• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Dnes by měl vyjít mega Update pro Fifu, hlavně FUT. Tak jsem zvědav.
    Details on a new update to FUT and EA SPORTS Football Club. | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/news/details-fifa12gameupdate-02
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jak si na to uplne pockal .... fakt jako kdyby zapomnel za kterej team cuta :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ukázkový vlastňák :
    vlastenec | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/116528919
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Megatovarny-Fifa12.avi | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xCLi5kz/megatovarny-fifa12-avi
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Kup si 12 měsíční Xbox gold na Aukru. Teď stojí 799 kč. Emailem ti pošle číslo a možná ještě dnes už budeš v klidu. Tak to vždy dělám já.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ja na to spis koukam, ze buduje a udrzuje sit, aby byl konkurenceschopnej. Vzhledem k tomu, ze ta sit je vyuzivana i k prodeji, je nutnost platit za GOLD access dost svinarna. A potom, co nejde u nas platit pres paypal a neni mozny zmenit region v profilu, takze nemuzu ani zaplatit kartou, jsem to uplne vzdal.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CARB6N: výrobci mothrerboardu je úplně fuk, co s ním po zakoupení děláš. Microsoft pro to, abys mohl hrát online buduje a udržuje síť, servery a vše co s tím souvisí. proto za to chce nějakou tu korunu. vždycky záleží, jak se na to díváš.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ja jsem moc zvyklej na PC...XBOX vytahuju jen kdyz prijdou kamaradi na fotbal. Ted jsem poprve pripojil XBOX k netu, tak se trochu divim...to je vsechno. Je to totiz dost na hlavu. Asi jako kdybych mel kazdej mesic platit vyrobci motherboardu...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CARB6N: ve skutečnosti to je teda tak, že sis koupil Xbox, kterej ti je k online hraní k hovnu bez zaplacení za online účet. což je ale známá věc, je divný, že se tomu divíš.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CARB6N: jo, to je xbox - abys mohlo hrat online tak musis mit gold.
    online pass je vec EA, kterou se snazi bojovat proti bazarovemu prodeji.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    THESTOUPA: Gold nemam, ale mel jsem v krabici papir s kterej se jmenuje "online pass" s kodem...tak jsem predpokladal, ze online pass me opravnuje k online hrani...

Takze pokud to dobre chapu...koupil jsem si FIFU 12 a dokud nezaplatim dalsi prachy, tak je to uplne k hovnu, pokud chci hrat online?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CARB6N: a mas xbox live gold (zaplacenej xbox ucet)? to je mam pocit na xboxu potreba k online hrani vseobecne... ale xbox nemam, tak se muzu mylit.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nevite nekdo co mam udelat, abych mohl hrat online na XBOXu? Zadal jsem tam ten "kod", udelal jsem si ultimate team a muzu hrat jen offline...pokud chci dat online hru, tak mi to napise, ze pro pristup k teto funkci nema vas profil hrace platne opravneni...jako co s tim?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    moc primaku nedavam ale tenhle se mi imho povedl :))

susaeta free kick | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/113638868
    NOP
    NOP --- ---
    PUEBLO: Já na support psal, udělal jsem, co mi řekli a padá to pořád. Ještě se mi nepodařilo dohrát jedinej zápas v Ultimate team. Napiču.
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Prodal jsem nějaké IF hráče a koupil C. Ronalda. Opět zkouším experiment, rád experimentuju. Bude hrát v mých stříbrných týmech. Trochu jsem týmy musel upravit, protože hraju 4-3-1-2 a Ronaldo mí nedává žádnou chemiii, protože je Portugalec a levé křídlo. V útoku mám brazilce a angličany :) Týmy mají CLK 76.

Jinak už začal French Flair turnaj, kdy celý tým, 18 hráčů, musí být z francouzů. Hlavní cena 4500. Asi si ho taky občas zahraju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ale nejvíc vyděláš jedine obchodovánim ... ted když vim trochu jak na to tak už to takovej žrout času neni ... hlavně díky webovýmu rozhrání UT obchoduji i v práci , takže si vždycky něco vydělám , připravim 11 a doma si už pak jenom zahraju :D
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: hlavně co tak čtu po forech , tak UT na PC stojí za hovno ... jak píšeš , tak to tam prej kreteni předčasně vypínaj a tim že celkově je na PC méně hráčů než na konzolích , tak jsou strašně předražené věci v aukcích jako např. ty kontrakty a prý je dost těžké vydělat ...

zase na druhou stranu můžeš v klidu hrát off-line turnaje a prostě postupně si určitě vyděláš ...

já to hraju jak managera :)) a fakt , že poznáš hráče i z jinejch lig než v evropě atd je fakt super ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: tak to radši dál zkoumat nebudu
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PROCKOOP: no je to strasny zrout casu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam