• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GONZA223: ja ted budu u neho par dni, tak budem valcit spolu) jestli budes online, tak muzem spolu
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: no myslim ze to pro me dopadne hrozne...strasne malo ted hraju...neni cas nebo energie... za poslednich 14 dni jsem dal asi 5 zapasu...

spis vecer bych mohl...rad dam par spielu :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no mě se to podařilo akorát ze začatku když FIFA vyšla ... jinak mě to prostě příjde nemožný ...
    PUEBLO: o víkendu musíme kopnout co ty na to ? už jsme dlouho nepoměřili skill :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    jednou to tusim bylo v poharu...a 0-0 to bylo az do penalt :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jj jednou nebo 2x ano...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    hele podařilo se vám někdy hrát v onlinu 0-0 ?
    mě příjde že je to skoro nemožný ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    99DAVID: MICKEY_MOUSE:

jenom se divim, že si nepřihráli do ofsajdu :-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: lol to neni mozne :D
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: kapříci připlavali... :)
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    A co říkáte na tohle.
    Dal jsem gol a soupeř rozehrával ze středu hřiště. Rozehrál a mojí hráči nereagovali. Poskakovali a rozcvičovali se, tak jako by se ještě nerozehrálo. Pak se jen otočili, aby se podívali na krásný gol. Nemohl jsem na žádného z nich přepnout. Až po dlouhé době na jednoho z nich, ale to už bylo pozdě. Nepoužil jsem ofsajdovou past. Tohle video se mi stalo při offline turnaji: http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/105563638
    Taky jsem to zažil při online.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Sunderland 2 : 0 Bayern München | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/105702643
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    todle mě vždycky nasere ...

Panathinaikos 2 : 1 Manchester City | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/104997185
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: :))))))))))) ty si vtipálek :))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: diváky tam máš? chodí na tebe ještě někdo?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nevim proč , ale z ničeho nic po vstřelení golu jako domaci , nastane v ochozech uplný ticho ... předtim randál jako prase a najednou ticho jak v hrobě ... Hrál jsem asi 5 zapasu jako domácí a vždy stejné ... Nestalo se to někomu z vás taky ? dost divný , hlavně nuda , si nejde pořádně vychutnat ten pocit z golu :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    na webovém rozhraní UT EA docela naděluje :) mě nasolili 2000 a nějáký ty mince na kšeftování :))
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    ale když tak pěkne pro"š"íííí...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Dost mě pobavil tento příspěvek na fifa.cz v diskuzi o FUT:
    "čaves prosím vás strašne vela nemal by niekto okolo 50k mi dať a si zato chcem kupiť balicky a ked sa mi to vraťi tak vám to hneť dám späť naozaj slubujem moc prošííím :D"
    MARLOUN
    MARLOUN --- ---
    já teda taky používám jenom off/deff slider a rychlý taktiky (hlavně counterattack, velmi sporadicky pressure).

ale zažil sem protihráče, který při takřka každym mym útoku dali manuální ofsajdovou past a ty obranci vylítli o 15 metrů...

když už se tu probírá ten FUT - nenašel někdo z vás nějakej filtr, díky kterýmu by mi to vybíralo protihráče který hrajou manuál? v H2H to funguje, ale ve FUTu tušim ne...
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Já přenastavování taktik, formací používám od Fify 10. V UT využívám nastavení formací, např. k vůli tomu, že v základu hrávám 4-3-1-2 a záložníci jsou více staženi do středu hřiště. Jsou to střední záložníci SZ. Pokud hraju proti 4-3-3, kdy soupeř hlavně hraje po kraji a využívá krajní útočníky, nehraje středem, tak během utkání, přesunu své záložníky na kraj jako PZ a LZ. Pokud potřebuji udržet výsledek, stahuju hru na 5-3-2 a používám volbu Vysoký nátlak, nebo Držení míče. Při držení míče hráči nevybíhají moc dopředu.
    Hodně využívám nastavení, jak moc hráči mají podporovat útok, nebo obranu (modrá, žlutá, červená šipka) a kterým směrem se mají v útoku vysouvat. Před zápasem sleduju, jak má soupeř rozestavěnou obranu a útoky většinou směřuju na stranu, kde je slabší obránce. Přehodím klidně i své útočníky.

Přestože to mám teoretický zmáknuté, tak moc úspěchů nemám :D Někteří soupeři jsou v reakcích už prostě rychlejší, než já a tak mé taktiky jsou k ničemu :D Včera jsem prohrál finále poháru, protože se proti mě kopala penalta. Nebylo vidět co můj obránce provedl a taky mi přišlo, že můj tým měl handicap. No, snad už to dnes výjde.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HLEN: já právě nedavno objevil že v UT jdou nastavit ty custom taktiky a začínám to zkoušet ... Hlavně mě ale trochu štve , že např vlastní nastavení formací a zadavaní ukolu hračum kde se mají pohybovat je jen v tom UT ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam