• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ted jsem to objednal, jeste nevim. V CR je ta fifa vicemene nesehnatelna... tedy je, ale za 1100 ee. Pres ebay jsem ji koupil za 600,-

Cetl jsem par recenzi a vesmes jsou z te verze hodne nadseni (nekde tedy hodne kritizuji to, ze od fify football neudelala zadny pokrok, krom soupisek - fifa football = laulnch titul pro vitu)

Hodne si pochvaluji treba mireni na branu, ktere se da provadet pres rear touchpad, tedy ze miris "realne" na branu tak, kam das dozadu prsty.

No uvidim az to prijde, kdyztak se rozepisu vic.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    ty mas vitu? jak se na tom hraje? :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Hrajete tu prosim nekdo na psvita?
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    tak sem koupil Yayu .... no musim rict, ze s Luizem je to naprosto nechutny kombo
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: jj vim, jednou sem koupil inform golmana zlatyho za 250 buy now a quick sellnul za 10.000. s tim skupovánim levně ty hráče za 300 to dělá každej, nemám na ot čas :-) to už si spíš koupim coiny někde na aukru
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    tak relativne jednoduchej zpusob je skupovat zlaty/superzlaty hrace za co nejmin a pak je prodat....

zlata: 75+ je presne za 300 a pak se za kazdej +1 pridavaji 4 penize (tazke nad 76 koupeny hrac za max 300 ti uz vydela 4, je to prd ale kdyz to rozpocitas na 100k penez, tak je tam celkem solidni vejvar)
    superzlata: 75-81 vcetne za max 600 (75 stoji 600, 81 stoji 648, 82+ za 650.... 82 stoji 656 a pak za kazdej bod prida 8 penez)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: takže hraješ taky na PC... :-) ten IF Luiz mě láká jako prase... mám asi 100.000 tak na něj skusim nějak našetřit
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    s Remym mam 9 golu z 18ti zapasu, IF David Luiz 10zapasu 3goly :)

jenze za poslednich asi 5 zapasu sem potkal samy bud cheatery nebo fakt dobry hrace, takze prvni polocas stoji za uplny kulovy a apak aspon teda dam 1 gol nebo ses mi to jednou povedlo otocit z 0:2 na 3:2 :D ale jako Hernandez, Hulk, Tevez, Welliton obrancum utecou....nastesti ne vzdy
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: chemii asi mít nebude, s tim druhym stoperem je v PL dycky potíž, já tam střídám koscielnyho a luize, ale někdy je to děs. a co ten rémy? dáváš s nim góly? já na hrotu zkoušel hernandéze (když sem budoval tým, byl super), pak docela dlouho torrese (hodně slušný) a pak sem teď po dlouhej době skusil tam dát balotelliho, kterýho sem už předtim testoval a myslim, že lepšího nenajdu
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: jj presne ten :)

btw mam si koupit do branky Llorise? akorat bude mit chem7 .... on Hart je supr, ale krapet pomalejsi, kvuli sve vysce....
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: tak pri tech 10ti nasobnych cenach oproti ps3/xbox je to sileny...na konzole pad 400k, na pc 3mega vic :D

PROCKOOP: jo jasny ze byl :D ten na RB se jmenuje Maicon Douglas Sisenando a ten CB Maicon Pereira Roque (hele, jak rikam.... ZLODEJ k tomu :D )
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: hej ten mata na RM je můj sen, ale nikdy na něj nebudu mít
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: to musel bejt jinej maicon hele
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    PROCKOOP: hehe tak zatim je mi to putna....baliky sem stihl koupit jen 3, zase sem se mezitim nekde seknul :-D dropl mi MAICON, ale jako centrbek :( a ja debil sem prodal ho i ten zbytek low maniku
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hele, a co takle misto Podolskiho si koupit Nasriho? ballance 92 je enormni na 1,77metrovyho manika a je to pravak, zatimco Mata levak (ale jak sem se tak dival na futheadu, tak IF Podolski hraje jako LW a IF MAta jako RM, ale oba jsou levaci, takze v tom mam fakt hokej :D )
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: :-) klasika, taky sem několikrát zapomněl
    jinak dneska sem měl prvního informa v balíku - Sahina a střelenej za 92.000 B-) balíky už nekupuju, leda až ten za 100.000
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    UAAAAAAAAAAAAAA proc sem si neulozil ten gol pres cely hriste, ted bych mozna neco vyhral :(
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    musim se podivat kolik ma bodu/skill ve Watfordu Matěj Vydra:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam