to s radostí zase opráším. určitě ti neuteču, leda že by to fakt spadlo. mně o výsledek jde mnohem míň než o hru jako takovou, chci se fakt hlavně pobavit. tím nechci říct, že se nesnažím hrát, jen to, že z toho nedělám urputnou honěnou. a online jsem to hrál myslím jen jednou a v půlce mi maník utekl, tak i to bude určitě zajímavá změna než hrát proti komplu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam