• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: přesně! a já to hodiny zkoušel a googlil, šmejdil po youtube videotutorialech... a jak tak na jeden koukám, říkám si - sakra, vždyť já tam dole vůbec nemám ten pendlující ukazatel přesnosti! a v ten moment mi to docvaklo. :))
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    TRISTRAM: to jsem ani nevedel, ze predchozi rocnik stoupne na cene pri vyfani novyho... je to uz sumak, uz hraju, ale dik za info:)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: :))) ajo, dyť penalty ve FIFA 11 vypadali jinak, teda na PC, na Xboxu a PS3 to bylo. myslim, že novej systém (a podle mě lepší než předchozí, až na pár chyb) je od World Cupu 2010
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    vyřešil jsem svůj problém, kdy se mi ve FIFA 11 při penaltách nedařilo zobrazit ten zaměřovací kruh. po pár hodinách ždímání gamepadu jsem si konečně uvědomil, že ten systém míření jsem viděl až v demu FIFA 12. :)
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    FLYBOJ: 29.8. to jeste meli na czc za 299 s dph, ted uz draz,
    FIFA 12 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/fifa-12/93551/produkt
    ja to poridil za tech 299. Chce to sledovat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: dáš trénink standartek, vybereš penalty a pak zmáčkneš LT (sem teď až do pátka ve škole tak to nemůžu vyzkoušet)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: mne to nefunguje. :( uz jsem i na googlu nasel, ze pry LT, ale prdlajs. netusim, co delam blbe. anebo jsem ve spatnym hernim rezimu, nevim. dokazes presne popsat jak na to?
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Koupil jsem preci jen pres mmoboost. 375 vs 215 na aukru. Za jistotu je to ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FLYBOJ: jasný, na aukru sem kupoval 1 hru do steamu a všechno v poho, samozřejmě ta nízká cena nese riziko
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Jeste mrknu, dik. Ja jen nemam rad obchody, kde clovek musi verit, ze probehne vse ok.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    já vim, že to asi chápeš, spíš chci říct, že na aukru je to kurvalevný
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    normálně si na aukru (od někoho věrohodnýho) koupíš aktivační kód a zadáš ho do originu, kde si hru stáhneš
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: Mne origin nevadi, me vadi jejich ofi cena. Pres mmoboost koupim jen redeem a stahnu pres origin.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    origo fifa 12 na widlích bez originu nespustíš
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FLYBOJ: *375
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ted koukam, ze kdybych mel serial z krabice, muzu si pridat hru do uctu a stahnout viz. https://help.ea.com/article/origin-code-redemption-faq
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: ja mel na mysli vylozene stahnutelnou verzi.. Neznam origin, ale predpokladam, ze nejde kopit jen redeem code, stahnout,hrat. Ale za cenu rok stary hry - ne za 40e
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no aukro ne? :))
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ahoj, nemate nekdo tip, kde koupit 12tku v digi verzi? (krom originu) Jde to vubec? A za rozumnejsi penize. Google nahodil jen warez..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam