• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jim to spadlo 😀
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA:
    hrace prepinam pravou packou(je to v nastaveni) - pohyb smerem k hraci kteryho chci prepnout. mozna to zni divne,ale hrozne jsem si na to zvykl a mam aktivniho vzdycky hrace kteryho chci, sem tam to hapruje pri braneni kdy hraci rotujou ale da se

primaky - obcas koukam na nejaky videa na youtube atd ale netrenuju... obcas mi to vyjde, branku trefim, ale gol jsem dal tak jeden z 50 pokusu :D

klicky- zase youtube a ig ale tam je toho tolik ze si to clovek nemuze zapamatovat

a jak pises o tech nahravkach ze jdou jinam nez chces..prijde mi ze v posledni verzi fify je to hodne o tom jak je samotnej hrac v "klidu" jak je natocenej atd. to samy u střel. třeba lip vystrelis kdyz nesprintujes, presnejsi nahravkse povede kdyz nemas hrace nejak vytocenyho
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo bude to 17 a naky drobny.. nechtel bych k nim delat stats ;) ale ty slabsi tam to jedou urcite nakym automatem ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tady pisou 17k+

FIFA 22 – Všechny ligy a kluby – Oficiální stránka EA SPORTS
    https://www.ea.com/cs-cz/games/fifa/fifa-22/amp/news/fifa-22-all-leagues-clubs-teams-list
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: cetl jsem ze je to 17k
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    JERMAINE: Gola z primaku jsem dal jednou. S Maradonou. Z hranice pokuťáku :))
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Ja teda primaky nikdy necvicim, obcas se povede obcas ne, ale ve 22 bych rek ze hodne zalezi na R pacce, kterou se nastavuje rotace. Razance Imho v zelenym, jinak to leti do haje. Uz se mi i povedlo dat gol nebo tyc, ale tech moznosti v zapase moc nebyva, tak to moc neresim a netrenuju. Nastesti ani co sem zatim hral proti ostatnim, tak mi snad nikdo nedal gola z primaku, ikdyz ja obecne moc nefauluju, takze asi ani nemeli moc sanci.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: za ty přímáky se taky přimlouvám, strašně mě serou...já bych chtěl někdy třeba s Roberto Carlosem klasicky napálit dělo z pětatřiceti metrů a ne ty debilní padáčky, který jsou dycky tak načechraný, že to chytí každej
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja stale bojuju brutalne s nastavenim, protoze oproti Fife21 mne to obcas prihrava jinam nez chci a nez mam nasmerovanou packu, coz cloveka nasere pri akci na jeden dotek, kdy jde prihravka na hrace v ofsidu misto na nabihajiciho hrace se kterym sem si narazil balon..
    A stejne tak mne mrda prepinani hracu, kdy to 100x prepne na hrace co je dal od balonu nez na toho, ktery ma k balonu bliz.

Jo a to jejich chozeni, cupitani k balonum ze vzduchu, tak to uz nekomentuju. Milionkrat sem mel k balonu tak 3x bliz a i prescto, ze sem drzel tlacitko sprintu, tak se hrac plouzil jak lina lemra a byl u balonu druhy. Q nebylo to tim, ze by nemohl. Proste nejakej vymrdanej bug a nebo proste chtej umyslne zvednout pocet souboju. Nevim, nechapu to.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak chtel sem se optat, jak mate nahozeny nastaveni. Prepinani hracu, asistence pri nahravkach, centrech atd.
    A pak bych se tu prosim milerad nechal proskolit, jak kopat primaky. Jako 100x tobtrenuju, ale ve hre je to uplne jinak. Nevim, jak mirit, jak spravne urcit razanci strely a vubec co vse mackat. Fakt sem z toho uz zoufalej. X krat sem myslel, ze sem na to prisel, dalsi kop a vse uplne jinak.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: To bude i vic...jako mazec. Ale tak je to taky za x let, vid. Ted navicvty babsky teamy.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj cca 17000 hracu
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Dneska padnul v preview pack, tak toho sem si za 7,500 koupil. 😂Jinak obyc balicky nekupuju 😀 Prachy sem do toho taky nikdy nedal.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jako celkove?

Ty jo, kdyz vemu, ze tam je cca 30 lig.. coz muze delat kolik, 600, 700 klubu. A das 25 hracu na klub, tak to mas..kolik ty vole..16k-17k a neco. To je celkem slusny, ale nedivim se, mam klub plnej totalne neznamejch hracu z neznamych lig a neznamych klubu 😉
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    premysleli jste nekdy kolik hracu je vyobrazeno ve Fife? me to cislo dost vyrazilo dech :) tipujte :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: nj nedoslo mi ze je tam ten ukol. Budem to sledovat :) v ty hre je toho ale fakt hodne
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Bez penez, jen hraju a drazim na trhu hracu, prodavam nepotrebny a nakupuju co se mne hodi.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vidis a ja te na pratelaky tahal a ty furt nic.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj slo to zase dolu. Ve Fife 19 byl kazdej lepsi hrac za 100k, ty 80-83 stali treba 10k
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No a to jeste letos jsou ty hraci docela levny, proti predchozi fife.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam