• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nemáte někdo tip na nějaká fakt hezká videa z hraní FIFA 14 nextgen? Rád se na to občas dívám, loni jsem si zamiloval tenhle kanál "Road to Manual Mastery" na YouTube, který je přesně podle mého gusta: http://www.youtube.com/playlist?list=PLUZyaegxLJHnyTKzk-mhjY_S2NPDYC5Gq
    Bohužel ten maník už v tom letos nepokračuje a nedaří se mi najít podobného nadšence. Ideál by bylo, kdyby to bylo hrávané s manuálním ovládáním, ale nutné to není. Jde mi hlavně o zajímavý herní styl, ne nudnou honěnou s míčem od brány k bráně, a už vůbec ne cirkus založený na samých parádičkách. Prostě hezkej fotbal se vším všudy.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: vetsinou zalezi na work-ratech, ty ma hrac primo jako vlastnosti, ale dou nastavit i ve vlastni formaci
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja prave vcera v manager kariere strcil draxlera na hrot a prislo mi ze byl hodne stazenej (coz nepovazuju za chybu, prave mi to prislo super)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HAVANA: To si nemyslím, to by ani nedávalo moc smysl. Myslím, že mu spíš jen klesnou nějaké parametry.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jakej vliv ma na hru hrace kdyz ho hrajete mimo pozici?

snazi se tlacit do ty svoji? (jako kdyz date treba kridlo na krajniho beka, bude vic vysunutej vepredu?)
    kdyz date zaloznika na CF, bude se vic stahovat do stredu a pak bude chybet vepredu?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    FIFA 14 I TOP 5 FAILS - EA LOGIC?? #3 Feat Rizzle Kicks
    http://www.youtube.com/watch?v=VUArC4Ugu_k
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Je vidět, že to fakt bude tím, co kdo zkouší. Já nikdy nic podobnýho nezkoušel, a ani jsem nic podobnýho nezažil. Mně vždycky hráli všichni v pohodě. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRUMPETKA: mi pripomelo bug kterej byl v naky FIFA2003 kdy se PC oponent nehejbal pokud ses nehejbal ty...

slo se tak dostat az sam pred brankare...vzdycky si nahral a nedelal nic, nahral, nedelal nic...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: musis tomu stesticku jit naproti, zkouset picoviny
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    celkem ftipny je pocatecni gol hned z prvni rozehravky ... vemu balon a proste pomalu jdu porad rovne mezi utocnikama, zalohou a jak minu obrance, tak sprintuju a gol :-D tak jak to rikal Pelé ve Velkem uteku: dejte mi mic a ja udelam tohle (a namaluje caru od branky po branku jak miji vsechno a vsechny) az na to, ze ja nepotrebuju klickovat, ale proste jdu rovne ;) na profi uz to asi frcet nebude ale ......
    CICIN
    CICIN --- ---
    HAVANA: Já jsem včera vystřídal, oba hráči si sedlli doprostřed hřiště a na trávník vletěli dva borci v návlecích :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    co s tím děláte? já mám nahráno přes 100 hodin a žádnej bug se mi nestal...

ani nějaká fyzikální demence...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Vcera jsem mel taky slusnej bug, prihral jsem, balon trochu skakal mezi nekolika hraci a najednou jsem ovladal neviditelnyho hrace, byla nad nim jenom sipcicka a jinak byl kompletne transparentni. Po odehrani balonu uz se na to misto zpatky nedalo prihrat, tak nevim jesi to byl 12tej hrac, nebo proste zmizel jeden z hracu a stal se neviditelnym :) nicmene asi za 2 minuty cela FIFA spadla
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HLEN: nechces udelat video co ti to dela? tak jak to popisujes je to nejaky divny a nejasny ;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    TRUMPETKA: tak jestli je to feature a ne bug ...... lol
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    HLEN: pokud si dobre pamatuju, tak to je mysim funkce priblizeni akce ... teda aspon to byvalo ve 13 a zpet .....
    HLEN
    HLEN --- ---
    hraju f14 na ps4 a prave ted se mi deje divnej bug ...tak snad tu nekdo pomuze

najednou se mi zacala kamera zoomovat ve sbotni casti stredu hriste ... jakoby to zazoomuju a poskoci, je to diesne neprijemny na hrani...zkousel jsem rpehazet nastaveni kamery, ale vubec to nepomaha .... nevite nekdo co to muze byt ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    dobrá věc je i naučit se přepínat mezi hráčema na D-padu. je to rychlejší a přesnější, hlavně v obraně. nezmýlíš se, když s tím umíš.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRISTRAM: proto mam manual s autoprepinanim jen u vysokych micu
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PROCKOOP: ad zmeny hracu, je pravda, ze z automatickyho prepinani hracu rostu,...musim vyzkouset manualni, protoze se prepnu v momente, kdy me automaticky prepne hra(Xbox) a tak se vlastne prepnu podruhy a jsem nekde kde to vubec nechci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam