• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI: Neni to ofiko, kazda liga si to muze nastavit jak chce, ta moznost tu je. Ale myslim, ze vetsina lig zustala u klasickeho modelu a liga mistru nebo evropska liga se hraje porad na tri stridani.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    BUCKOWSKI: Furt to neni perm/official is all. Proto EA nema duvod to zatim vubec resit.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Vím, že je to reakce na Covid, ale byla zavedená už na jaře v roce 20. Nemyslím, že pro tvůrce hry měl být problém, aby takový oprion zakomponovali. Stihnout to IMHO měli už pro FIFU21. Je možný, že se střídání 3 všude vrátí. Ale teď se hraje s možností střídat 5 hráčů.
    Ale nechci se hádat o tom, jestli to tam má nebo nemá být. Mě zajímalo, jestli to tam je.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jj souvisi to s covidem, driv bylo normalni jen tri stridani
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    BUCKOWSKI: to je afaik zatim dočasný opatření a neni oficialni natolik, aby ho tam ea implementovali. Co vim, tak se o tom mluví snad od příští sezony.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    vzhledem k ROENICK: mám dotaz na zkušenější hráče...

Jde někde nastavit, aby byl počet střídání 5 (ve 3 oknech) místo 3 - jako je to ve většině ligových soutěží i evropských pohárů - snad vyjma PL????
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale kdyz nad tim premyslim, tak me to bere klasickej PS ucet.
    MELDA
    MELDA --- ---
    NOIK: Ten EA ucet to chce, protoze tam cas od casu dochazi k aktualizacim soupisek jednotlivejch muzstev atd.
    NOIK
    NOIK --- ---
    ROENICK: je tam hrát offline křížek, ale hodí tě to zpátky do menu ..ok, zkusim jí vypojit, dík za tip:)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    NOIK: bez EA uctu to asi nejde spustit, minimalne na FUT je potreba.. mela by to byt normal full verze, jen je to jako dneska uz vsechno prolezly online funkcema. Nakej skip tam neni ? nebo hod konzoli offline. na zkousku
    NOIK
    NOIK --- ---
    čau chtěl jsem se zeptat, ta Fifa co je teď v PS+, to je nějaká speciální edice jenom na online hraní? ..protože když chci něco rozehrát, loguje mě to na servery a chce to po mě nějakej vyjebanej EA účet ..to si nemůžu zahrát lokálně se synem?

...jinak to intro je moc pěkný, ale co do hraní mi teda přijde lepší PES 2020 (to nový je taky napíču), ale předpokládám, že tohle se tady neřeší:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zas a znova mne neskutecne na Fife a jeji drazbe serou dve veci..pritomnost botu a pak taky to, ze mne to proste v urcitej moment znemozni prihodit. Coz me sere asi jeste vic, kdyz treba sem ucastnik nejake aukce, ta trva treba i 20 minut. Sleduji to, hlidam cenu, obcas prihodim a v zaveru, kdy to je treba minutu a mene do konce me to najednou zneaktivni prihozi a jen cumim, jak to vyhraje picus za smesnou castku, kterou ja bych klidne jeste o 15k prehodil. Achjo. Proc se tohle deje. To je presne to, co mne od vylepsovani a vlastne momentalne i toho celkoveho hrani odrazuje.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    potvrzeno

PlayStation Plus games for May: FIFA 22, Tribes of Midgard, Curse of the Dead Gods  – PlayStation.Blog
    https://blog.playstation.com/2022/04/27/playstation-plus-games-for-may-fifa-22-tribes-of-midgard-curse-of-the-dead-gods/

ROENICK
    ROENICK --- ---
    FIFA 22 Update Removes Russian Teams, Stadiums, Kits, Custom Items on PS5, PS4 - Push Square
    https://www.pushsquare.com/news/2022/04/fifa-22-update-removes-russian-teams-stadiums-kits-custom-items-on-ps5-ps4
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: takze nikdo nic neví? buuuu
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Tak vcera sem to prolomil. Poprve Elite divize.

LYNCH
    LYNCH --- ---
    sim vas. rozjel jsem profi kluby a na urovni 10-11 se mi sekl posun v levelu vejs a prestal jsem dostavat dovednostní body kteryma si hrace vylepsujes.
    odehral jsem x zapasu a na 11 se proste nedostanu, kazdy zapas jakoby zacinam od lvl 10

na youtube jsem nasel jak glitch odstranit, vymazal jsem ulozenou pozici, prisel o avatara, ale body mi zustaly. tak jsem dal dva zapasy a na kazdym jsem zacinal zase od levelu 10.

nevite nekdo co s tim?
    CICIN
    CICIN --- ---
    MELDA: jo přijde mi že to ve 22 nějak posrali, taky už mi pravý analog málokdy pomůže
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: Infarktova zalezitost :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam