• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak chtel sem se optat, jak mate nahozeny nastaveni. Prepinani hracu, asistence pri nahravkach, centrech atd.
    A pak bych se tu prosim milerad nechal proskolit, jak kopat primaky. Jako 100x tobtrenuju, ale ve hre je to uplne jinak. Nevim, jak mirit, jak spravne urcit razanci strely a vubec co vse mackat. Fakt sem z toho uz zoufalej. X krat sem myslel, ze sem na to prisel, dalsi kop a vse uplne jinak.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: To bude i vic...jako mazec. Ale tak je to taky za x let, vid. Ted navicvty babsky teamy.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj cca 17000 hracu
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Dneska padnul v preview pack, tak toho sem si za 7,500 koupil. 😂Jinak obyc balicky nekupuju 😀 Prachy sem do toho taky nikdy nedal.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jako celkove?

Ty jo, kdyz vemu, ze tam je cca 30 lig.. coz muze delat kolik, 600, 700 klubu. A das 25 hracu na klub, tak to mas..kolik ty vole..16k-17k a neco. To je celkem slusny, ale nedivim se, mam klub plnej totalne neznamejch hracu z neznamych lig a neznamych klubu 😉
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    premysleli jste nekdy kolik hracu je vyobrazeno ve Fife? me to cislo dost vyrazilo dech :) tipujte :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: nj nedoslo mi ze je tam ten ukol. Budem to sledovat :) v ty hre je toho ale fakt hodne
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Bez penez, jen hraju a drazim na trhu hracu, prodavam nepotrebny a nakupuju co se mne hodi.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vidis a ja te na pratelaky tahal a ty furt nic.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj slo to zase dolu. Ve Fife 19 byl kazdej lepsi hrac za 100k, ty 80-83 stali treba 10k
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No a to jeste letos jsou ty hraci docela levny, proti predchozi fife.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo a na ty TOTS jsem sel tak, ze jsem si nasel na nakych webech nejlepsi SBC co se tyce co za ne je za packy (prevazne megapacky a rare megapacky) a nasel jsem nejlevnejsi reseni SBC na futbinu a kupoval ty hrace...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ja ho nesnasim :) zvlast co nedavno unikl jasny cerveny za takovou prasarnu... on snad vubec v PL nedostal redku a to tech zakroku mel vic

Kane's tackle on Robertson 😲😲#footballshorts
    https://www.youtube.com/watch?v=CZRLWUyn7iM
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Jo kdyby byl Kane o malinko rychlejsi byl bych asi celkem spokojenej 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: pekna sestava, pekna
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Hraju s PL, ale vedle si stavim Bundesligu, protoze mi tam padlo par zajimavejch hracu. Tech 10 hodin tydne tomu dam, ale kupoval sem po sleve az po vanocich. Hraju hlavne podle ukolu abych vytriskal co nejvic balicku a specialnich hracu co se mi hodej.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: da, musis to mit taky :D
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: Presne, proti tomu se neda hrat 😂😂😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj pak je plny reddit tech sestav slozenych jen z ikon nebo takovychto :)

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No me padl na konci 21 TOTS Soucek ale takhle na konci hry uz je to sileny, online ma kazdej tym, kde jim hraci davaj pomalu goly z pulky a neda se jim ani sebrat mic. 😂😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam