• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MARLOUN:ano , boužel musiš pokaždé pauznout hru a nastavit ručně formaci kterou chceš ... je to trochu na h...
    MARLOUN
    MARLOUN --- ---
    GONZA223: aha, takže předpokádám, žese to tam musí dávat pokaždý znovu. no nic, stejně dík.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MARLOUN: boužel v UT si ty formace co chceš ty musíš nastavit až přímo ve hře ...
    MARLOUN
    MARLOUN --- ---
    zdar včera sem po dlouhé době vyzkoušel UT a nepřišel jsem na to, jak měnit varianty rozestavení v rámci jedné formace.

příklad: formace 4-3-3 má v normální hře (např. H2H) variantu zálohy 1-2 (SDZ-SZ,SZ) a variantu 2-1 (SZ,SZ-SÚZ)

v UT se toho nemůžu nějak dopídit, netušíte jestli jde tyhlety nastavení vůbec někde provádět?

dík za tipy
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Fifa Street - zkoušel jsem demo asi hodinu a moc mě nenadchlo. Pohyby se mi nelíbily, hráči na hřišti plavali. Na tom placu to bylo moc vidět, hlavně když couvali, nebo šli do strany. Inteligence se mi taky nelíbila. Zkoušel jsem různé formace a nemám z toho dobré pocity. Spoluhráčům se nechtělo se mi nabízet na přihrávku, ať dopředu, nebo zpět, spíš se tak nějak poflakovali po hřišti a zůstávali tam, kde jsem je zanechal já, než jsem přepnul na dalšího. Pěkné to je, nápad výborný, ale asi bych musel být velký fanda do futsalu, abych se k tomu vrátil.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    JOPS: mam to na ceste, az si to zahraju, tak dam vedet. ale demo zkus, me prave dost nalakalo. zaklad triku stejnej jak v posledni Fife, plus jsou tam nejaky novinky jako posouvani mice kolem sebe a tak.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta Fifa Street se mi libi, asi si zahraju demo a pak si mozna koupim full.

Ale porad mam pozustatky z Fifa Street pro PS2, kde analogem nahoru jsi udelal jeden trik, analogem dolu trochu jinej trik a to same platilo doprava i doleva....

Tady v te nove mi prijde, ze uz konecne trochu toho hrace hrac ovlada.

Chci, aby mi nekdo o tom poreferoval jak se to hraje :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    hrajete někdo online 1v1? jak ste na tom? kolikátou hrajete ligu? já hraju druhou, ale připadá mi, že v soupeřích nejsou skoro rozdíly oproti nižším
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    jestli nekdo hraje 11ku na Xbox live, tak dejte vedet, mam ted predplaceno na mesic. Kdo me chce vyklepnout, nevahejte :o)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: zatim neni, repre bude 100%, Gl tak na 75%. Obě strany v podstatě řekly, že maj zájem na tom, aby tam byla a že ve 12 nebyla bylo vlastně nedorozumění.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    PUEBLO: pelta na tom pry pracuje. posli noticky
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    je nejak zprava ze bychom se mohli dockat ve 13tce i Gambac ligy??
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NIK0DAS: jo, asi to koupim, demo se mi libilo.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Kupujete si někdo fifa street?
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    Neočekávám, že v updatu vyřeší handicap. Nevyřešili ani problémy při obchodování. Občas mi nejde koupená karta přímo vložit do obchodní hromádky. Musím jí dát do klubu a pak teprve poslat do obchodní hromádky.

Neustále hraju se stříbrným týmem a o proti zlatému jsou rychlejší, nedělají tolik chyb, nabíhají si správně, nahrají správně, dostřelí k bráně. Na mé pokyny z gamepadu reagují správně.
    O víkendu jsem si zahrál se stříbrným týmem, jen brankář byl zlatý, tak hrál jsem Pokročilý pohár. Porážel jsem zlaté týmy. Na finále jsem ale použil svůj TOP zlatý tým a to byl děs. IF Doumbia s rychlostí 95 nebyl schopen utéct R. Ferdinadovi. Se zlatým týmem se mi často stává to, jako kdyby páčky na gamepadu šly ztuha, hráči nahrávají pomalu. Prostě celkové odezvy na mé příkazy jsou pomalejší. I při hlavičkách vyskakují, jako by se jim ani nechtělo. Nechápu to.
    Proto teď hraju jen se stříbrným týmem Silver Shield turnaj, který jsem včera opět vyhrál. Pokročilý pohár budu hrávat už jen se stříbrným. Když s ním prohraju, tak to většinou bývá pouze mou chybou. Málo kdy se stane, že to tak není.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: očekáváš že se vyřeší proklínaný a pro někoho absolutně nepřípustný handicap ? ...

já už si totiž myslim , že u mě je to daný tim že za ty TOP hráče asi neumim hrát ... ale prostě to nechápu , že za se stříbrnejma sem vyrovnanějšim soupeřem TOP týmům , než když sám hraju se superhvězdama ...

99DAVID
    99DAVID --- ---
    Dnes by měl vyjít mega Update pro Fifu, hlavně FUT. Tak jsem zvědav.
    Details on a new update to FUT and EA SPORTS Football Club. | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/news/details-fifa12gameupdate-02
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jak si na to uplne pockal .... fakt jako kdyby zapomnel za kterej team cuta :))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ukázkový vlastňák :
    vlastenec | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/116528919
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Megatovarny-Fifa12.avi | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xCLi5kz/megatovarny-fifa12-avi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam