• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: To co pises je imho resitelny manualnim ovladanim. Do jiste miry, ale ne tolik, resi manual i to co pisu ja.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MICKEY_MOUSE: no je to trochu jiný. řek bych, že ten fotbal je konečně silovější a rozhodčí nepískne každou kravinu. hráči jako Benteke nebo Bony sou platný, loni moc nebyli. Je to zase trochu víc fotbal, ikdyž ta přihrávka vzduchem do běhu je trochu přesraná. No a pořád padá až moc gólů po rohách a centrech, snad to ještě opravěj, protože je k vzteku, když soupeř nemá jedinou střelu ze hry a vyhraje 4:1 po třech rozích a jednom centru zakončenym hlavou...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je to herně hodně jiný něž třináctka? Cítíte rozdíly? Mně na té hře mrzelo a z videí na 14ku co jsem koukal pořád mrzí, že to jde hrát (a většinou se to tak i hraje) stylem hurá s balónem na bránu. Žádná snaha o hezkou týmovou kombinaci, aby to nebylo jen o gólech, ale i o hezkým a bohatým fotbalu. Radosti z dobré kombinace. Namísto toho přepáradičkováno tak, že už se z těch superkliček chce člověku spíš blejt než aby v nich viděl oživení a skill. Přenášení hry z lajny na lajnu centrama člověk prakticky nezažije, přihrávku do zadu už vůbec ne, celý je to zredukovaný. Díky tomu jsem to vždycky raděj hrál s komplem než online. Anebo s lidma, kteří to cítili jako já a dovedli jsme si to užít. Tady na Fifě vidím pořád nejpodstatnější rezervu.
    AFROMAN
    AFROMAN --- ---
    PROCKOOP: proti mě zase neustále vybíhal s brankářem, tak jsem se mu snažil trefovat z dálky, hraju na manuál, tak to zas tak jednoduchý nebylo :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Online obcas clovek narazi na naky neuroticky teenagery :) Me zase trochu sere ze se skoro neda najit oponent co by hral ne 5ti hvezdickovy tymy. Chtel sem si zahrat za Al-Nassr nebo nejakou jinou exotiku, ale nenachazi mi to soupere. Nakonec sem s Ceskou Repre hral proti M'gladbachu ... bohuzel vetsinu online zapasu prohravam :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP: presne tohle me vcera taky napadlo,kdyz frajer akorat zakopaval mic a prasil :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    tak si hraju online ultimate team a v 50 minute sem daval na 3:0 a borec si zacal davat vlastnaky. aktualne vedu 18:0 a on nechava vsechny replaye apod, takze ten zapas trva asi 20 minut a 20 dalsich trvat bude. asi zmrd mysli, ze to vypnu :-)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    PROCKOOP: e-e, origo... tak predpokladam ze striktnost rozhodcich je random, tak sem asi jen narazil na nakyho Colinu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LOOKASH_II: Nemáš náhodou nějakej vadnej crack? Tohleto jeden dělal myslim...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tak to se mi este nestalo, ligovej zapas a ve 33minute jsem mel uz 3 cerveny za uplne bezny zakroky zepredu. To vypada ze FIFA14 uz je tak realisticka ze obcas bejva i zaplacenej rozhodci :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tusite nekdo co znamena v objectives "Chances created"? Nekdy jdu sam na branku dam treba tyc, nebo prihraju nekomu do slibny strelecky pozice kdy to brankar horko tezko vytesni a nic... jindy zase mam pocit ze sem zadnou sanci nevytvoril a mam 2 za zapas.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    NEXT GEN FIFA 14 | EL CLASSICO FC BARCELONA - REAL MADRID FULL GAMEPLAY [HD+ XBOX ONE / PS4] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HsgE-igfZ2M
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    HAVANA: Zdar přidal jsem si te do přatel moje id je 840123
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    LOOKASH_II: Zdar přidal jsem si te do přatel moje id je 840123

LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    parada, ja mam stejny id jako tady, kdyz jsem online tak jsem vetsinou hre naklonen
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    já bych dal..

origin id mfsmrky
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Tak vcera jsem poprvy zkusil 1on1 proti "internetum" a super, je dobry ze kazdej hrac ma trochu jinej styl hry, takze to neni tak monotonni jako proti kompu.

Neda nekdo nakej vecerni match (PC)?
    USINACEK23
    USINACEK23 --- ---
    CUBIK07: jj jsem na tom podobně,,,a připadá mi že to přes online loby hraje strašn+ málo čechu.(
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    Zdravím FIFA 14 nadšence! :)
    Včera jsem si koupil 14ku a už mám odehráno tak 25 zápasů, hrál jsem chvíli v 8. lize a před chvílí spadl do 9.
    Každopádně ve 13ce jsem balancoval mezi 3. a 4. Pořád si na ten novej způsob nemůžu zvyknout, je na tom někdo taky tak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam