• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    na webovém rozhraní UT EA docela naděluje :) mě nasolili 2000 a nějáký ty mince na kšeftování :))
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    ale když tak pěkne pro"š"íííí...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Dost mě pobavil tento příspěvek na fifa.cz v diskuzi o FUT:
    "čaves prosím vás strašne vela nemal by niekto okolo 50k mi dať a si zato chcem kupiť balicky a ked sa mi to vraťi tak vám to hneť dám späť naozaj slubujem moc prošííím :D"
    MARLOUN
    MARLOUN --- ---
    já teda taky používám jenom off/deff slider a rychlý taktiky (hlavně counterattack, velmi sporadicky pressure).

ale zažil sem protihráče, který při takřka každym mym útoku dali manuální ofsajdovou past a ty obranci vylítli o 15 metrů...

když už se tu probírá ten FUT - nenašel někdo z vás nějakej filtr, díky kterýmu by mi to vybíralo protihráče který hrajou manuál? v H2H to funguje, ale ve FUTu tušim ne...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Já přenastavování taktik, formací používám od Fify 10. V UT využívám nastavení formací, např. k vůli tomu, že v základu hrávám 4-3-1-2 a záložníci jsou více staženi do středu hřiště. Jsou to střední záložníci SZ. Pokud hraju proti 4-3-3, kdy soupeř hlavně hraje po kraji a využívá krajní útočníky, nehraje středem, tak během utkání, přesunu své záložníky na kraj jako PZ a LZ. Pokud potřebuji udržet výsledek, stahuju hru na 5-3-2 a používám volbu Vysoký nátlak, nebo Držení míče. Při držení míče hráči nevybíhají moc dopředu.
    Hodně využívám nastavení, jak moc hráči mají podporovat útok, nebo obranu (modrá, žlutá, červená šipka) a kterým směrem se mají v útoku vysouvat. Před zápasem sleduju, jak má soupeř rozestavěnou obranu a útoky většinou směřuju na stranu, kde je slabší obránce. Přehodím klidně i své útočníky.

Přestože to mám teoretický zmáknuté, tak moc úspěchů nemám :D Někteří soupeři jsou v reakcích už prostě rychlejší, než já a tak mé taktiky jsou k ničemu :D Včera jsem prohrál finále poháru, protože se proti mě kopala penalta. Nebylo vidět co můj obránce provedl a taky mi přišlo, že můj tým měl handicap. No, snad už to dnes výjde.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: já právě nedavno objevil že v UT jdou nastavit ty custom taktiky a začínám to zkoušet ... Hlavně mě ale trochu štve , že např vlastní nastavení formací a zadavaní ukolu hračum kde se mají pohybovat je jen v tom UT ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: ja jedu jen counter at, high pressure a possesion a upravuju balanci ... nemam zadnou default taktiku ... nejak jsem si na to zvykl a nebavi me testovat co jaky hejblatko jak ovlivnuje ... hraje tay nekdo s custom taktic ?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: balance - attacking atd jo, ale ty ostatni jako offside trap apod jeste ne
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    používáte takový ty taktiky jak jsou na gamepadu na obyč.šipkách ? takový to držení míče , vyskoý nátlak atd ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Uložto - CHANTS_PACK - update vol.2.rar
    http://www.ulozto.cz/11280414/chants-pack-update-vol-2-rar
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Nevyplatí. Jsou funkční jen tehdy, když použiješ treninkovou kartu na hráče. Přidají té kartě nějaké procenta navíc.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: to by mě taky zajímalo jestli se vyplatí mít všechny ty trenery ? jestli je pak teda znát že líp běhaj , když jim koupim PACE trenery ...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    HLEN: S vyděláváním v aukcích je to strašně jednoduché. Pokud si všímáš. Nedávno jsem vydělával na zlatých stadionech. Začalo to tak, že jsem chtěl koupil San Siro. Většinou se lidi v aukci bili až do 2500. Mě se ho podařilo koupit v kup teď za 1800. Pak jsem ho opět viděl v kup teď za 1900. Koupil a vystavil za 2600. Prodal se. A tak je to se vším. Chci něco koupit, vidím, že jsou lidi ochotní to koupit i dráž a tak to vystavím a prodá se to. Nejlepší jsou dny středa a čtvrtek, kdy vychází Tým týdne (černí hráči). Pokud je tam nějaký super hráč, tak lidi kupujou zlaté balíčky jak šílení. Pak hodně věcí prodávají pod cenou, aby se toho rychle zbavili a měli hned další peníze. Např. zlaté fitness karty pro celý tým. Prodávali to v kup teď za 800-1000. Já vystavoval za 1500-1600. Obrat byl jistý, protože v aukci často byly od jiných lidí za více peněz.
    Teď jen obchoduji se zlatým trenérem na rychlost. Nákup většinou 700-1000. Prodej se mi daří, jak kdy od 1500 do 2500. Jde to pomalu po pětistovkách, ale mi to stačí.
    Včera jsem přikoupil CM Cambiassa a LO A. Colea.

Moje dva top týmy, které teď střídám:
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dnsxyDkGbb24t
    EA Sports Football | FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cAE3wPDkbb24v
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak prý se opravdu prodávájí UT Coins :))

30 000 coins za 199kč, 65 000coins za 399kč

jim to snad prodám taky , mám skoro 400.000 a před vánocema každá kačka dobrá :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    tak nevim co si mám myslet ... včera jsem vyzval typka , co mi nakopal v UT 8:0 na normální přátelák ... No 2x jsem ho pörazil a jednou plichta ... zajimavy je ,ze v tom UT zapase jsem si nedal ani 4 přihravky za sebou natoz aby se mi podarilo vystrelit :)) Podle me v UT to nadrzuje ... Ale komu za jakych podminek , nevim , oba jsem meli dost podobny tymy s Chemistry 100 nikdo zadnou nahonenou hvezdu , proste tymy v UT byly maximalne vyrovnany ...
    HLEN
    HLEN --- ---
    99DAVID: to by me zajimalo jak konkretne se da vydelavat na tom obchodovani ...to vyhledavas podceneny hrace a snazis se je ulovit a nasledne prodat se ziskem ? ... fakt bych docela uvital nejaky rady a porady ....
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    HLEN: Právě v loňském FUT 11 to bylo lepší v tom, že ty speciální turnaje byly za lepší peníze a proto se nestalo, že bych dlouho čekal na soupeře. Lákalo to lidi. Měli by to tak udělat i letos. Mě o tu výši hlavní výhry moc nejde. Obchodováním si vydělám více. Ale rád střídám týmy a hráče a pak s nimi hraju v takovém rozestavění, jako bych to nikdy jinak nehrál. To je pro mě na tom to zábavné.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: nojo...ono vzit mic a zdrhat dost casto funguje :DDD
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zajímalo by mě podle čeho se ty ceny určujou ... kolikrát super hráč stojí minimum a naopak ... asi podle toho kolik ks jednotlivé kartičky je ve hře nebo nevim ... Ještě jsem si teda všimnul že rychlý hráči jsou drahý...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam