• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    tak po trech reinstalech hry a nastaveni starsich ovladacu uz to beha:)
    akorat netusim jak uplatnin ty kupony co mam na adidas all star team a ea sports fc.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ještě mrkni sem
    Issues and Bugs : EA Forums
    http://forum.ea.com/uk/forums/show/140.page
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    MICKEY_MOUSE: jo, mam pokud vim posledni, jak direct x, tak ovladace ke grafie, catalysty, buh vi co. Stravil jsem 43minut na telefonu s technickou podporou a pry se s tim setkal poprvy. Asi jim tam lidi nevolaj. Na netu jsem toho nasel vicero.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    BULLDOCZEK: ve FUT 13 jsou zatim bronzove, stribrne, zlate a pak cerne verze techto karet tzv. "in form", tihle hraci maji o neco vylepsene schopnosti.. na ty lze narazit v baliku, ale samozrejme jen velmi vzacne coz je taky znat na cene
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    BULLDOCZEK: černý sou z týmu týdne, jinak věci okolo fut sou docela dobře shrnutý tady:
    FIFA Ultimate Team Guide
    http://futguide.com
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRISTRAM: rozhodne je nutnost mit aktualni ovladace ke graficke karte. na starejch to nejede.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    problem se spustenim,
    mam originalni(koupenou) fifu 13, takze zadnej crack a pod. Problemy byly uz pri instalaci, kdy se mi hra nechtela "spojit s originem" a aktivovat. To se nakonec podarilo, misto z dvd instalovano stažením hry. To se dokoncilo.
    Ted kdyz chci hru pustit, tak se chvili "nacita", tak 3-5vterin-to zn. tmava obrazovka a pak to cele spadne, proste se to nepusti.
    Neměl jste někdo taky tenhle problém, nebo nevíte co s tím?
    Win7 64bit.
    BULLDOCZEK
    BULLDOCZEK --- ---
    Dotaz na karty ve FUTu... Jsou zlatý, pak nějaký ty lepší zlatý a pak ty černý? Na ty je taky možný narazit v balíku? A v čem jsou ti hráči lepší, mají vylepšený statistiky?
    HLEN
    HLEN --- ---
    MICKEY_MOUSE: ja nevim, ale tad to moc lidi na PC nehrajem, ne ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak ještě jeden pokus: Prosím vás, můžete někdo na PC zkusit, jestli vám funguje upload videa uloženýho v Replay Theatre? Děkuji. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Prosím vás, můžete někdo na PC zkusit, jestli vám funguje upload videa uloženýho v Reply Theatre? Mně funguje upload přímo ze hry, když přeruším hru, zapnu replay a rovnou ho uploaduju. Ale když si replay uložím a pak v My Fifa/Replay Theatre ho chci uploadnout, zobrazí se hláška "Retrieving information from EA Sports Football World". Zkouším to už třetí den a nic. Píšu si s podporou EA Sports a zatím to nepomohlo. Potřebuju zjistit, jestli se to děje jenom mně anebo to nejde nikomu. Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: dík! už mi to funguje, já to měl předtím obojí na max a furt jsem netušil, jestli to tam je nebo ne. teď už super.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: jsme to tu u 12 něják pak zbojkotovaly , protože to bylo hrozně nepřehledné v těch statistikách ...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MICKEY_MOUSE: jasně hrajou ti orogo sound od EA a ty chorály dohromady ... akorát prostě musíš vyvážit tu hlasitost EA soundu s těma chorálama , tzn EA zvuky trochu stahnout tak 3-2stupně
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PS3kari :) hrajete nejakou ligu spolu jak loni? :) ja si pro hru bezim az dnes...sem driv nestihal
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    PAN_ILFORD: zadna
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GONZA223: zkouším ty tvoje chorály, a dotaz - ty chorály jsou jakoby zvuky publika navíc? Jako že se ještě přidají k tomu randálu, kterej je už ve hře? Crowd jsou diváci od EA a User Chants je to, co si do hry přidám? Chápu to dobře?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    10, ale jestli jí chceš zkoušet, tak seš sebevrach. kdokoli, kdo to udělal ti doporučí to samý: kup si gamepad
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    prosimvás, která fifa se ještě dala v pohodě hrát na klávesnici?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ty rozcvičující se hráči mě při hře docela serou, protože maj žlutý rozlišováky a pak si myslim, že je to postranní, kterej zvedá praporek a přestanu hrát
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam