• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak co kluci, co vam spadlo. Ja hlasim, ze z 25 packu me padlo uplny hovno :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: a je na to i Objective a kdyz se to udela hodnekrat tak jsou dalsi odmeny
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    delejte to Daily login upgrade SBC, jde to delat denne a staci do toho bronze hrac a da to two rare 81+ players pack...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JAFROST: ze se to deje?! kolikrat si rikam ze jsem to zapomnel hrat:D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    a dneska to je na rozkopani. Hrace mam v medu - zadnej pohyb navic, mic se jim plete, nahravky jsou pomaly nebo nepresny, v tutovkach to jde vedle, ukopavaj si mice, pletou se navzajem atd... ty vole nenavidim to
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: 😀 Ale to musiscRoe..ja to delam jen obcas pri braneji, pributoku to neumim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nejsem uplne chobotnice abych ovladal vic hracu ;)

jojo rikals to a ja neveril
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAFROST: musis ovladat vic hracu zaroven. Jednim bezet do obrany, druhym zakrizovat. Je to proste o tom ovladani.

Ale je pravda, ze me taky serou, hlavne pri utoku, kdy se protahnu po kridle, utecu jim a nemam komu centrovat, protoze se vykecavaj na pulce hriste a jdou krokem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo, tak to uz sem ti rikal davno 😀
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MELDA: ja teda spis nenavidim chovani hracu, ktery neovladas a prepinani hracu... uplne me vyjebava, kdyz defenzivni zloznik prestane sprintovat nebo jebe na souboj, i kdyz by mu stacilo natahnout nohu. Nebo kdyz obrance utika na pozici, i kdyz je evidentne jedinej, kdo by mohl krouit stredem beziciho hrace... a spousta dalsich kokotin
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to je klasika

me zas sere kdyz na pet nabidek na toho samyho hrace hodis prihozy a vsechno te okamzite prehodi na stejnou nesmyslnou castku, das 5000 a vse se okamzite hodi na 18500.. to vubec neni bot, ne ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me to je asi jedno :-)
    Ja si jedu svou, je me mrzi, ze me stale hraci s nejvyssim hodnocenim padaji brankari, ktere uz mam. Jinak ted bezne zlate packy s hraci s hodnocenim max 78 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: je otazka jestli to neni fejk, sance ze padnou v jednom packu je podle me nula :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: no jo no, me nepadlo nic.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: slusny pack :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vubec
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: srry mel jsem fofr a taky jsem si rikal ze do SBC koukate
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Si mel rict
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na tenhle pack bylo SBC, zjistil jsem to docela pozde ale zvladl jsem to slozit. Jsem zvedavej, co z toho padne :) asi zadnej zazrak ale pack se 100 hracema jsem nikdy nemel

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam