• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jako celkove?

Ty jo, kdyz vemu, ze tam je cca 30 lig.. coz muze delat kolik, 600, 700 klubu. A das 25 hracu na klub, tak to mas..kolik ty vole..16k-17k a neco. To je celkem slusny, ale nedivim se, mam klub plnej totalne neznamejch hracu z neznamych lig a neznamych klubu 😉
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    premysleli jste nekdy kolik hracu je vyobrazeno ve Fife? me to cislo dost vyrazilo dech :) tipujte :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: nj nedoslo mi ze je tam ten ukol. Budem to sledovat :) v ty hre je toho ale fakt hodne
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Bez penez, jen hraju a drazim na trhu hracu, prodavam nepotrebny a nakupuju co se mne hodi.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vidis a ja te na pratelaky tahal a ty furt nic.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj slo to zase dolu. Ve Fife 19 byl kazdej lepsi hrac za 100k, ty 80-83 stali treba 10k
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No a to jeste letos jsou ty hraci docela levny, proti predchozi fife.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo a na ty TOTS jsem sel tak, ze jsem si nasel na nakych webech nejlepsi SBC co se tyce co za ne je za packy (prevazne megapacky a rare megapacky) a nasel jsem nejlevnejsi reseni SBC na futbinu a kupoval ty hrace...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ja ho nesnasim :) zvlast co nedavno unikl jasny cerveny za takovou prasarnu... on snad vubec v PL nedostal redku a to tech zakroku mel vic

Kane's tackle on Robertson 😲😲#footballshorts
    https://www.youtube.com/watch?v=CZRLWUyn7iM
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Jo kdyby byl Kane o malinko rychlejsi byl bych asi celkem spokojenej 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: pekna sestava, pekna
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Hraju s PL, ale vedle si stavim Bundesligu, protoze mi tam padlo par zajimavejch hracu. Tech 10 hodin tydne tomu dam, ale kupoval sem po sleve az po vanocich. Hraju hlavne podle ukolu abych vytriskal co nejvic balicku a specialnich hracu co se mi hodej.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: da, musis to mit taky :D
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Presne, proti tomu se neda hrat 😂😂😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj pak je plny reddit tech sestav slozenych jen z ikon nebo takovychto :)

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No me padl na konci 21 TOTS Soucek ale takhle na konci hry uz je to sileny, online ma kazdej tym, kde jim hraci davaj pomalu goly z pulky a neda se jim ani sebrat mic. 😂😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: ja na konci Fify 21 packnul sve prvni TOTS (v 19 nic a 20 jsem moc nehral), stacilo otevrit asi 50 packu - to byl ten tyden kdy dali uplne vsechny ty TOTS a FOF apod karty do packu, takze sance byla docela velka. Pak mi jeste padli 94 FOF Path to Glory Alexis Sanchéz a 95 Dries Mertens. Sona jsem dal do sestavy, Sanchez byl supersub a Mertens taky, myslim ze nebyli prodejni.

pak jak byl ten pretlak TOTS hracu na trhu tak jsem treba koupil 95 TOTS Depaye za 15k... a za tyden dva prodal za 30 :) vic bohuzel neslo dat ale prodal se asi za 10 sekund :)

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    JADRO84: Pridej si me do pratel na PSN, mam originalni nick Robin87CZ. Muzeme nekdy zahrat.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Nic nepadlo, letos mam smulu. Minulej rok mi spadla ikona Koemana na zacatku a letos je max Immobile 89 ale nehodil se mi moc a zacna meta karta to taky nebyla, tak jsem ho hodil do sbc. Letos jedu poprve bundes ligu, vzdycky jsem mel PL ale letos mi na zacatku hned padl ten Mukiele tak jsem mu zacal prizpusobovat tym.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: hh vychcane :) protoze jinak bys mel tak 186...

a z TOTY nepadlo nic?
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Mam na lavce bronzaky, uz nekolik let to tak delam, mozna mi nizsi rating hodi pak soupere taky s nizsim ratingem 😂.

No a trener ti muze zvysit chem u tymu. Kdyz mas hrace stejne narodnosti a stejne ligy jako trener. Jinak ve hre to nevim.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam