• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Mam na lavce bronzaky, uz nekolik let to tak delam, mozna mi nizsi rating hodi pak soupere taky s nizsim ratingem 😂.

No a trener ti muze zvysit chem u tymu. Kdyz mas hrace stejne narodnosti a stejne ligy jako trener. Jinak ve hre to nevim.

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No ja to hraju od ty doby co to vyšlo, 3-4hodiny tydne tomu dam. Hraju jen Division Rivals a obcas nejaky pratelaky online, kvuli odmenam.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: divny ze mas jen 83 rating, kdyz mas vsechny hrace lepsi.. lavicka spatna? nebo nevim

jo a vcera jsem vlastne koupil Kloppa, kdyz prej ten trener muze pomoct :) nevim jestli to neni naky placebo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: prej malo casu a samej 85+ hrac :) s jednou vyjimkou. Prachy do toho zasadne nedavam.. a nehraju proti lidem

ja to koupil az k vanocum jety, hral jsem zatim jen asi mesic squad battly. Ted mam nasysleno asi 30 packu tak uvidime jestli neco zajimavyho padne. Vlastne prvni opening ve 22

LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROBIEN87: ja tohle nehraju, zere to moc casu
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Ukazte tymy, nevim kolik tomu venujete penez a casu. Ja na rovinu, casu malo a penize zadny. 😂

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ajo untradeable.. hrozna picovina :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Asi 10, uz si to nepamatuju, ale tam to jde rychle, vetsinou po 1. golu se to vypina, ale to asi vis :) Jenze ten David je neobchodovatelnej a ten Foden se mi zase hodi, ale co sem koukal, tak mozna 500k bych za nej dostal
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ho střel ne? :) mají dobrý ceny

JERMAINE: jo to bych musel ještě dneska dát nějaký přáteláky :) kolik jich bylo, nevíš?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Objectives, za pratelaky
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    A ted mi padnul v baliccich z rivals, ale nehodi se mi moc

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jakoze SBC nebo Objectives?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Vlastne sem zapomnel jeste na toho, ale ten byl v ukolech

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Jen jeden, ale hodi se do tymu.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    +12. hrac z hlasovani fanousku

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak co, packnul nekdo nekoho? jeste v patek to bezi

JADRO84
    JADRO84 --- ---
    Ahoj, je tu nekdo, kdo by si obcas zahral online fifu 22 na psku?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Mají se hry FIFA a PES obávat? Hlásí se bezplatné UFL - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/maji-se-hry-fifa-a-pes-obavat-hlasi-se-bezplatne-ufl-2yrbv0
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    chci se zeptat na dvě věci:
    1. Jde Fifa 22 spustit i rovnou bez toho okýnka s tlačítky Play/Game Settings/Exit? (např. s nějakým parametrem apod.). Mám to koupeno na Steamu, takže to spouštím odtamtud, spustí se nejdřív Origin a poté ještě to zelené okno, které musím ručně odbouchnout).

2. Děje se mi, že si nastavím ovládání, a ono se mi naráz samo změní do původní podoby. Nepřišel jsem na to, kdy přesně se to stane, dost možná když hraji offline a pak přepnu do online. Je to otravné, protože pak vždy musím všechna nastavení ručně popřepínat, navíc na to přijdu obvykjle až při hře, tak musím hru přerušit. Tušíte co s tím, nebo aspoň jestli to je nějaký obecný bug?

Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam