• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj pak je plny reddit tech sestav slozenych jen z ikon nebo takovychto :)

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No me padl na konci 21 TOTS Soucek ale takhle na konci hry uz je to sileny, online ma kazdej tym, kde jim hraci davaj pomalu goly z pulky a neda se jim ani sebrat mic. 😂😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: ja na konci Fify 21 packnul sve prvni TOTS (v 19 nic a 20 jsem moc nehral), stacilo otevrit asi 50 packu - to byl ten tyden kdy dali uplne vsechny ty TOTS a FOF apod karty do packu, takze sance byla docela velka. Pak mi jeste padli 94 FOF Path to Glory Alexis Sanchéz a 95 Dries Mertens. Sona jsem dal do sestavy, Sanchez byl supersub a Mertens taky, myslim ze nebyli prodejni.

pak jak byl ten pretlak TOTS hracu na trhu tak jsem treba koupil 95 TOTS Depaye za 15k... a za tyden dva prodal za 30 :) vic bohuzel neslo dat ale prodal se asi za 10 sekund :)

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    JADRO84: Pridej si me do pratel na PSN, mam originalni nick Robin87CZ. Muzeme nekdy zahrat.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Nic nepadlo, letos mam smulu. Minulej rok mi spadla ikona Koemana na zacatku a letos je max Immobile 89 ale nehodil se mi moc a zacna meta karta to taky nebyla, tak jsem ho hodil do sbc. Letos jedu poprve bundes ligu, vzdycky jsem mel PL ale letos mi na zacatku hned padl ten Mukiele tak jsem mu zacal prizpusobovat tym.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: hh vychcane :) protoze jinak bys mel tak 186...

a z TOTY nepadlo nic?
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Mam na lavce bronzaky, uz nekolik let to tak delam, mozna mi nizsi rating hodi pak soupere taky s nizsim ratingem 😂.

No a trener ti muze zvysit chem u tymu. Kdyz mas hrace stejne narodnosti a stejne ligy jako trener. Jinak ve hre to nevim.

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No ja to hraju od ty doby co to vyšlo, 3-4hodiny tydne tomu dam. Hraju jen Division Rivals a obcas nejaky pratelaky online, kvuli odmenam.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: divny ze mas jen 83 rating, kdyz mas vsechny hrace lepsi.. lavicka spatna? nebo nevim

jo a vcera jsem vlastne koupil Kloppa, kdyz prej ten trener muze pomoct :) nevim jestli to neni naky placebo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: prej malo casu a samej 85+ hrac :) s jednou vyjimkou. Prachy do toho zasadne nedavam.. a nehraju proti lidem

ja to koupil az k vanocum jety, hral jsem zatim jen asi mesic squad battly. Ted mam nasysleno asi 30 packu tak uvidime jestli neco zajimavyho padne. Vlastne prvni opening ve 22

LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROBIEN87: ja tohle nehraju, zere to moc casu
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Ukazte tymy, nevim kolik tomu venujete penez a casu. Ja na rovinu, casu malo a penize zadny. 😂

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ajo untradeable.. hrozna picovina :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Asi 10, uz si to nepamatuju, ale tam to jde rychle, vetsinou po 1. golu se to vypina, ale to asi vis :) Jenze ten David je neobchodovatelnej a ten Foden se mi zase hodi, ale co sem koukal, tak mozna 500k bych za nej dostal
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ho střel ne? :) mají dobrý ceny

JERMAINE: jo to bych musel ještě dneska dát nějaký přáteláky :) kolik jich bylo, nevíš?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Objectives, za pratelaky
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    A ted mi padnul v baliccich z rivals, ale nehodi se mi moc

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jakoze SBC nebo Objectives?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Vlastne sem zapomnel jeste na toho, ale ten byl v ukolech