• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: ty voe si mi včera naklepal neuvěřitelně ... jsem ani potom nemohl vyhrát 1vs.1 ... jesm to 14 dní nedržel v ruce a ty si o level jinde :))
    PROCKOOP: :)) super článek !
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: heh, to sem "psal" já :-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA: funguje to!!! :) skoda ze jsem to na tebe vcera nemohl vyzkouset :) jinak doufam nevadi ze jsem hral furt jen s Bilbaem :) nejak jsem si na ne zvykl na kluky baskicke :))
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: leda creation centre, jinak přes nějaký databázový nástroje, ale to chce kurva hodně času
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    a vlastní mančaft se vytvořit nedá?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: jj presne...v F11 me bavilo kdyz si souper vybral barcu vybrat si Banik a porazit ho :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: jj, to je spojeny... v posledni dobe jsem si docela chtel zkusit zapasy CZE - SPA a Plzen - Barca. je to proste opruz :-/
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: me spis sere ze tam neni gambac liga
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    99DAVID: skoda, ze ta nase repre neni ve hre...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Na druhou stranu, když budou pískat Obdržel, Spočítal,Bakšiš, tak by to mohlo vyjít…

a trenér Nepochopil
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Základní sestava reprezantace ČR pro utkání s Černou horou:
    Nechytil - Nepřihrál, Neodkopl, Neviděl, Simuloval - Neuměl, Přestřelil, Neobešel, Neběžel - Neproměnil, Zakopnul
    Trenér - Nepostavil
    Náhradníci: Netrefil, Nedal, Nevyskočil, Neudržel, Nepřipravený, Porážka, Výmluva, Zraněný, Zamilovaný, Řepka
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    PUEBLO:
    GONZA223: Tak zkouším head to head a je to mnohem lepší. Dík za rady. Když na to koukám jiným pohledem, jakoby fanouška co čumí na zápas, tak to předvídání fakt jde.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ve 3 rano jsou vsichni ozrali a zhuleni :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    NIK0DAS: hele v tom UT dostávám tak naklepy , i kdyý se mi podařilo 2-online turnaje vyhrát , tak je to dost o štěstí ... třeba mě osobně příjde že v noci jsou tam lehčí sopeři než přes den , alespon ty turnaje co jsem vyhral tak to bylo kolem 3 rano :))

99DAVID: tenhle poznatek jsem od tebe četl už minulej rok na fifa.cz a jednoznačně s tim souhlasim ... Kolikrát mám v týmu i stříbrný hráče a vyklepeš stim zlatý ... je to dost podivný no ...

Boužel od vydání Football Manager jsem PS3 nezapnul :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: ja jsem taky v osme ale zatim je to boj o udrzeni :))

imho mas navic nez na ligu kde hraju ja :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PUEBLO: ne ne, jsem v osmy, ale jeste jsem tam neodehral ani zapas :-). nejak se k tem h2h ligam zatim nemuzu moc dostat, o vikendu si tak maximalne parkrat zkusim ten pohar. ale jinak vetsinou zatim jedu svoji single karieru, a domaci zapasy se spolubydlicim.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Nebyl jsem schopen vyhrávat zápasy. Opět tvrdím, že hra přidává handicap top týmům. Bylo ve FUT 11 a pozoruju to i ve FUT 12, na Xboxu. Pokud máte top tým s týmovou souhrou 84 a více, tak vaši hráči jsou zpomalení, nedokopnou na bránu, nevyhrají souboje. Slabší tým bývá zvýhodněn. Mám tuto zkušenost. Už týden hraji s týmem, který má týmovou souhru 80 a je to nejlepší fotbal. I když prohraju, tak vidím, že to bylo mou chybou. Největší úspěchy mám s Francouzi, kdy tým je složen z hráčů 77-83 a týmem hráčů PL (Bent, Agbonlahor, Ramires). Úplně jsem přestal hrát s hráči Y. Toure 85, Chiellini 84, Lucio 85, Cesar 85, Bale 86, Hulk 86, Pato 85, Benzema a další. Myslím si, že je to tím, že pokud máte v týmu více hráčů s vyššími hodnotami jejich vlastností, tak Xbox tak rychle nestačí přepočitávat jejich hodnoty, pozici apod, tím hráč nedostává některé příkazy, nebo je dostane jen částečně a pak se chová podivně. Obránce nevyhodnotí, že by se měl vrátit, pokud jsem s ním vyběhl. Narazím si s hráčem balon na jeden dotek a on stojí na místě apod. Hlavně hráči reagují pomalu na mé příkazy z gamepadu.
    Pokud budete mít problémy, tak vyzkoušejte si postavit slabší tým, nebojte se hráčů s hodbocením 77-79. Doporučuju hráče Bent, Agbonlahor, Ramires, francouze Sakho, Sissoko, Cissokho, T. Henry, Rémy
    Teď se vždy těším na silné soupeře s top týmy. Je prostě vidět, že s hráči nic neudělá i kdyby se rozkrájel a já ho převalcuju 7:0 a víc.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NIK0DAS: FUT online jsou docela tezke...tam ti system asi neprirazuje srovnatelne soupere...

trenuj head to head..a ono se to casem zlomi

pro me bylo nejdrulezitejsi naucit se dobre pristupovat k protihracum s micem a hlavne cist hru...kdyz dobre predpovis dalsi pass soupere casteji jeho utok ubranis....
    sem tam si pomuzu X + R1 ... privolas si tak spoluhrace na pomoc pri otravovani protihrace..casto to funguje
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: predpokladam ze uz si aspon v 5. divizi tak tam asi narazis na jine plejery nez ja :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NIK0DAS: jsem premyslel, jestli te ten FUT jeste bavi, kdyz jsem videl ty skore :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam