• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HALVED: v pohode...ja nebudu tezky souper...musim jeste hodne trenovat...s par lidma tady uz jsem hral a hodne jsem se zapotil :))

ASYD: jj ja mam rad teamy za ktere skoro nikdo nehraje...mam rad Borrusii, Tottenham, Napoli, Udinese...nekdy Lyon a priznam se kdyz si nekdo da real nebo fcb tak jsem si parkrat tu chelsea taky zvolil :DD

a s Nelli hrajeme FC Banik vs. Hradec Kralove ;))
    HALVED
    HALVED --- ---
    PUEBLO: v pohodě jen jsem se ptal. Rád si s někým zahraju až mi přijde Fifa 11. Mám PS3 14dní takže to nebude žádná sláva a kdo si bude chtít smlsnout na Chelsea a dát jí pořádnou šišku, budu k dispozici. :-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    PUEBLO: a navic je to nuda furt cucet na ty samy hrace dokola

Borrusie? to je presne ono...kvalitni tym, se kterym si zahrajes dobry fotbal a zaroven to neni takovy provar
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HALVED: kokutek z Chvojkovic :)) anebo vyjimka potvrzujici pravidlo :D

neber si to osobne :D ale vetsina lidi si bere ty nejlepsi teamy aby vyhrali a ne proto ze jim fandi...jeste repre Argentiny a Spanelska ;]]

nic proti Chelsea ;)

HALVED
    HALVED --- ---
    PUEBLO: takže když budu hrát za Chelsea, protože jí fandím, tak jsem kokůtek? A když budu hrát za STS Chvojkovice Brod budu kdo?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    :)) nasere
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    njn kokutci porad hrajou za barcu,real,manu,chelsea...vcera sem hral proti joudovi s realem ktery si me strasne vodil ale moje Borrusia Dortmund diky pevne obrane a s OBROVSKYM stestim v 90minute vedla 2-1...posledni sekundy mi nasadil hokejovy zamek...davam malou domu...brankar se chysta k odkopu ale mic trefi tak blbe ze mic se stoci za nej do brany....pote prohra na penalty....musel sem se projit po byte a vydychavat :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    vcera po delsi dobe krasny online zapas, ze stavu 2:1 jsem otocil na 2:3 ,a typek dostal dve cervene, asi neunesl , ze jeho milovany Arsenal porazil Bayern :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    problém s odpojováním přišel s nástupem "oficiálních" serverů. dokud si hráči mohli sami vytvářet servery, každej rozumnej si to hlídal a když se objevil debil, dostal distanc a už si ani nevrznul.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Hele a odpojovali se vám i v tom fifa interactive world cup?
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    NELLI: : - ))
    NELLI
    NELLI --- ---
    jj, ragequit, to je velkej nešvar onlajnovek, nejenom fify. Třeba taková L4D(2) se stává i přes svůj originální koncept a geniální hratelnost téměř nehratelná ve versus módu, páč míra ragequitů je strašlivá.
    Dal jsem si předsevzetí, že budu zodpovědný rodič, a za každej rejčkvit, u kterýho mladýho načapám, mu na tejden zakážu gamesy :D
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PUEBLO: jo chlape to vecny odpojovani je k posrani, skoda, ze jim to nedava treba elektrošoky skrz ovladac :)

GONZA223: tak urcite pokud budes hrat tady s nekym z nyxu tak by problem byt nemel, ono vetsinou si tak myslim se odpojujou pubertalni decka co neunesou prohru, my starsi uz mame trochu "rozum" :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Proč nejsou české týmy ve FIFA 12? EA a STES se neshodly - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/proc-nejsou-ceske-tymy-ve-fifa-12-ea-a-stes-se-neshodly-56612
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    kluci kde jste byli vcera vecer :))

zazil jsem uplne krutou serii porazek typu 0-1, 2-3, 3-4, nebo na penalty a kdyz jsem vedl tak mi to ti borci zase vypnuli :)) vcera sem usinal nasrany :D
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    GONZA223: super, hned večer si ty co nemám přidám.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: aspoň bude ten špíl mít zajímavej náboj. já to teď nehraju vůbec a v online prostředí se budu asi chvíli muset orientovat. myslím, že když se trenhle týden dokážeme najít a spojit, můžem to tu pak oslavit.
    NELLI
    NELLI --- ---
    MICKEY_MOUSE: zupa, nějak v tejdnu to nainstaluju. Hraju to teď hlavně na ps3, tak to bude slušnej zmatek :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: fajn, v tom případě to rád zkusím, teď jsem dlooouho nehrál ani offline, tak to s radostí zase opráším. určitě ti neuteču, leda že by to fakt spadlo. mně o výsledek jde mnohem míň než o hru jako takovou, chci se fakt hlavně pobavit. tím nechci říct, že se nesnažím hrát, jen to, že z toho nedělám urputnou honěnou. a online jsem to hrál myslím jen jednou a v půlce mi maník utekl, tak i to bude určitě zajímavá změna než hrát proti komplu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Mimochodem kdyby chtěl někdo vyhrát originální kopii FIFA 12, může se pomocí twitteru účastnit tejhle soutěže:
    Name The FIFA 12 Hub… | FIFA Soccer Blog
    http://fifasoccerblog.com/blog/name-the-fifa-12-hub/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam