Neočekávám, že v updatu vyřeší handicap. Nevyřešili ani problémy při obchodování. Občas mi nejde koupená karta přímo vložit do obchodní hromádky. Musím jí dát do klubu a pak teprve poslat do obchodní hromádky.
Neustále hraju se stříbrným týmem a o proti zlatému jsou rychlejší, nedělají tolik chyb, nabíhají si správně, nahrají správně, dostřelí k bráně. Na mé pokyny z gamepadu reagují správně.
O víkendu jsem si zahrál se stříbrným týmem, jen brankář byl zlatý, tak hrál jsem Pokročilý pohár. Porážel jsem zlaté týmy. Na finále jsem ale použil svůj TOP zlatý tým a to byl děs. IF Doumbia s rychlostí 95 nebyl schopen utéct R. Ferdinadovi. Se zlatým týmem se mi často stává to, jako kdyby páčky na gamepadu šly ztuha, hráči nahrávají pomalu. Prostě celkové odezvy na mé příkazy jsou pomalejší. I při hlavičkách vyskakují, jako by se jim ani nechtělo. Nechápu to.
Proto teď hraju jen se stříbrným týmem Silver Shield turnaj, který jsem včera opět vyhrál. Pokročilý pohár budu hrávat už jen se stříbrným. Když s ním prohraju, tak to většinou bývá pouze mou chybou. Málo kdy se stane, že to tak není.