• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: Za mě hodně slabý
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 14 | Official Gameplay Trailer | Xbox 360, PS3, PC - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=APMrtUd4WW8
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    No FIFA 14 Ignite Engine for PC owners - ShopTo.Net
    http://www.shopto.net/news/42861/No-Ignite-Engine-for-PC-owners
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    nechce si semnou nekdo dat zapas? (PC). Ze by mi vysvetlil co delam spatne a co mam delat lip? protoze se mi ted vubec, ale vubec nedari, nic.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    FIFA 14 | EA SPORTS - komunitní portál pro hráče FIFA a NHL
    http://www.easports.cz/14ka

tak jestli i ted nebude Gambac liga tak uz se vazne budu zlobit :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FLYBOJ: FUT by se jim na tohle asi nevyplatil
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    TRUMPETKA: jde o zvyk, abys tam ty prsty nestrkal, kdyz nechces. Jde to i vypnout, jinak to ale funguje dobre, kdyz chces umistit presnej balon - cim dele drzis, zvysuje se sila strely a nepresnost jako u cudlu. Na penalty to je vyborny.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    PROCKOOP: jde, zatim jsem hral online pratelak + nasel online ligy. Polozka ut chybi.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    FLYBOJ: takze tim rearpadem se vicemene jenom strili? to je divny....
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FLYBOJ: dá se to hrát online?
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Prisla mi ta psvita fifa. Po par pratelacich se opravdu zda, ze je to plnohodnotna verze hry. Rear touchpad zezacatku trochu prekazi - kdykoliv se ho dotknu, hrac strili. Na chtenou strelbu ale funguje dobre. JInak hra je svizna, zadne framedropy, graficky dobra.. uvidim, jak na tom budou dalsi mody hry.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jj měli problémy se serverama, dneska už je všechno ok
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    zajimave, vcera uz to jelo normalne....asi jak byly ty svatky, tak bylo hodne lidi doma.....
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    neni to jen kvuli tomu bronzovymu poharu? jako i tak sem mel pres den najit protivnika na ten turnaj, fakt netusim, cim to muze byt....polovina severu si vzala dovolenou na prodlouzenej vikend :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    to mi dělalo taky, pak to začlo chodit a po zápase padalo... nemám na to nervy :-))
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    co se to deje??? byl sem o vikendu na LANce a kdyz prijedu, tak je FiFa zasekana jako prase...aukce ma 20s spozdeni, nez se cokoliv nacte, tak to trva hodinu......
    HLEN
    HLEN --- ---
    tak pokud PS4 vydaji za zhruba pul roku tak bych pocital ze uz fifa 14 bude nxtgen
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: ale ceny ve fut sou tam nejnižší :-) no počkám s tim minimálně před tu 14
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    xbox bych si neporizoval, je to HW starsi konzole nez PS3 ..... a prave me to odpojilo z FUT ... a to sem jenom prochazel itemy pro hrace
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    TRUMPETKA: já si pořídim Xbox, ale to až bud víc infa k fifa 14, od 15 by to mělo bejt na next-gen konzolích co sem slyšel
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    hlavne co se tyce toho samoodpojovani....taky mi to delalo a vyresil jsem to uplne jednoduchym zpusobem...hraju fifu v okne ...mam to teda SKORO fullscreen, ale aspon mi to nepada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam